Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Maşallah canım kat kat artsın inşallah

Kızlar merhaba, dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 8. Günde dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 6.5 çıktı. Böyle olup yükselen var mı,yardımlarınızı bekliyorum

Ne iğnesi yaptırıcan kız kaç mm oldu rahim? Sen beni çok şımartıyorsun haberin olsun
Yarın gelecem İstanbul'a daha bilmiyom kaç mm olmuş transfer sonu otelde kalacağız progestani yaptırmak için kendime hemşire arayisindayim simariver bakalım taze anne sen beni çok gulduruyosun bende seni az simartayim ben bu cemdende asistanindanda bı randiman alamadım ya dedile 11.45te burda ol tamam uçak bileti ayarladık bugün aramış asistan saat 10 da burda ol cem covid aşısı olmaya gidecekmis sanki benim özel jetim var

SiZin durumunuzu idrak edemedi heralde doktorcun, sen de biraz ağırlığını koysana tatlım, azıcık sinirlen asistanına söylen falan. Bedavaya yapmıyorlar bu tesavileri, kusura bakmasınlar da

Olmadı benim jeti göndereyim sana bebeğim ayıpsın lafı olmaz otele yakin bi hastanede vurdurursun ne iğnesi vurdurucaksın ki?

SiZin durumunuzu idrak edemedi heralde doktorcun, sen de biraz ağırlığını koysana tatlım, azıcık sinirlen asistanına söylen falan. Bedavaya yapmıyorlar bu tesavileri, kusura bakmasınlar da
Aman canım vallaha tiksindim ya asistana bı sinirlendiydim gecen gözlerini bir devirdi biz onlara göre ayarlamaliyiz herşeyi doktoru gördüğümüzmu varda menajerimi ara filmi gibi birşey yazıyım asistami ara sonuca bı ulasaydik bahceci iletişimde 0 vereceğim.ogleden sonra geleyim dedim yok öğleden sonra ilk muayeneler olur dedi e ben ilk muayeneye gidecegimde yalvardım öğlen sonu geleyim diye hayır sabah burda ol dediler bunlar ne tutarsız yarın diyecem ama bunu

Olmadı benim jeti göndereyim sana bebeğim ayıpsın lafı olmaz otele yakin bi hastanede vurdurursun ne iğnesi vurdurucaksın ki?
Gönder bacım ya yoksa olmayacak böyle otele yakında bakiyom araştırıyorum progestan olmadı gelir sen vurursun

Kızlar dualaıenızı beklerim.Yarın başka bir doktora daha randevum var bu sefer Alttan bakmasını isteyeceğim özellikle.İnşallah iyiye gider herşey.Birde üstten daha az ölçülüyor kese boyu, vajinal daha büyük çıkıyor sanki.Neden böyle oluyor?

Benim de yarın randevum var çok meraklı ve endişeliyim Rabbim ikimizinde yanında olsun tatlım inşaAllah hayırlı haberlerle dönelim bencede alttan baktırmalısın daha net cevap alırsın

Benim de yarın randevum var çok meraklı ve endişeliyim Rabbim ikimizinde yanında olsun tatlım inşaAllah hayırlı haberlerle dönelim bencede alttan baktırmalısın daha net cevap alırsın
Aynen canım acıkcası olumsuz bir durum varsa bir an önce öğrenmek istiyorum bende.Umut bağlayıp sonradan üzülmek daha kötü oluyor.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin yoksa olmasın diye rahatlıyorum artık.Eskisi gibi kafam a takmıyorum.Zaten ne olursa olsun Allah'ın yazdığı olacak

Şüphesiz Rabbimin dediği olacak belirsizlik yoruyor insanı ve artık iyi yada kötü sonucu görmek istiyor insan haklı olarak kaçta randevun

Şüphesiz Rabbimin dediği olacak belirsizlik yoruyor insanı ve artık iyi yada kötü sonucu görmek istiyor insan haklı olarak kaçta randevun
9 buçukta canım.Yarın bebeğin görmeyi ve en azından kalp atışını görmeyi Umut ediyorum.Şöyle birşey var benim adet tarihimle az çok uyumlu ama trssmfer tarihine göre biraz geride.Birde benim embriyo ilk başta düzgün yere tutunamadı ya sonradan Rahime indi belki o yüzden diye düşünüyorum.Ama yine de kendimü hamile gibi düşünemiyorum, en kötüsünü düşünüyorum

Benimde 9 buçuk transfer tarihiyle benimde geride kalıyor bende geç tutunmadan şüpheleniyorum çünkü kanamadan sonra durakladı beta sonra gelişim başladı ve kese göründü bence en kötüye değil güzele odaklanmalıyız bende öyle yapmaya çalışıyorum çünkü güzel düşünürsek güzel olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…