• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sevincini buradan paylaşıyorum ☺️😍 ben çok mutlu oldum adına böyle haberler beni daha bi heyecanlandırıyor 💃💃💃 Allahım tamamına erdirsin inşallahhh 🤲 kız kime ne sadakası verdin de Allah "doğal olmasını nasip etsin" duanı kabul etti.. Eminim bu duayı hep etmişsndr çünkü sen dogalliktan yanasın Rabbim gönlüne göre verdi şükür 😍😘
Inan ben de eşime dedim ki, ne yaptık da Rabbim bize böyle güzel bir ikramda bulundu? Hamdolsun inşaallah devami gelir. Biliyorsun bu iş keseyle bitmiyor malesef 😑

ne güzel haber bu :KK68: hadi bacım az kalmış, son gidişin olsun inşallah, bebeleri al da sağlıkla, gebelik takibine başka doktor bulursun kendi şehrinde. koşturmadan gider gelirsin kalp atışına keseye falan:anneadayı:
Kalınlaşması iyimi sence estrofermi 4e çıkardı bir dünya iigne ilaç verildi amin inşallah canım benim cuma alacağım inşallah bebekimi aynen yeterki sağlıkla hayırla pozitifi göreyim gitmem zaten İstanbul'a kendi şehrimde bulurum o kolay🤲🤲🤲😍😍

İnşAllah be canım 🥰😊 ben de öyle hissettim inan ki hatta eşim de öyle dedi doktor transferden çıkınca görüşmüşler umutlu konuştu diyor bu sefer daha pozitif gördüm doktoru dedi 🙏🏻 ayy cnaım benim hep heyecanımı paylaştın bakalım inşallah doktor 30 ocakta bakın dedi teste inşallah sabredebilirim ❣️
Yuh 15 gün sonraya da gün verilir mi vicdansız doktor 🤣
15 gün bekleme bacım ya zaten bebekler tuttuysa 15 günde doğurursun beklerken. Sen beklesen ben çatlarım 🙈

Yaa çok güzel tedavi olurken kendiliğinden hamile kalmak 🤰 tabi ki şok yaşarsınız ben delirirdim heralde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş 🥰 gözünüz aydın tekrar
Çok sağol canım Rabbim hepinizi tez zamanda sevindirsin, kaybolan zamanlar geri gelmez lakin gelecek zamanları sağlıklı, bebişli, dopdolu geçirmeyi nasip etsin 😊♥️

Aaa inanmiyorum ne güzel bir sürpriz olmuştur Allah tamamına erdirsin sağlıkla. Kısmete bak çok şaşkınım 🤩🤩🤩 takvim yapsana
Ya ben hala inanamıyorum ki 😁 çarşamba kalp atışını duyuyim, herşeyin yolunda gittigini öğreniyim, yapicam takvim inşaallah ♥️

Kalınlaşması iyimi sence estrofermi 4e çıkardı bir dünya iigne ilaç verildi amin inşallah canım benim cuma alacağım inşallah bebekimi aynen yeterki sağlıkla hayırla pozitifi göreyim gitmem zaten İstanbul'a kendi şehrimde bulurum o kolay🤲🤲🤲😍😍
aynen canım bebiş gelsin de inşallah,bulursun bir doktor, o kolay. kalınlaşmadan çok anlamıyorum ben,taze transfer olmuştum ilkinde çok bakılmadı sanırım kalınlaşmasına benim,bunda da yeni başladım estrofeme,ama 8le 10 arası olması mı gerekiyomuş burda öyle demişlerdi sanki.ne tür ilaç iğne verdi, benim de bilgim olsun karşılaştırma yapayım transfer günüm yaklaşınca tekrar tekrar sormayim sana :halay: :KK68: :anneadayı:

Ne serumu kız? Şu vücut beslensin diye olan mı? Sen mi istedin?
İntralipid serummu ne varya o yo ben istemedim bunları al dediler aldım hem bağışık güçlendiriyoruz hem başlıyormuş yoğun bakımdaki hastalara veriliyormuş cem baktı zaar benim tipime buda yoğun bakımlı gibi birşey dedi verdi😁

aynen canım bebiş gelsin de inşallah,bulursun bir doktor, o kolay. ne tür ilaç iğne verdi, benim de bilgim olsun karşılaştırma yapayım transfer günüm yaklaşınca tekrar tekrar sormayim sana :halay: :KK68: :anneadayı:
Birtane serum varmış onu verdi her hafta uygulanacak.progestan igne hemde bir yapmada ikidoz progestan kapsül 200 mg corospin prednol tetradox pregnacare vitamin transfer sonrası oksapar

Yuh 15 gün sonraya da gün verilir mi vicdansız doktor 🤣
15 gün bekleme bacım ya zaten bebekler tuttuysa 15 günde doğurursun beklerken. Sen beklesen ben çatlarım 🙈
Ay dimi ama ya çok uzun sür eilk transferde de 14 gün demişti bana 😁 beklememiştim eşim bu sefer beklicem diyo beni kana götürmeyecekler anlaşıldı 😁🤣

Birtane serum varmış onu verdi her hafta uygulanacak.progestan igne hemde bir yapmada ikidoz progestan kapsül 200 mg corospin prednol tetradox pregnacare vitamin transfer sonrası oksapar
ohh ohh bişey yiyip içmene gerek yok.ilaçlarla beslenecen belli ki:skandal:şifa olsun bacım, bebeğine yarasın inşallah tutunsun sana. tutunsunlar yeter ki taş bile yutarız onlar için

ohh ohh bişey yiyip içmene gerek yok.ilaçlarla beslenecen belli ki:skandal:şifa olsun bacım, bebeğine yarasın inşallah tutunsun sana. tutunsunlar yeter ki taş bile yutarız onlar için
Amin canım benim elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi bebeğimizin ismini bile bulduk bugün İstanbul soğuktu ayaz vardi erkek olursa ayaz şuanda konyadayiz felaket yağmur var kız olursa yağmur nasıl ama:eğlence:

Back