Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Güzel bir haber bu , 2 gün sonra ki sonuçla netleşir ,değer önemli değil ikiye katlaması önemli :)

Ne iğnesi yaptırıcan kız kaç mm oldu rahim? Sen beni çok şımartıyorsun haberin olsun

Ilk kez duydum böyle bişey şoktayım senin şokunu tahmin bile edemiyorum inşaallah 2 katına artar ve sağlıcakla doğurursun

Kizlar ben cok strsliyim dayanamiyorim 1 tane sigara icsem nolurki?transferdrn sonra hic icmedim.bugun 5.gunum.Gunler yaklaştıkça strrsim artıyor.
Kuzum içme daha çok yeni belkide içtin
Ben transfer günü bıraktım tam.1 ay oldu bırakalı söz verdim kendime o kadar iğneler ilaçlar kullanıyorum fedakarlık yapmam lazım bebeğim için sağlıklı olsun inşallah
Sende bırak kuzum bebeğini düşün

IcmedimTutuysa insallah asla icmem zaten.Ama bu stresle tuttumu tutmadimi diye cok icesim geliyo

Ayyy demek 10.gun 10.gun yapayim diyordum.insallah kat kat artar saglikla kucagina alirsin
Kacinci gun embriyosuydu peki?

Ilk kez duydum böyle bişey şoktayım senin şokunu tahmin bile edemiyorum inşaallah 2 katına artar ve sağlıcakla doğurursun
Ayy inşallah çok sağolun
Ayyy demek 10.gun 10.gun yapayim diyordum.insallah kat kat artar saglikla kucagina alirsin
Kacinci gun embriyosuydu peki?
Amin inşallah 5. Gün embriyosuydu 9. 10. Gün idrar testi yaptım silik çıktı hamileyim diye eşimi uyandırdım gittik kanda baktırdım 0.100 çıktı yıkıldım. Hatta bugün gitmeye bile istemiyordum kliniğe eşim geç tutunmuştur belki dedi gittik testi verirken ağlayacaktım neredeyse ama sonuç 72 deyince hemşireye emin misiniz dedim inşallah her şey yolunda gider güzel güzel katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…