- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.721
Tamam canım tskŞehir içi çalışıyor evet. Şehirler arası da sefer vardır ya
Canım endişelenme kahverengi lekelenmeler ara ara olabilir benim 1 ay oldu ara ara hala devam ediyor evet korkularımız var ama stres yapmaKizlar ben hic iyi degilim bugun agla agla canim cikti.Surekli aglamak istiyorum .yorgun ve mutsuzum.kahverengi akıntılarımda devm ediyor cok moralim bozuk
Canim benim transfer sonrasi basladi ama.Transferden 1 gun sonra bir basladi gecmek bilmedi.Sanki regl olcam gibi geliyo o yüzden cok morlaim bozuk.Senin lekelenmelerin ne zman basladi.Canım endişelenme kahverengi lekelenmeler ara ara olabilir benim 1 ay oldu ara ara hala devam ediyor evet korkularımız var ama stres yapma
Yoğun aşırı kanaman olmadığı sürece endişelenme bol bol yat dinlen Allahın izniyle yavrun seninle
Doktorunu arayıp bilgilendirdin mi en sağlıklı cevabi o verir için rahatlar en azındanCanim benim transfer sonrasi basladi ama.Transferden 1 gun sonra bir basladi gecmek bilmedi.Sanki regl olcam gibi geliyo o yüzden cok morlaim bozuk.Senin lekelenmelerin ne zman basladi.
Evt bilgilendirdim canim.Senin lekelenmen yerlesme kanamasidir.Dr bana ek bir igme verdi ama kesilmedi yine.Tutunmayi etkilemez genetigi saglamsa tutunur zaten dedi ama benim hic icim rahat degil.Heee bide kirmiziya donerse hbr ver dedi.Doktorunu arayıp bilgilendirdin mi en sağlıklı cevabi o verir için rahatlar en azından
Benim 7. yada 8. gün başladı lekelenmem
Evet banada kırmızıya dönerse arayıp bilgi ver dediEvt bilgilendirdim canim.Senin lekelenmen yerlesme kanamasidir.Dr bana ek bir igme verdi ama kesilmedi yine.Tutunmayi etkilemez genetigi saglamsa tutunur zaten dedi ama benim hic icim rahat degil.Heee bide kirmiziya donerse hbr ver dedi.
Hadi gözünüz aydın maşallahBen bugn bebişimin kalp atışını da duydumlisteyi güncelleyebilirsiniz. Ne kadar bol pozitifli bir liste olmuş
TeşekkürlerHadi gözünüz aydın maşallah
Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Öyle canim ya biz neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz demekki böyle olması gerekmiş opu yada transfer değildi sonuctaG Gnc42
Cok uzuldum canim allah tez zmanda üzüntünü sevince cevirisn insallah.
Umut_bebek
Hayirlisi boyleymis demek neyseki yarin kontrol olmanda hicbir sakinca yok.Insallah sonu cok guzel olucak.
PlutonMerkez
Hadi bebislerini kap gel yarin insalah sorunsuz ve cok guzel gecer.
Proluton depot haftada bir tane vurguluyorsun.Evet banada kırmızıya dönerse arayıp bilgi ver dedi
Ek olarak iğne ne verdi sana
Hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Darisi bizim başımıza.Ben bugn bebişimin kalp atışını da duydumlisteyi güncelleyebilirsiniz. Ne kadar bol pozitifli bir liste olmuş
Ben transferden önce başladım o iğneye bende 5 günde bir vuruluyorum şifa olsun hepimize inşProluton depot haftada bir tane vurguluyorsun.
Amin ecmain inşaAllah teşekkür ederim zaman herşeyin ilacıG Gnc42
Cok uzuldum canim allah tez zmanda üzüntünü sevince cevirisn insallah.
Umut_bebek
Hayirlisi boyleymis demek neyseki yarin kontrol olmanda hicbir sakinca yok.Insallah sonu cok guzel olucak.
PlutonMerkez
Hadi bebislerini kap gel yarin insalah sorunsuz ve cok guzel gecer.
Kahverengi akıntı pek sıkıntı değil diye biliyorumKizlar ben hic iyi degilim bugun agla agla canim cikti.Surekli aglamak istiyorum .yorgun ve mutsuzum.kahverengi akıntılarımda devm ediyor cok moralim bozuk
Çok zorlu bir süreci atlattın. Başlı başına sabır gerektiren bir süreçte, ekstra sabır göstermen gereken günler yaşadın. Üzüldün, bitti derken yeniden umutlandın sonra umudunu yitirdin... isyan ettigin tek bir kelimene şahit olmadım burda. Demem o ki, şuan seni üzen şeyin çok güzel bir ikramı olucak Allah katındaBebeğin gelişimi yoktek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Bu herkes için geçerli ki.Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi sağlıklı mı değil mi öğrenmek için sıkı takipte olmamız lazım dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?