- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.641
Bugün yok başka canım 1tane var oda akşam üzeri bizim işimize yaramaz geri dönüyoruz evimize gece cikacaz yola sabah uçak bulduk sabah gidecegizEn yakin uçuş ne zaman en azından transfer günün değil ya oyle dusun gerçi olsa da 1gün sonra da olurdu saatli bir işlem değil sonucta
Ah canım benimm ne güzel umutlanmistik hakkında hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden düşer temennnim oBebeğin gelişimi yoktek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Canım inan çok üzüldüm ne diyeceğim i bilemiyorum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik Nasip etsin sanaBebeğin gelişimi yoktek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Evet hep bir umut vardı ama aynı geçen haftaki gibi duruyor kürtaj hiç olmadım tırsıyorum inşaAllah herşeyde vardır bir hayır napalımAh canım benimm ne güzel umutlanmistik hakkında hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden düşer temennnim o
Amin inşaAllah benimde üzülmekten başka bişey gelmiyor elimden hayırlısı sen ne yaptın inşaAllah senin herşey yolundadırCanım inan çok üzüldüm ne diyeceğim i bilemiyorum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik Nasip etsin sana
çok büyük aksilik olmuş canım geçmiş olsun . hayırlısıyla yarın rahat rahat gelirsiniz inş.Bugün yok başka canım 1tane var oda akşam üzeri bizim işimize yaramaz geri dönüyoruz evimize gece cikacaz yola sabah uçak bulduk sabah gidecegiz
Belkide kendiliğinden düşer canım benim utunmusta gelisememis anlaşılan düşmesinimi bekliyeceksiniz ilaç falanmi veriyorlar sanki öle birşey duymuştumEvet hep bir umut vardı ama aynı geçen haftaki gibi duruyor kürtaj hiç olmadım tırsıyorum inşaAllah herşeyde vardır bir hayır napalım
çok çok üzüldüm canım. inş. sana büyük sıkıntı olmadan kendiliğinden düşer.Bebeğin gelişimi yoktek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
İşime o kadarda titiz davranan bir insanım ki hala şoktayım nasıl oldu bu yolda sis vardı onu hesap edemedik ondan geç kaldık bundada vardır bir hayır diyoruz yapacak birşey yok.çok büyük aksilik olmuş canım geçmiş olsun . hayırlısıyla yarın rahat rahat gelirsiniz inş.
haklısın bu aralar havalar çok kötü . bazı şeylerin önüne geçemiyoruz malesef.İşime o kadarda titiz davranan bir insanım ki hala şoktayım nasıl oldu bu yolda sis vardı onu hesap edemedik ondan geç kaldık bundada vardır bir hayır diyoruz yapacak birşey yok.
Aynen öyle canim olacağın önüne gecilmiyor neyse canımız sağolsunhaklısın bu aralar havalar çok kötü . bazı şeylerin önüne geçemiyoruz malesef.
Evet benim niye böyle oluyor anlamıyorum gereken testler yapılıyor digeride 7. Haftasında gelişmediği için sonlandırıldı buda aynı 7. Haftada embriyo tutunuyor gelişmiyorBelkide kendiliğinden düşer canım benim utunmusta gelisememis anlaşılan düşmesinimi bekliyeceksiniz ilaç falanmi veriyorlar sanki öle birşey duymuştum
İnşaAllah şuan tek istediğim oçok çok üzüldüm canım. inş. sana büyük sıkıntı olmadan kendiliğinden düşer.
Geç olsun güç olmasın dediğin gibi vardır bir hayırİşime o kadarda titiz davranan bir insanım ki hala şoktayım nasıl oldu bu yolda sis vardı onu hesap edemedik ondan geç kaldık bundada vardır bir hayır diyoruz yapacak birşey yok.
Öyle dedik artik canım ya bilet bari yanmasaydi hadi rezilliği mi aramayacaktimGeç olsun güç olmasın dediğin gibi vardır bir hayır
Hadi gözün aydınKızlar vajinal kalp atışını duyduk Allah'a şükürler olsun
Aa evet o kötü oluyor gerçekten ama inşaAllah sonu güzel olurÖyle dedik artik canım ya bilet bari yanmasaydi hadi rezilliği mi aramayacaktim
güzel ilerlemiş aslında . doktor iyi dediyse iyidir. kalbini ferah tutMerhabalar, 09. 01.21 tarihinde cumartesi günü betahcg değerim 52 ydi, 11.01.21 tarihinde pazartesi günü 105 ti, 15.01.21 cuma günü yani bugun 408 oldu değerim. Doktor iyi gözüküyor pazartesi tekrar kan ver dedi hemşireler çok tedirgin konuşuyor bu beni üzüyor açıkçası bu konuda yaşayan deneyimi olan kişilerden destek alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?