- 14 Ocak 2021
- 21
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.561
Yaaa hadi inşallah Allah gönlünüze göre versinHayırlı olsun, inşallah pozitifi alırsınız.Ben de aynı gün aynı embriyo transferi oldum bana 23 ocak verildi test tarihi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hadi inşallah Allah gönlünüze göre versinHayırlı olsun, inşallah pozitifi alırsınız.Ben de aynı gün aynı embriyo transferi oldum bana 23 ocak verildi test tarihi.
Hayirli olsun dilerim güzel haberi alırsını
Teşekkür ederimHayirli olsun dilerim güzel haberi alırsınız![]()
İnşallah ikimiz de pozitifler kulübüne katılırızYaaa hadi inşallah Allah gönlünüze göre versinsizi kaybetmek istemem haberlerinizi de almak isterim kendime yoldaş
![]()
İnşallah canımİnşallah ikimiz de pozitifler kulübüne katılırız![]()
Güzel bir haber bu , 2 gün sonra ki sonuçla netleşir ,değer önemli değil ikiye katlaması önemli :)Kızlar inanamıyorum 10. Günde kanda gebelik yoktu 0.100 çıkmıştı hatta ilaçları bile bırakacaktı olmadı diye ama bugün 12. Gün beta hcg 72 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayacağız iyi bir değer mi 72?
Ne iğnesi yaptırıcan kızGitmisken hemen alıp geleyim diyene bileyim öyle hissettim rahim iyi kalinlasti gibi sanki çok anlarım gibi
seninle aynı şehirde aynı havayı soluyacagim
ha bu arada Kadıköy'de iğne yaptirabilecegim hastaneneresi var nettende araştırıyorum da sen daha iyi bilin
Ay evet yaa bırakamayan herkes tiksinsin inşaallah çok zararlıBu çok güzel bir haberdarısı tüm içenlerin başına. Yapmayın bacım hem size hem bebenize yazık
![]()
Ilk kez duydum böyle bişey şoktayımKızlar inanamıyorum 10. Günde kanda gebelik yoktu 0.100 çıkmıştı hatta ilaçları bile bırakacaktı olmadı diye ama bugün 12. Gün beta hcg 72 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayacağız iyi bir değer mi 72?
Ne oldu canm gorebildin mi bebeğiniMerhaba arkadaşlar bu 2.01. deki uktrason goruntum 6+2 yedim o zaman bebek gorunmedi yolk kesesi de yok değil mibu cumartesi tekrar kontrolümüz var yine görünmese boş gebelik sanırım
![]()
Kuzum içme daha çok yeni belkide içtinKizlar ben cok strsliyim dayanamiyorim 1 tane sigara icsem nolurki?transferdrn sonra hic icmedim.bugun 5.gunum.Gunler yaklaştıkça strrsim artıyor.
Bende şuan aynı durumdayımNe oldu canm gorebildin mi bebeğini
Ayy inşallah çok sağolunIlk kez duydum böyle bişey şoktayımsenin şokunu tahmin bile edemiyorum
inşaallah 2 katına artar ve sağlıcakla doğurursun
![]()
IcmedimKuzum içme daha çok yeni belkide içtin
Ben transfer günü bıraktım tam.1 ay oldu bırakalı söz verdim kendime o kadar iğneler ilaçlar kullanıyorum fedakarlık yapmam lazım bebeğim için sağlıklı olsun inşallah
Sende bırak kuzum bebeğini düşün![]()
Ayyy demek 10.gun 10.gun yapayim diyordum.insallah kat kat artar saglikla kucagina alirsinKızlar inanamıyorum 10. Günde kanda gebelik yoktu 0.100 çıkmıştı hatta ilaçları bile bırakacaktı olmadı diye ama bugün 12. Gün beta hcg 72 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayacağız iyi bir değer mi 72?
İnşallah benimde bu şekilde olurHic moralini bozma canim.Bir tandiigmda ayni sekimde oldu toplanan bütun yumurtalar bos cikti.Diger denemesinde hepsi dolu cikti ve su an hamile.
Bazen benimde aklıma gelmiyor değilIcmedimTutuysa insallah asla icmem zaten.Ama bu stresle tuttumu tutmadimi diye cok icesim geliyo
![]()
Insallah canimBazen benimde aklıma gelmiyor değil
Hadi az kaldı test gününe yarıladın sayılır inşallah güzel haberler verirsin bize dualarimdasin![]()
Ayy inşallah çok sağolunIlk kez duydum böyle bişey şoktayımsenin şokunu tahmin bile edemiyorum
inşaallah 2 katına artar ve sağlıcakla doğurursun
![]()
Amin inşallahAyyy demek 10.gun 10.gun yapayim diyordum.insallah kat kat artar saglikla kucagina alirsin
Kacinci gun embriyosuydu peki?
Yarın kürtaj olacağım gelişimi durmuşNe oldu canm gorebildin mi bebeğini