Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşallah canım yarın sabah güzel haberler verelim birbirimize

Canım çok geçmiş olsun.Ya merak ettim en son. kese boyu kaç mm di senin yani geçen hafta.Birde bu gece kese boyunu ölçtü mi doktor ve bebeğin boyu kaç mm di

Canım çok geçmiş olsun.Ya merak ettim en son. kese boyu kaç mm di senin yani geçen hafta.Birde bu gece kese boyunu ölçtü mi doktor ve bebeğin boyu kaç mm di
Sagol canimm. Kese ve bebek boyuyla alakali kesinlikle sormuyorum. Sadece haftamla uyumlumu saglikli gorunuyor mu bu. Kafam karisiyor baskalarinin farkli gordugum zaman. 3. Ay dolana kadar sormiycam hic bisey

Sagol canimm. Kese ve bebek boyuyla alakali kesinlikle sormuyorum. Sadece haftamla uyumlumu saglikli gorunuyor mu bu. Kafam karisiyor baskalarinin farkli gordugum zaman. 3. Ay dolana kadar sormiycam hic bisey
Ayy çok iyi yapmışsın ya ultrason kağıdın d
a yazıyor ya ister istemez bakıyorum ana benimde kafam çok karışiyor ya

Merhabalar Pazartesi günü transferim oldu şuna beklemedeyim . Hergün nar tükettim ama bu sitede transfer sonrası nar yenmemesi gerektiğini okudum bi kaç başlıkta ? Sıkıntı yaşar mıyım acaba biraz stres yaptım

Kan sulandirici kullaniyorsan az tuketmekde fayda var ben yedim kullanmiyorum igne felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…