Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay evet sanırım öyle olucak inşallah sana güzel haberler verir seni Bi gazla yollarız transfere inşallah canım benim sağlıkla gelsinler

oyy öyle kötü şeyler düşünme, Allah korusun canım. dinlenmene bak sen. ayaklarını yüksekte tut. geçecektir inşallah. belki de rahme inen bebiş daha da yerine yerleşiyordur. içini ferah tut, sen iyi ol ki onlar da büyüsün karnında rahat rahat

Merhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
bariz çıkmış ikinci çizgi canım hayırlı olsun umarım kanda da yüksek yüksek çıkar beta değerin

Ay şekerim senin gönlün genç endonetruyum 9.5mm olmuş cem dayım cuma o iş tamam dedi
ne güzel haber bu hadi bacım az kalmış, son gidişin olsun inşallah, bebeleri al da sağlıkla, gebelik takibine başka doktor bulursun kendi şehrinde. koşturmadan gider gelirsin kalp atışına keseye falan

Hay Allah kaca düştü canim basta benimde ince dedi aret hoca biraz dinlen tekrar ölcelim dedi ikinci ölçümde tamam dedi
bugün sabah gittiğimde 6mm e düşmüş.anlayamıyrm artık cnm transfere tmm denilene kdr kalınlasıo ,iğnelere baslıyrm 5gün içinde tekrar incelıyor.ilaçlar bana ters tepiyor pzt sn kez bakalm dedi.bant verdi yapıstrdk göbeğime ama 2günde mucize olacak değil iğneleri de bıraktm zaten.iğneye basladgm an incelıyor

aman yaa niye öyle oluyor ki Allah Allah, başka bir doktora mı görünsen acaba, doktorun bir şey dedi mi
canm kalınlaşıyor tamm diyrz transfer gunu belırlenıo iğnelere baslıyrm 5gun içinde tekrar incelıyor.progestan alımı başlayınca oluyr 2aydr aynı şey.pzt birdaha bakıcak bişe değişmez de laf olsn işte.pzt zaten konuscam ilaçsız isticem artık bıktm boş yere iğne haptan

Hayirlisi olsun canim

o bantların çok işe yaradağını söylemişti burda bir arkadaş. günde 2 milim kalınlaştırıyormuş, pazartesiye 10 a çıkar belki canım sıkma hemen canını. nar suyuna da devam et bakalım,onun da faydası olur

ya kalınlasır belki sorun şu ki progestan alımına başlayınca incelıyor.bende iğneyi bıraktm sadece fıtıl atıom .valla ne tipik bşr vücudum varmış

Bunlar seninle kalır inşallah ben de sevindim bu transfer daha güzel geçti sanki ne dersin
Ay heyecanlandım 12 gün kendi sonucumu beklicem şimdi sanki

Bunlar seninle kalır inşallah ben de sevindim bu transfer daha güzel geçti sanki ne dersin
Ay heyecanlandım 12 gün kendi sonucumu beklicem şimdi sanki
İnşAllah be canım ben de öyle hissettim inan ki hatta eşim de öyle dedi doktor transferden çıkınca görüşmüşler umutlu konuştu diyor bu sefer daha pozitif gördüm doktoru dedi ayy cnaım benim hep heyecanımı paylaştın bakalım inşallah doktor 30 ocakta bakın dedi teste inşallah sabredebilirim

Hahhaha çok baskılamıș maşallah böyle baskılamanin gözünü seveyim peh bee onca yıl bekle bekle tam transfer olcan sen onu bekleyeme ohh ne hoş olmuş
Sorma ya millete de rezil rüsvâ olduk, kovidli kovidli boş durmamışlar imajı yapıştı üstümüze

Senoşum ben kovid oldum transferim iptal olmuştu ya adet bekliyordum. Ben adet beklerken sen pıt hamile kal adet olamıyorum diye tırlatmak üzereydim. Meğer kovid movid ne haltlar karıştırmışız haberimiz yok
Aaa inanmiyorum ne güzel bir sürpriz olmuştur Allah tamamına erdirsin sağlıkla. Kısmete bak çok şaşkınım takvim yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…