- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.621
Bu havadada çay iyi giderCay iciyordur belki kapanis cayi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu havadada çay iyi giderCay iciyordur belki kapanis cayi![]()
Aman napalım onlar düşünsünSanırım 3 ay yasak canım hatta duruma göre daha uzun süre yasaklayan var![]()
Sen cok streslisin seni cok iyi anliyorum. Yarin guzel haberleride alip geliceksin inaniyorum. Kalp atisini duymak hersey yolunda gtmesi bile bizim icin yetmiyor. Hepimizin riskli gebelik yarina garantimiz yok gercekten. Rahat bi nefes al oluruna birak inan.Ayy çok iyi yapmışsın ya ultrason kağıdın d
a yazıyor ya ister istemez bakıyorum ana benimde kafam çok karışiyor ya
Sen cok net görürsün artik koluydu bacagiydi hareketiydiİnşAllah yoktur abla büyük ihtimalle kalp atışı falan duyarsın. Ben de aynı abla haftaya gideceğim kontrole inşallah bebekte iyidir
Prolutex göbekten yapiliyor canoBizim Dr covitten haberi yok zaar ama asi vurulmaya gidiyore vajinalmi verecekti progestani
Evet ya napalim bu da bizim kaderimizBir arkadaş 3. Ayını doldurdu hala yüreği ağzında. Zor bunca doğuran kadar hamileyim diyemicez herhalde![]()
Yapmaz inşaallah merak etme. Kanı sulandırma özelligi varmis. Dr.lar millete hem sulandırıcı hap hem igne veriyor. Onlar bebeğe bişey yapmiyosa nar hiçbir şey yapmazMerhabalar Pazartesi günü transferim oldu şuna beklemedeyim . Hergün nar tükettim ama bu sitede transfer sonrası nar yenmemesi gerektiğini okudum bi kaç başlıkta ? Sıkıntı yaşar mıyım acaba biraz stres yaptım
Evet canim hormonlara bakıldı benim.Kizlar size bisey sorucam.Size tup bebek tedavisi baslarken fsh tahlili istedilermi?yumurta buyutmeye baslamadan once.
He oda var biliyom ama o daha basit kullanım olarakProlutex göbekten yapiliyor cano
Cokkk geçmiş olsun canım benim resmen alt üst oluyoruz rabbim cuma hürmetine emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsinYok bebemm ya en son7.5 tu daha kaç oldu bilmiyrm ki ilaçlardan sersem gibiyim hep yatıyrm kafamı kaldıraamıyrmki .2günde antibiyotık yan etki yaptı neler çektim valla oyüzden pek giremedm kankitoş
İnşallahYapmaz inşaallah merak etme. Kanı sulandırma özelligi varmis. Dr.lar millete hem sulandırıcı hap hem igne veriyor. Onlar bebeğe bişey yapmiyosa nar hiçbir şey yapmaz![]()
Hadi hayırlı olsun rabbim devamını getirsinKızlar vajinal kalp atışını duyduk Allah'a şükürler olsun![]()
Yaaa stres yapma sakın herseyin bir oluru bulunur neyimiz kolay oldu kii zatennnn sakin olmaya calisKizlar uçağı kaçırdık 10 dk ile herşeyin en iyisini yapmaya çalışırken niye böyle oluyorvallaha isyan etmiyorum sınavımız çok zor
![]()
Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin rabbimHadi hayırlı olsun rabbim devamını getirsin![]()
Olamadım canım işte ya hava alanında atlet gibi kostum ama malesef sadece öylece kaldık biletimizde yandı hiçbir şeyimiz kolay olmadı ama gerçekten zoruma gidiyor bu uğraşlarYaaa stres yapma sakın herseyin bir oluru bulunur neyimiz kolay oldu kii zatennnn sakin olmaya calis
Mukafatı güzel olacak insallaahhh❤Olamadım canım işte ya hava alanında atlet gibi kostum ama malesef sadece öylece kaldık biletimizde yandı hiçbir şeyimiz kolay olmadı ama gerçekten zoruma gidiyor bu uğraşlar![]()
Hep öyle avutuyoruz kendimizi başkada çare yok zatenMukafatı güzel olacak insallaahhh❤
En yakin uçuş ne zaman en azından transfer günün değil ya oyle dusun gerçi olsa da 1gün sonra da olurdu saatli bir işlem değil sonuctaHep öyle avutuyoruz kendimizi başkada çare yok zaten![]()