• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ilaç dozlarım sürekli değişti once gonal f 300 vuruldum 4 gün merıonal 75 vuruldum gerotropın 1,2 vuruldum femara ilaçtan 5 gün günde 1 tane içtim sonra gonalf 225 düştü merıonal 15 çıktı sımdı dün 11 günümdü gonal f 150 merıonal 300 ve cetrotıon vuruluyorum dun en küçüğü 11 en büyüğü 16 mm 15-17 tane yumurta var dedı çarşamba toplarım buyuk ıhtımalle dedı çok yavas buyuyor cok fazla ıgne vuruldum bu sefer hayırlısı bakalım :)
olsun cnm ya evt fazla olmuş iğnelerin ama çok şükürki yumurtaların var .büyürler elbet iyice birkaç gün fazladan iğne ama sonuc gzl olsun🥰bol bol dolu yumurtalarn çıksın az kaldı çarşambaya;)

olsun cnm ya evt fazla olmuş iğnelerin ama çok şükürki yumurtaların var .büyürler elbet iyice birkaç gün fazladan iğne ama sonuc gzl olsun🥰bol bol dolu yumurtalarn çıksın az kaldı çarşambaya:KK66:
inşallah hepimizin hayırlı sonucları olur carsamba guzel gecer bol bol yumurta toplanır :)

Ay ne diyosun canım ya niye böyle oldu 😑 napicaksiniz şimdi? Neyse bugün degil yarin kontrol olursun telaşlanma.
Yoldaki sisi hesap edemedik o kadar kotuyduku hava gozgozu görmüyordu yarın gidecegiz bakalım yasaklarda İstanbul'da minibüs otobüs calisiyormu?

İnşallah kankitoş yarın iptal yerim die hala bir endişe içindeyim:KK66: umarım bu sefer gzl olur
Artık ben bugünden sonra hiç birşey için bizim planladigimiz gitmedihini iyice anlamış oldum yaşayıp göreceğiz birşey olmaz inşallah

heyecanm yok bebegm sadece brz endişeliyim ;) yrn sabah 9.30da kntrl vr herşey yolundaysa ona göre çözdürcekler kntrole baglı işte;))

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım benim, sağlıkla hayırlısıyla al bebelerini, şans seninle olsun🍀🎉🎊🧿💕 prednol kullanmış mıydın bu arada, vermiş miydi doktorun

Stres yapma canım, olacak inşallah bu sefer, sizin test yaptığınız günlerde ben yeni transfer olacağım umarım🥰 bana umut olun bacılarım🍀🎊🎉💕🧿 başka kim vardı yarın transfer olacak
evt bir arkds daha vrdı cmt UkaderU UkaderU die hatrlıyorum;) artık çok bekledik inşlh hepimiz kavuscaz muradımıza🥰

Back