- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.601
Iyiyim küçüğüm umarım bi aksilik yokturkofi abla nasılsın bebiş nasıl
İnşallah canım yarın sabah güzel haberler verelim birbirimizeBenimde 9 buçuktransfer tarihiyle benimde geride kalıyor bende geç tutunmadan şüpheleniyorum çünkü kanamadan sonra durakladı beta sonra gelişim başladı ve kese göründü bence en kötüye değil güzele odaklanmalıyız bende öyle yapmaya çalışıyorum çünkü güzel düşünürsek güzel olacağına inanıyorum
Canım çok geçmiş olsun.Ya merak ettim en son. kese boyu kaç mm di senin yani geçen hafta.Birde bu gece kese boyunu ölçtü mi doktor ve bebeğin boyu kaç mm diGunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam olduHastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin
İnşaAllahİnşallah canım yarın sabah güzel haberler verelim birbirimize
İnşAllah yoktur abla büyük ihtimalle kalp atışı falan duyarsın. Ben de aynı abla haftaya gideceğim kontrole inşallah bebekte iyidirIyiyim küçüğüm umarım bi aksilik yokturcarsamba dr'a gidicem bakalım. Umarım bişeyler netleşir. Sen ne alemdesin?
Sagol canimm. Kese ve bebek boyuyla alakali kesinlikle sormuyorum. Sadece haftamla uyumlumu saglikli gorunuyor mu bu. Kafam karisiyor baskalarinin farkli gordugum zaman. 3. Ay dolana kadar sormiycam hic biseyCanım çok geçmiş olsun.Ya merak ettim en son. kese boyu kaç mm di senin yani geçen hafta.Birde bu gece kese boyunu ölçtü mi doktor ve bebeğin boyu kaç mm di
Ayy çok iyi yapmışsın ya ultrason kağıdın dSagol canimm. Kese ve bebek boyuyla alakali kesinlikle sormuyorum. Sadece haftamla uyumlumu saglikli gorunuyor mu bu. Kafam karisiyor baskalarinin farkli gordugum zaman. 3. Ay dolana kadar sormiycam hic bisey
Bizim Dr covitten haberi yok zaar ama asi vurulmaya gidiyorBizim dr covidden ötürü progestani iptal etmişti. Vururum ayıpsın
Cay iciyordur belki kapanis cayiPlutonMerkez rahmi kalinlastirdi kaçtı ellam kız nerelerdesin?
Sanirim ozaman istenmisti canim bana epey oldu hatirlayamiyorum smdiKizlar size bisey sorucam.Size tup bebek tedavisi baslarken fsh tahlili istedilermi?yumurta buyutmeye baslamadan once.
Kan sulandirici kullaniyorsan az tuketmekde fayda var ben yedim kullanmiyorum igne felanMerhabalar Pazartesi günü transferim oldu şuna beklemedeyim . Hergün nar tükettim ama bu sitede transfer sonrası nar yenmemesi gerektiğini okudum bi kaç başlıkta ? Sıkıntı yaşar mıyım acaba biraz stres yaptım
Yok bebemm ya en son7.5 tu daha kaç oldu bilmiyrm ki ilaçlardan sersem gibiyim hep yatıyrm kafamı kaldıraamıyrmki .2günde antibiyotık yan etki yaptı neler çektim valla oyüzden pek giremedm kankitoşPlutonMerkez rahmi kalinlastirdi kaçtı ellam kız nerelerdesin?
Memorial en iyi tüp bebek merkezi ve laboratuvar onda da vardır kesinŞu an sadece acıbadem hastaneelrinde var sanırım yapıştırıcı.Başka yerlerde yok.
Sadece corasprin kullanıyorum günde 1 tane , inşallah etkilemezKan sulandirici kullaniyorsan az tuketmekde fayda var ben yedim kullanmiyorum igne felan
Bir arkadaş 3. Ayını doldurdu hala yüreği ağzında. Zor bunca doğuran kadar hamileyim diyemicez herhaldeAmin inşaallah. Daha kalp duymadım. 3 ay geçsin, ondan sonra hamileyim diycem ve inanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?