- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.581
Ayy inşallah çok sağolun
Amin inşallah5. Gün embriyosuydu 9. 10. Gün idrar testi yaptım silik çıktı hamileyim diye eşimi uyandırdım gittik kanda baktırdım 0.100 çıktı yıkıldım. Hatta bugün gitmeye bile istemiyordum kliniğe eşim geç tutunmuştur belki dedi gittik testi verirken ağlayacaktım neredeyse ama sonuç 72 deyince hemşireye emin misiniz dedim inşallah her şey yolunda gider güzel güzel katlanır
Yarın kürtaj olacağım gelişimi durmuş
Emin mıymış canm doktor kesenin mi gelişimi durmusYarın kürtaj olacağım gelişimi durmuş
Çok geçmiş olsun çok üzüldümYarın kürtaj olacağım gelişimi durmuş
Çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun inşaAllahYarın kürtaj olacağım gelişimi durmuş
Yarın gelecem İstanbul'a daha bilmiyom kaç mm olmuş transfer sonu otelde kalacağız progestani yaptırmak için kendime hemşire arayisindayim simariver bakalım taze anne sen beni çok gulduruyosun bende seni az simartayimNe iğnesi yaptırıcan kızkaç mm oldu rahim? Sen beni çok şımartıyorsun haberin olsun
Yarın gelecem İstanbul'a daha bilmiyom kaç mm olmuş transfer sonu otelde kalacağız progestani yaptırmak için kendime hemşire arayisindayim simariver bakalım taze anne sen beni çok gulduruyosun bende seni az simartayimben bu cemdende asistanindanda bı randiman alamadım ya dedile 11.45te burda ol tamam uçak bileti ayarladık bugün aramış asistan saat 10 da burda ol cem covid aşısı olmaya gidecekmis sanki benim özel jetim var
Olmadı benim jeti göndereyim sana bebeğim ayıpsın lafı olmazYarın gelecem İstanbul'a daha bilmiyom kaç mm olmuş transfer sonu otelde kalacağız progestani yaptırmak için kendime hemşire arayisindayim simariver bakalım taze anne sen beni çok gulduruyosun bende seni az simartayimben bu cemdende asistanindanda bı randiman alamadım ya dedile 11.45te burda ol tamam uçak bileti ayarladık bugün aramış asistan saat 10 da burda ol cem covid aşısı olmaya gidecekmis sanki benim özel jetim var
Aman canım vallaha tiksindim ya asistana bı sinirlendiydim gecen gözlerini bir devirdi biz onlara göre ayarlamaliyiz herşeyi doktoru gördüğümüzmu varda menajerimi ara filmi gibi birşey yazıyım asistami araSiZin durumunuzu idrak edemedi heralde doktorcun, sen de biraz ağırlığını koysana tatlım, azıcık sinirlen asistanına söylen falan. Bedavaya yapmıyorlar bu tesavileri, kusura bakmasınlar da
Gönder bacım ya yoksa olmayacak böyleOlmadı benim jeti göndereyim sana bebeğim ayıpsın lafı olmazotele yakin bi hastanede vurdurursun ne iğnesi vurdurucaksın ki?
Sanırım 3 ay yasak canım hatta duruma göre daha uzun süre yasaklayan varBebeğin tutunduğunu öğrendikten sonra da mı çay içmek yok
Benim de yarın randevum var çok meraklı ve endişeliyim Rabbim ikimizinde yanında olsun tatlım inşaAllah hayırlı haberlerle dönelim bencede alttan baktırmalısın daha net cevap alırsınKızlar dualaıenızı beklerim.Yarın başka bir doktora daha randevum var bu sefer Alttan bakmasını isteyeceğim özellikle.İnşallah iyiye gider herşey.Birde üstten daha az ölçülüyor kese boyu, vajinal daha büyük çıkıyor sanki.Neden böyle oluyor?
Aynen canım acıkcası olumsuz bir durum varsa bir an önce öğrenmek istiyorum bende.Umut bağlayıp sonradan üzülmek daha kötü oluyor.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin yoksa olmasın diye rahatlıyorum artık.Eskisi gibi kafam a takmıyorum.Zaten ne olursa olsun Allah'ın yazdığı olacakBenim de yarın randevum var çok meraklı ve endişeliyim Rabbim ikimizinde yanında olsun tatlım inşaAllah hayırlı haberlerle dönelim bencede alttan baktırmalısın daha net cevap alırsın
Şüphesiz Rabbimin dediği olacak belirsizlik yoruyor insanı ve artık iyi yada kötü sonucu görmek istiyor insan haklı olarak kaçta randevunAynen canım acıkcası olumsuz bir durum varsa bir an önce öğrenmek istiyorum bende.Umut bağlayıp sonradan üzülmek daha kötü oluyor.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin yoksa olmasın diye rahatlıyorum artık.Eskisi gibi kafam a takmıyorum.Zaten ne olursa olsun Allah'ın yazdığı olacak
9 buçukta canım.Yarın bebeğin görmeyi ve en azından kalp atışını görmeyi Umut ediyorum.Şöyle birşey var benim adet tarihimle az çok uyumlu ama trssmfer tarihine göre biraz geride.Birde benim embriyo ilk başta düzgün yere tutunamadı ya sonradan Rahime indi belki o yüzden diye düşünüyorum.Ama yine de kendimü hamile gibi düşünemiyorum, en kötüsünü düşünüyorumŞüphesiz Rabbimin dediği olacak belirsizlik yoruyor insanı ve artık iyi yada kötü sonucu görmek istiyor insan haklı olarak kaçta randevun
Bizim dr covidden ötürü progestani iptal etmişti. Vururum ayıpsınGönder bacım ya yoksa olmayacak böyleotele yakında bakiyom araştırıyorum progestan olmadı gelir sen vurursun
Benimde 9 buçuk9 buçukta canım.Yarın bebeğin görmeyi ve en azından kalp atışını görmeyi Umut ediyorum.Şöyle birşey var benim adet tarihimle az çok uyumlu ama trssmfer tarihine göre biraz geride.Birde benim embriyo ilk başta düzgün yere tutunamadı ya sonradan Rahime indi belki o yüzden diye düşünüyorum.Ama yine de kendimü hamile gibi düşünemiyorum, en kötüsünü düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?