Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayy çok iyi yapmışsın ya ultrason kağıdın d
a yazıyor ya ister istemez bakıyorum ana benimde kafam çok karışiyor ya
Sen cok streslisin seni cok iyi anliyorum. Yarin guzel haberleride alip geliceksin inaniyorum. Kalp atisini duymak hersey yolunda gtmesi bile bizim icin yetmiyor. Hepimizin riskli gebelik yarina garantimiz yok gercekten. Rahat bi nefes al oluruna birak inan.

Yapmaz inşaallah merak etme. Kanı sulandırma özelligi varmis. Dr.lar millete hem sulandırıcı hap hem igne veriyor. Onlar bebeğe bişey yapmiyosa nar hiçbir şey yapmaz

Yok bebemm ya en son7.5 tu daha kaç oldu bilmiyrm ki ilaçlardan sersem gibiyim hep yatıyrm kafamı kaldıraamıyrmki .2günde antibiyotık yan etki yaptı neler çektim valla oyüzden pek giremedm kankitoş
Cokkk geçmiş olsun canım benim resmen alt üst oluyoruz rabbim cuma hürmetine emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin

Yaaa stres yapma sakın herseyin bir oluru bulunur neyimiz kolay oldu kii zatennnn sakin olmaya calis
Olamadım canım işte ya hava alanında atlet gibi kostum ama malesef sadece öylece kaldık biletimizde yandı hiçbir şeyimiz kolay olmadı ama gerçekten zoruma gidiyor bu uğraşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…