- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.461
Ah kıyamam hiç ağlanır mı böyle birşeye. Ama ilaçlar dolayısıyla da insan böyle oluyor hak veriyorum sana. Transfer olmuş muydunBu ilaçlardan mı neden kaynaklı bilmiyorum ama gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum eşime eve gelirken su al dedim alamamış geldi baktım su yok yarın gelirken alırım dedi ben oturdum gözlerim doldu ağlayacamondan sonra eşimle ayrı odalarda takılıyoruz arada gelip bişe istiyonmu sorup gidiyor herşeye ağlar oldum sen korkma bebek duruyor diyor sen eski sen değilsin diyor Allah akıl sağlığımızı korusun yazınca anlatmadan edemedim Amin
Transfer oldum tatlım pozitif gördüm şükür cuma kontrol var herşey yolundadır inşaAllah Transfer den sonra böyle oldum pozitifi görmeden başladı herşey öyle devam ediyorAh kıyamam hiç ağlanır mı böyle birşeye. Ama ilaçlar dolayısıyla da insan böyle oluyor hak veriyorum sana. Transfer olmuş muydun
Sifa olsun inşallah kalçadan vuruluyon dimi nasıl dayanicaksin kuzum yaIyiydim doktorum arayip progestani sabah 1 aksam 1 vuruluyorsun diyene kadarGoreceksinn allahin izniyle inaniyorummm
Cokmu kötü bu iğne ya herkes öyle diyor progestan banada yazdılar prolutex göbekten olan daha kolaymis sanırsam daha maliyetli o galibaSifa olsun inşallah kalçadan vuruluyon dimi nasıl dayanicaksin kuzum ya
Ağrısı yakması daha fazlaymış kullanmadım ama kullananlardan duydumCokmu kötü bu iğne ya herkes öyle diyor progestan banada yazdılar prolutex göbekten olan daha kolaymis sanırsam daha maliyetli o galiba
Tamam canım biz ne acılara katlandik bunuda atlatırızAğrısı yakması daha fazlaymış kullanmadım ama kullananlardan duydum
Bende prolutex kullanıyorum evet fiyat farkı var arasında
Amin canım inşallah Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesinTamam canım biz ne acılara katlandik bunuda atlatırızsağlıkla hayırla bebeğimiz olsunda
Arada karıştırıyorum kimle hamiş kimler negatif kim transferde diye hatırladım şimdi seni tekrardan hayırlı olsunTransfer oldum tatlım pozitif gördüm şükür cuma kontrol var herşey yolundadır inşaAllah Transfer den sonra böyle oldum pozitifi görmeden başladı herşey öyle devam ediyor
Bende Prolutex vuruluyorum sabah akşama döndüm hem de 178 tl 7 adeti epey maliyetli cidden . Kalça olan nedir hiç bilmiyorum ben.Cokmu kötü bu iğne ya herkes öyle diyor progestan banada yazdılar prolutex göbekten olan daha kolaymis sanırsam daha maliyetli o galiba
Prolutex 7 tane 25 mg varmış sanırsam progestan 50 mg 5tane içinde bu daha uygun sanırsam ama bundada sürekli hastaneye gidip vurdurmak gerek prolutex kendin yapıyorsunBende Prolutex vuruluyorum sabah akşama döndüm hem de 178 tl 7 adeti epey maliyetli cidden . Kalça olan nedir hiç bilmiyorum ben.
Arada karıştırıyorum kimle hamiş kimler negatif kim transferde diye hatırladım şimdi seni tekrardan hayırlı olsuntüp bebek anneleri maalesef daha çok yıpranıyor o nedenle daha duygusal oluyorlar ne yapalım herkesin Bi sınavı var Allah daha zorlarını vermesin. Ya ben transfer hazırlığındayım cumartesi günü transferim aslında hiç takmıyorum bu sefer olursa da Allahtan olmazsa da diyorum ama her an duygularım değişebiliyor
Aynen 7 adet 25 mg. Şahsen bu daha kolay evde işte hemen vuruyorum 2.dkda. Sürekli hastanede yorar insanı.Prolutex 7 tane 25 mg varmış sanırsam progestan 50 mg 5tane içinde bu daha uygun sanırsam ama bundada sürekli hastaneye gidip vurdurmak gerek prolutex kendin yapıyorsun
Evet canım kolayligini düşünen bunu cebini düşünen diğerini tercih edebilirAynen 7 adet 25 mg. Şahsen bu daha kolay evde işte hemen vuruyorum 2.dkda. Sürekli hastanede yorar insanı.
Aynen bilmez olur muyum hiç ilk transferim çok çetrefilliydi ha bire değer artış kontrolü yapılıyordu belki baştan negatif alsam daha stressiz olurdu ama ne diyelim kısmette ikinci transferde varmış bakalım bu nasıl geçicek inşallah dediğin gibi olurBende kaç gündür napalım nasip deyip geçiyordum tabi yine nasip ama takılmaya başladım dünden beri daha dur transfer den sonra hepten değişiyor duydular bıt bıt konuşup hayırlısı deyip oturuyorum inşaAllah seninde sağlıklı bebişlerin olur tatlım o kadar emek veriyoruz
Gerçekten insan o zaman daha çok yıpranıyor değer çıktı mı çıkacak mı ben o durumdayım işte şuan elimizden de bişe gelmiyor nasip değilse olmuyor bu sefer hayırla sonuçlanır Allahın izniyleAynen bilmez olur muyum hiç ilk transferim çok çetrefilliydi ha bire değer artış kontrolü yapılıyordu belki baştan negatif alsam daha stressiz olurdu ama ne diyelim kısmette ikinci transferde varmış bakalım bu nasıl geçicek inşallah dediğin gibi olur
MaşaAllah genelde alttan bakılıyor sonuç daha net oluyor ama burda bazı arkadaşlar söyledi karından baktı diye doktora göre değişiyor mu bilmiyorum benim doktor alttan bakıyorKızlar Bnde 2.ci testimi yptrdim bugün elhamdülillah artış tüm hızıyla dewam ediyor önümüzdeki salı günü ultroson dan bakacak doktor dualarınızı bklerim, yine alttan muayene mi oluyo kizlar
Sknti yok ya merak ettim =//MaşaAllah genelde alttan bakılıyor sonuç daha net oluyor ama burda bazı arkadaşlar söyledi karından baktı diye doktora göre değişiyor mu bilmiyorum benim doktor alttan bakıyor
Yani bu günlere gelmek için neler yaşandı bundan sonrakiler keyifli günler Allahın izniyle bebek olsun görünsün deSknti yok ya merak ettim =//
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?