Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar ben hic iyi degilim bugun agla agla canim cikti.Surekli aglamak istiyorum .yorgun ve mutsuzum.kahverengi akıntılarımda devm ediyor cok moralim bozuk
Canım endişelenme kahverengi lekelenmeler ara ara olabilir benim 1 ay oldu ara ara hala devam ediyor evet korkularımız var ama stres yapma
Yoğun aşırı kanaman olmadığı sürece endişelenme bol bol yat dinlen Allahın izniyle yavrun seninle

Canim benim transfer sonrasi basladi ama.Transferden 1 gun sonra bir basladi gecmek bilmedi.Sanki regl olcam gibi geliyo o yüzden cok morlaim bozuk.Senin lekelenmelerin ne zman basladi.

Canim benim transfer sonrasi basladi ama.Transferden 1 gun sonra bir basladi gecmek bilmedi.Sanki regl olcam gibi geliyo o yüzden cok morlaim bozuk.Senin lekelenmelerin ne zman basladi.
Doktorunu arayıp bilgilendirdin mi en sağlıklı cevabi o verir için rahatlar en azından
Benim 7. yada 8. gün başladı lekelenmem

Doktorunu arayıp bilgilendirdin mi en sağlıklı cevabi o verir için rahatlar en azından
Benim 7. yada 8. gün başladı lekelenmem
Evt bilgilendirdim canim.Senin lekelenmen yerlesme kanamasidir.Dr bana ek bir igme verdi ama kesilmedi yine.Tutunmayi etkilemez genetigi saglamsa tutunur zaten dedi ama benim hic icim rahat degil.Heee bide kirmiziya donerse hbr ver dedi.

Evt bilgilendirdim canim.Senin lekelenmen yerlesme kanamasidir.Dr bana ek bir igme verdi ama kesilmedi yine.Tutunmayi etkilemez genetigi saglamsa tutunur zaten dedi ama benim hic icim rahat degil.Heee bide kirmiziya donerse hbr ver dedi.
Evet banada kırmızıya dönerse arayıp bilgi ver dedi
Ek olarak iğne ne verdi sana

Öyle canim ya biz neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz demekki böyle olması gerekmiş opu yada transfer değildi sonucta

Amin ecmain inşaAllah teşekkür ederim zaman herşeyin ilacı

Bebeğin gelişimi yok tek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Çok zorlu bir süreci atlattın. Başlı başına sabır gerektiren bir süreçte, ekstra sabır göstermen gereken günler yaşadın. Üzüldün, bitti derken yeniden umutlandın sonra umudunu yitirdin... isyan ettigin tek bir kelimene şahit olmadım burda. Demem o ki, şuan seni üzen şeyin çok güzel bir ikramı olucak Allah katında Rabbim gönlüne ferahlık, rahmine sağlıklı salihlerden evlatlar kondursun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…