• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Oyy kuzum niye sıkıyosun canını, hiç bişey bebeğinden önemli değil, etkilemez bişey olmaz canım, transferden sonra stres yapmamaya çalış. Annen gelince iyi bakar sana ne güzel🥰 ben anacığımı 1 senedir göremiyorum, eşimle ikimiz birbirimize yetecez transferden sonra🧿🍀🎉🎊🥰
Aman ne bileyim işte can sıkıyorlar maalesef elime de kızdım ona da sinirlendim 🙄 annem bakar artık ne yapayım. Biz de farklı ildeyiz türkiye'nin bir ucundayız şanlıurfada anneler İstanbul da hazirandan beri görmüyorum bende seni o kadsr iyi anlıyorum ki ama olsun eşinle başbaşa güzel güzel geçirirsiniz transfer zamanını😊🙏🏻♥️

Aman ne bileyim işte can sıkıyorlar maalesef elime de kızdım ona da sinirlendim 🙄 annem bakar artık ne yapayım. Biz de farklı ildeyiz türkiye'nin bir ucundayız şanlıurfada anneler İstanbul da hazirandan beri görmüyorum bende seni o kadsr iyi anlıyorum ki ama olsun eşinle başbaşa güzel güzel geçirirsiniz transfer zamanını😊🙏🏻♥️
kujummm neyin var senin kim canını sıkıyor :sinirli: kafasını kırarım onun 🤨

Canım İlk kontrolde bakmıştı sonraki kontrollerde gerek duymadı belki alttan baksa daha farklı çıkacaktı kese felan.İnşallah ikimizde güzel haberler veririz ya
İlk kontrolde bakılıyor ama sonrasında bakılmıyor. Tehlikeli oluyor sanıyorum. Gebelere alttan bakılmaz diye duymuştum.

Ben utanarak birşey soracapım sizlere.Ben yaklaşık 1 haftadır ara ara cinsel içerikli rüyalar görüyorum.O an gerçek sanıyorum hatta, kalkıyorum ıslaklık felan yok.Bu hamilelikle ilgili muhtemelen ,ya hormonlardan ya da uzun süredir cinsellik olmadığından.Benim gibi olan var mı ya daha önce hiç böyle rüyalar görmezdim 😑🤭
Bende görmüştüm ama bir kere, zaten gebeliğim devam etmedi.

Gunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam oldu 😔 Hastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler 🤭🥰🥰🥰 Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah 🥰 Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin 🤲

Gunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam oldu 😔 Hastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler 🤭🥰🥰🥰 Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah 🥰 Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin 🤲
Canim geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iiyimisin maalesef bu ara ara kanamalar lekelenmeler hepimizi korkutuyor.
Çok şükür canım çok sevindim gördüğünüze darısı bana inşallah kontrole şafak 8 😀😀

Canım ben bir haftanın içinde 4 defa kanama geçirdim doktorun risk görmediyse panik yapma ama dinlen kalkma çok yerinden

Kendine çoooook ama çoooook iyi bak güzellik 😍💐 nikotini uzak tut

Cok gecmıs olsun.Cok zormus bu ısler sız en azından kalp atısını duymussunuz sukur🙏Ben daha yolk kesesını gormedım😭Benım de 3 gun once pıhtılı kanamam oldu.O gunden beri kahverengıli kormızılı akıntım gelıyor🙁

iki ay dinlenip tekrar iğnelerime başlayıp yumurta toplama işlemleri olucak inşllah kaliteli ve dolu olur bu kez
30 tanesi nasıl boş çıkar anlamadım nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi bence inofolicten daha detayli vitaminler kullanmalısınız.

Bir şey sorabilir miyim aklıma takıldı transferin 3.günü vurulmam için doktorum gonapeptly verdi nedeni ne olabilir? Kimsede böyle bir şey okumadım duymadım

Back