- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.421
Gıttım canım transferın 17.gunu keseyı gorduk 8 mm yolk yoktu ıcınde sankı.Haftaya pzrtesı gıtcem ıkıncı kontrole.Bebek durursa tabi o zamana.Ya da bos gebelık degılseYok canım görmedik sadece kese gördük inşallah kontrolde görürüz.
Sen gittin mi kontrole
Keseyi gördüyseniz korkma canim kotu düşünme endiselenme gelişir büyür nasipse kalp atışını duyarsin kontroldeGıttım canım transferın 17.gunu keseyı gorduk 8 mm yolk yoktu ıcınde sankı.Haftaya pzrtesı gıtcem ıkıncı kontrole.Bebek durursa tabi o zamana.Ya da bos gebelık degılse
Insallah canım hepımız saolKeseyi gördüyseniz korkma canim kotu düşünme endiselenme gelişir büyür nasipse kalp atışını duyarsin kontrolde
Çok normal annesiii yerleşmeye çalışıyorrr bebişşşKızlar biliyorum daha çok erken ama transferimin 2. Günü ve karnımın alt kısmında batma hissiyatı var. Bu yaşadığınız bir durum mu ya da birşeyin göstergesi mi?
Hayatım bu kadar stres yapma bence bende bekliyorumm ama kafama takmadan rabbimin izniyle bebişlerimiz bizimle ve sağlamdalar.süreçten keyif almaya bakBu işler gerçekten çok zor dünden beri telefon elime yapıştı gözüm şaşı oldu oldu artık kese nasıl olur kaç cm olur kalp atışı ne zaman öylemi böylemi aklımı çıldırıcam2 gün kaldı kontrole endişe artıyor belirsizlik çok kötüüü
Yaaa inşallah.Çok normal annesiii yerleşmeye çalışıyorrr bebişşş
Kuzum kıyamam, transferdi testti betaydı derken stres oldun tabi. Hayırlısı neyse o olsun canım, sağlıklı bir bebekse tutunacaktır zaten sana, dua etmekten başka bişey gelmiyor eldenBu işler gerçekten çok zor dünden beri telefon elime yapıştı gözüm şaşı oldu oldu artık kese nasıl olur kaç cm olur kalp atışı ne zaman öylemi böylemi aklımı çıldırıcam2 gün kaldı kontrole endişe artıyor belirsizlik çok kötüüü
İnşallah canım, stressiz geçsin, bebişimiz gelsin de unutulur herşey, ne stres kalır ne sinir. Sen de takma kafana, eşler bazen bu dönemde ne kadar yıprandığımızın farkına varamıyorlar, biraz alttan alıp idare etmek gerekiyor beyefendileriAman ne bileyim işte can sıkıyorlar maalesef elime de kızdım ona da sinirlendimannem bakar artık ne yapayım. Biz de farklı ildeyiz türkiye'nin bir ucundayız şanlıurfada anneler İstanbul da hazirandan beri görmüyorum bende seni o kadsr iyi anlıyorum ki ama olsun eşinle başbaşa güzel güzel geçirirsiniz transfer zamanını
Bol bol dinlen hayatım beklemek zor tabiki inşallh sonu iyi olacakYaaa inşallah.çok zor bu bekleyiş. Kendimi dinleyip belirti aramak istemiyorum ama elimde değil galiba
Benim sürekli aman gitti bebek diye süreç geçince doktorda sağolsun pek umutlanma deyince elimde olmadan sıkıntıya giriyorum iyiydim kaç gündür dünden beri kontrol yaklaşınca araştırayım bişeler dedim bakmasam iyiydiHayatım bu kadar stres yapma bence bende bekliyorumm ama kafama takmadan rabbimin izniyle bebişlerimiz bizimle ve sağlamdalar.süreçten keyif almaya bak
Amin cnm öyle tabiki. Ama ne bilim ya ben bu dönemde hep çok hassas oluyorum özellikle ruhen yani Allah akıl sağlığımı ve sağlığımızı korusunİnşallah canım, stressiz geçsin, bebişimiz gelsin de unutulur herşey, ne stres kalır ne sinir. Sen de takma kafana, eşler bazen bu dönemde ne kadar yıprandığımızın farkına varamıyorlar, biraz alttan alıp idare etmek gerekiyor beyefendileriyine de Allah başımızdan eksik etmesin onları
Aynen hele beta beni bitirdi düştü çıktı şimdi ona da bakamıyorum ya bakmayalım dedik moral bozulmasın diye ama şimdi hiç haberim yok dua ediyorum Rabbim den hayırlısını istiyorumKuzum kıyamam, transferdi testti betaydı derken stres oldun tabi. Hayırlısı neyse o olsun canım, sağlıklı bir bebekse tutunacaktır zaten sana, dua etmekten başka bişey gelmiyor elden
Bu ilaçlardan mı neden kaynaklı bilmiyorum ama gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum eşime eve gelirken su al dedim alamamış geldi baktım su yok yarın gelirken alırım dedi ben oturdum gözlerim doldu ağlayacamAmin cnm öyle tabiki. Ama ne bilim ya ben bu dönemde hep çok hassas oluyorum özellikle ruhen yani Allah akıl sağlığımı ve sağlığımızı korusun
Canim sende diyorsun daha çok erken 2 gün olmuş anca daha yerine yerleşiyordur yavrun endiselenme kendini dinleyip belirti arama stres olma hayırlısıyla pozitif haberlerinide alırızKızlar biliyorum daha çok erken ama transferimin 2. Günü ve karnımın alt kısmında batma hissiyatı var. Bu yaşadığınız bir durum mu ya da birşeyin göstergesi mi?
Evet hayatım senin sürecin extra zordu içini ferahhh tuttttt bebişş seninleeeeBenim sürekli aman gitti bebek diye süreç geçince doktorda sağolsun pek umutlanma deyince elimde olmadan sıkıntıya giriyorum iyiydim kaç gündür dünden beri kontrol yaklaşınca araştırayım bişeler dedim bakmasam iyiydi
güzel haberlerini duyunca mutluluktan ağlarsın inş. bu günlerde geçecekBu ilaçlardan mı neden kaynaklı bilmiyorum ama gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum eşime eve gelirken su al dedim alamamış geldi baktım su yok yarın gelirken alırım dedi ben oturdum gözlerim doldu ağlayacamondan sonra eşimle ayrı odalarda takılıyoruz arada gelip bişe istiyonmu sorup gidiyor herşeye ağlar oldum sen korkma bebek duruyor diyor sen eski sen değilsin diyor Allah akıl sağlığımızı korusun yazınca anlatmadan edemedim Amin
Canım catlatma ignesi senın o dedıgın sanırım ve burda transferden sonra vuruldugunu yazanlar oldu.Bende 5 gun oncesınde vuruldum dondurulmus transferın. Ama neye yarıypr bılmıyorum.Catlatma testi idrsr testini bir sure pozitif cıkarır.Erkenden test yapmaBir şey sorabilir miyim aklıma takıldı transferin 3.günü vurulmam için doktorum gonapeptly verdi nedeni ne olabilir? Kimsede böyle bir şey okumadım duymadım
Süprizlere bayılırııııımmmYaaaa inşallah bu sefer verirler bebelerimisürpriz transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?