- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.401
iki ay dinlenip tekrar iğnelerime başlayıp yumurta toplama işlemleri olucak inşllah kaliteli ve dolu olur bu kezİnşallah tatlım seninde şimdi nasıl bir tedavi yapacaksınız?
Aman ne bileyim işte can sıkıyorlar maalesef elime de kızdım ona da sinirlendimOyy kuzum niye sıkıyosun canını, hiç bişey bebeğinden önemli değil, etkilemez bişey olmaz canım, transferden sonra stres yapmamaya çalış. Annen gelince iyi bakar sana ne güzelben anacığımı 1 senedir göremiyorum, eşimle ikimiz birbirimize yetecez transferden sonra
Zaten uyumak için maj okuyonkızlar herkese selam hamiş ve hamiş adayları yine mesajları okurken uykum geldi herkese benden bir kamyon duacanlar ciğerler
kujummm neyin var senin kim canını sıkıyorAman ne bileyim işte can sıkıyorlar maalesef elime de kızdım ona da sinirlendimannem bakar artık ne yapayım. Biz de farklı ildeyiz türkiye'nin bir ucundayız şanlıurfada anneler İstanbul da hazirandan beri görmüyorum bende seni o kadsr iyi anlıyorum ki ama olsun eşinle başbaşa güzel güzel geçirirsiniz transfer zamanını
Kır valla hep aksilik sorun Yaşadım son zamanlarda yetmezmiş gibi eşim sinirlendirdi kızdım ona baya ağladımdakujummm neyin var senin kim canını sıkıyorkafasını kırarım onun
İlk kontrolde bakılıyor ama sonrasında bakılmıyor. Tehlikeli oluyor sanıyorum. Gebelere alttan bakılmaz diye duymuştum.Canım İlk kontrolde bakmıştı sonraki kontrollerde gerek duymadı belki alttan baksa daha farklı çıkacaktı kese felan.İnşallah ikimizde güzel haberler veririz ya
Bende görmüştüm ama bir kere, zaten gebeliğim devam etmedi.Ben utanarak birşey soracapım sizlere.Ben yaklaşık 1 haftadır ara ara cinsel içerikli rüyalar görüyorum.O an gerçek sanıyorum hatta, kalkıyorum ıslaklık felan yok.Bu hamilelikle ilgili muhtemelen ,ya hormonlardan ya da uzun süredir cinsellik olmadığından.Benim gibi olan var mı ya daha önce hiç böyle rüyalar görmezdim
Canim geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iiyimisin maalesef bu ara ara kanamalar lekelenmeler hepimizi korkutuyor.Gunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam olduHastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin
5+4 de keseyi gordugunuzde vajınal mı bakmıstı acaba?5+4 de sadece keseyi gördüm 10 gün sonra ise 7+0fa kesenin içide doluydu kalbide atıyordu şükür
Bende 5+4 kontrole gitmiştim keseyi gördük vajinal muayene oldu5+4 de keseyi gordugunuzde vajınal mı bakmıstı acaba?
Benımde vajınal baktı.Yolku gordunuz mu acaba?Bende 5+4 kontrole gitmiştim keseyi gördük vajinal muayene oldu
Canım ben bir haftanın içinde 4 defa kanama geçirdim doktorun risk görmediyse panik yapma ama dinlen kalkma çok yerindenGunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam olduHastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin
Kendine çoooook ama çoooook iyi bak güzellikGunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam olduHastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin
Cok gecmıs olsun.Cok zormus bu ısler sız en azından kalp atısını duymussunuz sukurGunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam olduHastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin
Yok canım görmedik sadece kese gördük inşallah kontrolde görürüz.Benımde vajınal baktı.Yolku gordunuz mu acaba?
30 tanesi nasıl boş çıkar anlamadım nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi bence inofolicten daha detayli vitaminler kullanmalısınız.iki ay dinlenip tekrar iğnelerime başlayıp yumurta toplama işlemleri olucak inşllah kaliteli ve dolu olur bu kez
Yok ben hiç vajinal muayne olmadım5+4 de keseyi gordugunuzde vajınal mı bakmıstı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?