• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Öyle dedik artik canım ya bilet bari yanmasaydi hadi rezilliği mi aramayacaktim

Canım benim, bebeğini kucağına alıp Allah tez zamanda kurtarsın seni bu yorgunluklardan inşallah😔 zaten bu işlerin stresi adamı mahvederken bi de fiziki yorgunluk çekiyosun, git gel otelde kal kolay değil valla, sonu çok güzel olsun sıkıntılarını unuttursun inşallah bacım🥰

Merhabalar, 09. 01.21 tarihinde cumartesi günü betahcg değerim 52 ydi, 11.01.21 tarihinde pazartesi günü 105 ti, 15.01.21 cuma günü yani bugun 408 oldu değerim. Doktor iyi gözüküyor pazartesi tekrar kan ver dedi hemşireler çok tedirgin konuşuyor bu beni üzüyor açıkçası bu konuda yaşayan deneyimi olan kişilerden destek alabilir miyim?
Gayet güzel yükselmiş doktor iyi dedikten sonra hemşireler ne diye tedirgin konusabilir ki

Bebeğin gelişimi yok 😰 tek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Yaa hayırlı olsun canım belki vakti değildi inşşalah en kısa zamanda bebişin seninle olur tekrar🙏🏻

Bebeğin gelişimi yok 😰 tek temennim kendiliğinden düşmesi yoksa kürtaj dedi doktor çarşamba ya kadar beklicez inşaAllah kendi düşer ben yolun sonuna geldim nasip değilmiş
Yaa canm benm üzüldüm;( bi umutlandın bir üZüldün kısmet olmadı ;(ömrü yokmuş demek inşlh acısız kendiliğinden düşer sen daha fazla yıpranmassın

Canmm ya ucağı kaçırmısın aksiliğe bak yaaa.başımıza gelecekten kaçamıyoruz maalesef inşlh sabah sağ salim ylalırsnz kuzum üzülme
Kaçırdık canım ya çok üzüldüm havaalanında bir kosusum vardı görmen lazımdı😅madalyalı atletler gibi ama fayda etmedi uçağın kapısı kapandı havaalanı müdürü gelse açılmaz dediler degilki garip kul benin için açılacak😕

Merhabalar, 09. 01.21 tarihinde cumartesi günü betahcg değerim 52 ydi, 11.01.21 tarihinde pazartesi günü 105 ti, 15.01.21 cuma günü yani bugun 408 oldu değerim. Doktor iyi gözüküyor pazartesi tekrar kan ver dedi hemşireler çok tedirgin konuşuyor bu beni üzüyor açıkçası bu konuda yaşayan deneyimi olan kişilerden destek alabilir miyim?
Canm ben baska bir topikte okumustum kızın 12.gün hcg değeri 22iymiş snra artmaya devam etmiş hatta doğurmuş bile.boşver sen hemşireleri Allah ona can verdiyse hiçbirşey engel değil🥰

Kaçırdık canım ya çok üzüldüm havaalanında bir kosusum vardı görmen lazımdı😅madalyalı atletler gibi ama fayda etmedi uçağın kapısı kapandı havaalanı müdürü gelse açılmaz dediler degilki garip kul benin için açılacak😕
Yaa valla şaşılcak olay atlet gibi koşssanda nasibinde yokmuş o an gitmek.belkide hayrlı olan budur her şerde bir hayır vrdır bebegım zaten kntrl değilmiydi 1günckten bişe olmaz sağlk olsn artık ;) benm minnoş kankitoşum

Yaa valla şaşılcak olay atlet gibi koşssanda nasibinde yokmuş o an gitmek.belkide hayrlı olan budur her şerde bir hayır vrdır bebegım zaten kntrl değilmiydi 1günckten bişe olmaz sağlk olsn artık :KK66: benm minnoş kankitoşum
Herşey nasip kısmet yoksa nasibinde ol mu yor.Ay böbegim benim yaaa sizin hepinizi çok seviyorum dert ortaklarim benim evet rahim kalınlığı olculecekti bugün transfer tarihi belli olacaktı ne rahimmis arkadaş hayatımızı ona planladık🥺

Herşey nasip kısmet yoksa nasibinde ol mu yor.Ay böbegim benim yaaa sizin hepinizi çok seviyorum dert ortaklarim benim evet rahim kalınlığı olculecekti bugün transfer tarihi belli olacaktı ne rahimmis arkadaş hayatımızı ona planladık🥺
Ya sorma valla bize ne çektiriyor bu rahim ama napak onsuz da bebiş olmuyr.bugün kaçıncı günündü bebeğim? şöle yapsan ya drunla konussaydn bulundgn yerde bi kadn doguma gidip kalınlıgı ölçtürseydn.sana reçeteni etsptan atarlardı alırdn olamıyrmu öle?

Back