- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.541
Anlat canım zaten tanıdığa anlatmaktansa burda anlatmak daha iyi herkes destek olur birdahaki tedavin çok başaralı geçer inşallah canım bozma moralini her tedavi farklı sonuçlanıyorHaklısınız vitamin konusunu doktorumla konuşmam lazım her ay yumurta sayımın değiştiği gibi dolu boş kaliteside değişecektir spora dengeli beslenmeye tam gaz devam bana umut oldunuz beni rahatlattınız bu sürecimi Sizinle atlattım
Aynı fikirdeyim geç vurunca geç toplanabilir 30u boş çıkmamalı belkide labaratuvarinda etkisiYoo bence geç vurmasından kaynaklanmıyor. Boş yere üzüyor kendini müstakbel anne
Gitmisken hemen alıp geleyim diyeNiye öyle düşünüyorsun? Bu bir temenni mi yoksa
Göğüs hassasiyetiyle kasık ağrısı zaten vardı ama adetten önce deolur bende. O yüzden bilemedim başka bir durum olduğunutiksinti başladı inceden. Hele ki sigara sanki hiç içmemişim gibi o kadar iğrenç ki
Hic moralini bozma canim.Bir tandiigmda ayni sekimde oldu toplanan bütun yumurtalar bos cikti.Diger denemesinde hepsi dolu cikti ve su an hamile.Haklısınız vitamin konusunu doktorumla konuşmam lazım her ay yumurta sayımın değiştiği gibi dolu boş kaliteside değişecektir spora dengeli beslenmeye tam gaz devam bana umut oldunuz beni rahatlattınız bu sürecimi Sizinle atlattım
Canim bu arada 5.gun embriyosu transfer olcaksa son kontrolden 5 gun sonra 3.gun olcaksa 3 gun sonra oluyo transfer.senin 5.gündü galina pazertesi olur insalah.Sen bahcecideydin dimi?Gitmisken hemen alıp geleyim diyene bileyim öyle hissettim rahim iyi kalinlasti gibi sanki çok anlarım gibi seninle aynı şehirde aynı havayı soluyacagim ha bu arada Kadıköy'de iğne yaptirabilecegim hastaneneresi var nettende araştırıyorum da sen daha iyi bilin
Ah be canımm icmee bence yaaKizlar ben cok strsliyim dayanamiyorim 1 tane sigara icsem nolurki?transferdrn sonra hic icmedim.bugun 5.gunum.Gunler yaklaştıkça strrsim artıyor.
Benim kontrolüm yarın evet 5.gun embriyosu o zaman Çarşamba falan olur heralde transfer rahim tam istenen seviyeye geldiyse de yinemi 5gun sonra oluyor evet bahçeci deyimCanim bu arada 5.gun embriyosu transfer olcaksa son kontrolden 5 gun sonra 3.gun olcaksa 3 gun sonra oluyo transfer.senin 5.gündü galina pazertesi olur insalah.Sen bahcecideydin dimi?
Evt icmesem cok iyi tabi ama strrs arttikca sigara basima vuruyo sanki.Bulent trasin yazisini okumustum bir iki tane icilebilir cunku sigarasizlik daha cok strrse sokar bunyeyo giib bsieyler yazmisti iyice yuz buldimAh be canımm icmee bence yaa
Benim kontrolüm yarın evet 5.gun embriyosu o zaman Çarşamba falan olur heralde transfer rahim tam istenen seviyeye geldiyse de yinemi 5gun sonra oluyor evet bahçeci deyim
Evt canim.Sana ek ilaclar vericrk cunku bugun istenen seviyeye geldiyse.Bana oyle dedi ebru hoca ilkten 5.gun embriyosu sanmisti pzt dedi transfer gününe aaa pardon 3.gundu cumartesi transferin olucak dedi.Embriyonun gunune gore ayarlıyorlar yani.Benim kontrolüm yarın evet 5.gun embriyosu o zaman Çarşamba falan olur heralde transfer rahim tam istenen seviyeye geldiyse de yinemi 5gun sonra oluyor evet bahçeci deyim
bende tam onu dicektim :):)Evt icmesem cok iyi tabi ama strrs arttikca sigara basima vuruyo sanki.Bulent trasin yazisini okumustum bir iki tane icilebilir cunku sigarasizlik daha cok strrse sokar bunyeyo giib bsieyler yazmisti iyice yuz buldim
Merhaba mesajınızı yeni fark ettim çok mutlu oldum :) Tek kese mi çift kese mi sizin de . Umarım sağlıklı ilerler herkesin ki :)Ben de bu gün 5+5 te tek yumurta ikizi gördüm
Hiç beklemez hiç hayalini kurmazken. Mucizenin mucizesini yaşattı allahım bana bu gün. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Himmm anladım canım bütün hayatımız embriyo üzerine kurulu zatenEvt canim.Sana ek ilaclar vericrk cunku bugun istenen seviyeye geldiyse.Bana oyle dedi ebru hoca ilkten 5.gun embriyosu sanmisti pzt dedi transfer gününe aaa pardon 3.gundu cumartesi transferin olucak dedi.Embriyonun gunune gore ayarlıyorlar yani.
Himmm anladım canım bütün hayatımız embriyo üzerine kurulu zatenyarın bı gideyim bakalım ne diyecekler
tek embriyom vardı benimMerhaba mesajınızı yeni fark ettim çok mutlu oldum :) Tek kese mi çift kese mi sizin de . Umarım sağlıklı ilerler herkesin ki :)
İnşallah güzelim ya temennimiz o ama yoruldum İnankıPrednol falan verir muhtemelen, transferden 5 gün önce kullandrıyorlarya, sayılı gün çabuk geçer bi bakmışsın karnın büyümüş doğum bekliyosun, o günler de gelecek di mi
Hayırlı olsun, inşallah pozitifi alırsınız.Merhaba kizlarbende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi ne zaman dayanamam bilmiyorum dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Hayirli olsun dilerim güzel haberi alırsınızMerhaba kizlarbende tüp bebek tedavisi görüyorum 11.01.2021 de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim yapıldı günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım doktorum 22 sinde kan tahlili istedi ne zaman dayanamam bilmiyorum dilerim Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?