- 8 Aralık 2020
- 127
- 211
- 23
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.681
Allah razı olsun inanın güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var her şey güzel olur insallahCanm ben baska bir topikte okumustum kızın 12.gün hcg değeri 22iymiş snra artmaya devam etmiş hatta doğurmuş bile.boşver sen hemşireleri Allah ona can verdiyse hiçbirşey engel değil
yani hemşireler çokmu bilio sanki.sen içini rahat tut ne güzel artmıs inşlh artmaya da devam eder seninki geç döllenmişAllah razı olsun inanın güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var her şey güzel olur insallah
Bu ilk zamanlarda hepimiz için gecerli canım değerin artışına göre karar verecekler endişelenme güzel haberler alacağız inşallah stres yapmaKimyasal gebelik mi dış gebelik mi sağlıklı mı değil mi öğrenmek için sıkı takipte olmamız lazım dediler
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sanırım ikiz olunca yüksek çıkıyor. Doktorunuzla görüstünüz mü? En sağlıklı bilgiyi o verir. Boşuna canınızı sıkmayın hemen.Kızlar merhaba, benimde 4 ocak çift 5. Gün embriyo transferi olmuştu. Bugün 12.gün 1268 çıktı. Değerler normal mi sizce 5. Haftalığa tekabul ediyor transfer tarihime ve son adetime göre hamileliğim. Yüksek olması sorun oluyor diye okudumpazar tekrar yaptırıcam
Geçen gün asistanfan reçeteyi istemiştim zaten ilaçlarımı yaşadığım yerden getireceğim diye o watsaptan göndermişti sonuna geldik canım başka Dr baksın istemiyorum cem bey kendi baksın herşeyimi istediğim için senin dediğin benimde aklıma geldikçe riske atamazdim bugün 14.gunYa sorma valla bize ne çektiriyor bu rahim ama napak onsuz da bebiş olmuyr.bugün kaçıncı günündü bebeğim? şöle yapsan ya drunla konussaydn bulundgn yerde bi kadn doguma gidip kalınlıgı ölçtürseydn.sana reçeteni etsptan atarlardı alırdn olamıyrmu öle?
Allah razı olsun canım insallah güzel haberler verdiğim günlerde gelsinBu ilk zamanlarda hepimiz için gecerli canım değerin artışına göre karar verecekler endişelenme güzel haberler alacağız inşallah stres yapma
Sağol canım diğeri büyümüş ama onda Daha yolksac yok belli olmaz dedi doktor sonradan gelişebilir dedi.ikisininde yeri çok güzel dediMaşallahyedin bitirdin kendini kaç gündür, hep böyle güzel haberler al inşallah canım sağlıkla gelsinler bebeklerin
Evet canım şimdilik yolunda ama korkularım bitmiyor tâbiHayırlı olan cnmm herşey yolunda ozamn demi
Maşallah canım hadi gözün aydınSağol canım diğeri büyümüş ama onda Daha yolksac yok belli olmaz dedi doktor sonradan gelişebilir dedi.ikisininde yeri çok güzel dedi
Canım benim insallah çok teşekkür ederimyani hemşireler çokmu bilio sanki.sen içini rahat tut ne güzel artmıs inşlh artmaya da devam eder seninki geç döllenmiş) sabr ve dua ile bekle artık gzl olur herşey
Peki için nasıl rahat edicekse minnoş;₺yarn 15.gün rahim iyice kalınlşmıstr transfere strat verilir artıkkkGeçen gün asistanfan reçeteyi istemiştim zaten ilaçlarımı yaşadığım yerden getireceğim diye o watsaptan göndermişti sonuna geldik canım başka Dr baksın istemiyorum cem bey kendi baksın herşeyimi istediğim için senin dediğin benimde aklıma geldikçe riske atamazdim bugün 14.gun
Teşekkür ederim inşaAllahCanım geçmiş olsun çok üzüldüm
Rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip etsin
Canım bende dün gittim 11 gündü en büyüğü 16 mm en kucugu 11 mm 15 yada 17 var dedı yarın tekrar gıdıcem cok yavas buyuyor dedı doktor ama sıkıntı degıl dedı endemetrum 9.9 dedi yarın bellı olacak ama çarşamba toplarım dedı@
ayavuz18 benim de bugün 7. günüm. Kontrolde 13 adet yumurta tespit etti ve 15 ile 10 arası büyüklükleri. Bence senin de hem sayı hem büyüklük anlamında normal değerleri. Geçmiş dönemlerde yapılan toplamalarda benim de yavaş gelişenler olmuştu. Daha da zaman var büyürler sıkıntı yapma. Bana toplama günü için ayın 19 ya da 20'si olabilir dedi.
İnşaAllah öyle tabi vakti gelmediyse gelmiyor ne yaparsan yap olmuyor maalesefYaa hayırlı olsun canım belki vakti değildi inşşalah en kısa zamanda bebişin seninle olur tekrar
Evet böyle daha zor gerçekten inşaAllah daha fazla üzmeden giderYaa canm benm üzüldüm;( bi umutlandın bir üZüldün kısmet olmadı ;(ömrü yokmuş demek inşlh acısız kendiliğinden düşer sen daha fazla yıpranmassın
Evet bende bugün ne umutlarla gitmiştim oysaki olmadı Amin inşaAllah inan kafam o kadar gitti ki evde naptımı bilmiyorumGeçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, umarım çok yıpranmadan atlatırsın bu süreci, çok üzgünüm, ne güzel heveslenmiştik
ilaç dozlarım sürekli değişti once gonal f 300 vuruldum 4 gün merıonal 75 vuruldum gerotropın 1,2 vuruldum femara ilaçtan 5 gün günde 1 tane içtim sonra gonalf 225 düştü merıonal 15 çıktı sımdı dün 11 günümdü gonal f 150 merıonal 300 ve cetrotıon vuruluyorum dun en küçüğü 11 en büyüğü 16 mm 15-17 tane yumurta var dedı çarşamba toplarım buyuk ıhtımalle dedı çok yavas buyuyor cok fazla ıgne vuruldum bu sefer hayırlısı bakalım :)Aa sende opu beklıon demi.yumurta cok olunca tabi inşlh buyurler bebegm ilaç dozun nasıl?
Evet canım benim seninde şimdiden hayırlı olsun transferin kapgel bebisini yarinPeki için nasıl rahat edicekse minnoş;₺yarn 15.gün rahim iyice kalınlşmıstr transfere strat verilir artıkkk5gun snra transferrr oh
Gözün aydın kar tanesiKızlar vajinal kalp atışını duyduk Allah'a şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?