• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar inanamıyorum 10. Günde kanda gebelik yoktu 0.100 çıkmıştı hatta ilaçları bile bırakacaktı olmadı diye ama bugün 12. Gün beta hcg 72 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayacağız iyi bir değer mi 72?
Güzel bir haber bu , 2 gün sonra ki sonuçla netleşir ,değer önemli değil ikiye katlaması önemli :)

Gitmisken hemen alıp geleyim diye 😜 ne bileyim öyle hissettim rahim iyi kalinlasti gibi sanki çok anlarım gibi 😁seninle aynı şehirde aynı havayı soluyacagim😘ha bu arada Kadıköy'de iğne yaptirabilecegim hastaneneresi var nettende araştırıyorum da sen daha iyi bilin
Ne iğnesi yaptırıcan kız 😁 kaç mm oldu rahim? Sen beni çok şımartıyorsun haberin olsun 😎

Kızlar inanamıyorum 10. Günde kanda gebelik yoktu 0.100 çıkmıştı hatta ilaçları bile bırakacaktı olmadı diye ama bugün 12. Gün beta hcg 72 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayacağız iyi bir değer mi 72?
Ilk kez duydum böyle bişey şoktayım 😳 senin şokunu tahmin bile edemiyorum 🤩🤩🤩 inşaallah 2 katına artar ve sağlıcakla doğurursun 🎈♥️

Kizlar ben cok strsliyim dayanamiyorim 1 tane sigara icsem nolurki?transferdrn sonra hic icmedim.bugun 5.gunum.Gunler yaklaştıkça strrsim artıyor.
Kuzum içme daha çok yeni belkide içtin 😃
Ben transfer günü bıraktım tam.1 ay oldu bırakalı söz verdim kendime o kadar iğneler ilaçlar kullanıyorum fedakarlık yapmam lazım bebeğim için sağlıklı olsun inşallah
Sende bırak kuzum bebeğini düşün 😍

Kuzum içme daha çok yeni belkide içtin 😃
Ben transfer günü bıraktım tam.1 ay oldu bırakalı söz verdim kendime o kadar iğneler ilaçlar kullanıyorum fedakarlık yapmam lazım bebeğim için sağlıklı olsun inşallah
Sende bırak kuzum bebeğini düşün 😍
Icmedim🙄Tutuysa insallah asla icmem zaten.Ama bu stresle tuttumu tutmadimi diye cok icesim geliyo😣

Ayyy demek 10.gun 10.gun yapayim diyordum.insallah kat kat artar saglikla kucagina alirsin
Kacinci gun embriyosuydu peki?

Ilk kez duydum böyle bişey şoktayım 😳 senin şokunu tahmin bile edemiyorum 🤩🤩🤩 inşaallah 2 katına artar ve sağlıcakla doğurursun 🎈♥️
Ayy inşallah çok sağolun🙏
Ayyy demek 10.gun 10.gun yapayim diyordum.insallah kat kat artar saglikla kucagina alirsin
Kacinci gun embriyosuydu peki?
Amin inşallah 🙏 5. Gün embriyosuydu 9. 10. Gün idrar testi yaptım silik çıktı hamileyim diye eşimi uyandırdım gittik kanda baktırdım 0.100 çıktı yıkıldım. Hatta bugün gitmeye bile istemiyordum kliniğe eşim geç tutunmuştur belki dedi gittik testi verirken ağlayacaktım neredeyse ama sonuç 72 deyince hemşireye emin misiniz dedim 😃 inşallah her şey yolunda gider güzel güzel katlanır

Back