Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar uçağı kaçırdık 10 dk ile herşeyin en iyisini yapmaya çalışırken niye böyle oluyor vallaha isyan etmiyorum sınavımız çok zor
Ay ne diyosun canım ya niye böyle oldu napicaksiniz şimdi? Neyse bugün degil yarin kontrol olursun telaşlanma.

olsun cnm ya evt fazla olmuş iğnelerin ama çok şükürki yumurtaların var .büyürler elbet iyice birkaç gün fazladan iğne ama sonuc gzl olsunbol bol dolu yumurtalarn çıksın az kaldı çarşambaya

olsun cnm ya evt fazla olmuş iğnelerin ama çok şükürki yumurtaların var .büyürler elbet iyice birkaç gün fazladan iğne ama sonuc gzl olsunbol bol dolu yumurtalarn çıksın az kaldı çarşambaya
inşallah hepimizin hayırlı sonucları olur carsamba guzel gecer bol bol yumurta toplanır :)

Ay ne diyosun canım ya niye böyle oldu napicaksiniz şimdi? Neyse bugün degil yarin kontrol olursun telaşlanma.
Yoldaki sisi hesap edemedik o kadar kotuyduku hava gozgozu görmüyordu yarın gidecegiz bakalım yasaklarda İstanbul'da minibüs otobüs calisiyormu?

İnşallah kankitoş yarın iptal yerim die hala bir endişe içindeyim umarım bu sefer gzl olur
Artık ben bugünden sonra hiç birşey için bizim planladigimiz gitmedihini iyice anlamış oldum yaşayıp göreceğiz birşey olmaz inşallah

heyecanm yok bebegm sadece brz endişeliyim yrn sabah 9.30da kntrl vr herşey yolundaysa ona göre çözdürcekler kntrole baglı işte)

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım benim, sağlıkla hayırlısıyla al bebelerini, şans seninle olsun prednol kullanmış mıydın bu arada, vermiş miydi doktorun

Stres yapma canım, olacak inşallah bu sefer, sizin test yaptığınız günlerde ben yeni transfer olacağım umarım bana umut olun bacılarım başka kim vardı yarın transfer olacak
evt bir arkds daha vrdı cmt UkaderU die hatrlıyorum artık çok bekledik inşlh hepimiz kavuscaz muradımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…