Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ah kıyamam hiç ağlanır mı böyle birşeye. Ama ilaçlar dolayısıyla da insan böyle oluyor hak veriyorum sana. Transfer olmuş muydun

Ah kıyamam hiç ağlanır mı böyle birşeye. Ama ilaçlar dolayısıyla da insan böyle oluyor hak veriyorum sana. Transfer olmuş muydun
Transfer oldum tatlım pozitif gördüm şükür cuma kontrol var herşey yolundadır inşaAllah Transfer den sonra böyle oldum pozitifi görmeden başladı herşey öyle devam ediyor

Transfer oldum tatlım pozitif gördüm şükür cuma kontrol var herşey yolundadır inşaAllah Transfer den sonra böyle oldum pozitifi görmeden başladı herşey öyle devam ediyor
Arada karıştırıyorum kimle hamiş kimler negatif kim transferde diye hatırladım şimdi seni tekrardan hayırlı olsun tüp bebek anneleri maalesef daha çok yıpranıyor o nedenle daha duygusal oluyorlar ne yapalım herkesin Bi sınavı var Allah daha zorlarını vermesin. Ya ben transfer hazırlığındayım cumartesi günü transferim aslında hiç takmıyorum bu sefer olursa da Allahtan olmazsa da diyorum ama her an duygularım değişebiliyor

Cokmu kötü bu iğne ya herkes öyle diyor progestan banada yazdılar prolutex göbekten olan daha kolaymis sanırsam daha maliyetli o galiba
Bende Prolutex vuruluyorum sabah akşama döndüm hem de 178 tl 7 adeti epey maliyetli cidden . Kalça olan nedir hiç bilmiyorum ben.

Bende Prolutex vuruluyorum sabah akşama döndüm hem de 178 tl 7 adeti epey maliyetli cidden . Kalça olan nedir hiç bilmiyorum ben.
Prolutex 7 tane 25 mg varmış sanırsam progestan 50 mg 5tane içinde bu daha uygun sanırsam ama bundada sürekli hastaneye gidip vurdurmak gerek prolutex kendin yapıyorsun

Bende kaç gündür napalım nasip deyip geçiyordum tabi yine nasip ama takılmaya başladım dünden beri daha dur transfer den sonra hepten değişiyor duydular bıt bıt konuşup hayırlısı deyip oturuyorum inşaAllah seninde sağlıklı bebişlerin olur tatlım o kadar emek veriyoruz

Aynen bilmez olur muyum hiç ilk transferim çok çetrefilliydi ha bire değer artış kontrolü yapılıyordu belki baştan negatif alsam daha stressiz olurdu ama ne diyelim kısmette ikinci transferde varmış bakalım bu nasıl geçicek inşallah dediğin gibi olur

Gerçekten insan o zaman daha çok yıpranıyor değer çıktı mı çıkacak mı ben o durumdayım işte şuan elimizden de bişe gelmiyor nasip değilse olmuyor bu sefer hayırla sonuçlanır Allahın izniyle

Kızlar Bnde 2.ci testimi yptrdim bugün elhamdülillah artış tüm hızıyla dewam ediyor önümüzdeki salı günü ultroson dan bakacak doktor dualarınızı bklerim, yine alttan muayene mi oluyo kizlar
MaşaAllah genelde alttan bakılıyor sonuç daha net oluyor ama burda bazı arkadaşlar söyledi karından baktı diye doktora göre değişiyor mu bilmiyorum benim doktor alttan bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…