- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.381
Canım durumlar nasıl test yaptın mı güzel haber vardır inşallah14 üzerine yapılmaz transfer artık kalınlaşmamalı
aynen yaaaa pzt felan beklerken süpriz oldu cmt büyük gün inşalh hepimizin gzl geçer yaaaaAaaa gerçekten mi cumartesi ben de cumartesi hatta Bi arkadaş da vardı o da cumartesi transferi. Cumartesi büyük gün desene
Aynen sürpriz olmuş valla inşallah bbe canım ne diyelim hayırlısıaynen yaaaa pzt felan beklerken süpriz oldu cmt büyük gün inşalh hepimizin gzl geçer yaaaa
Tesekkruelr cevapladogınız icinBende özel olarak hiçbirşey yemedim sadece transferden sonra salam sucuk sosis onları yemedim hala yemiyorum.
Yoğurt yiyorum ara öğünlerde akşamları süt içiyorum meyve yiyorum tek özel yaptığım bu
Rabbim hayırlısını nasip etsin pozitif haberlerinide alırız inşallah
Hayırlısı olsun inşallah bu dönemde stres cok önemli dikkat edin bol bol dinlenin pozitif haberlerinizi de alırız inşallahMerhabalar bende 8 ocak ta transfer oldum
3.uncu denemem
İki adet blastosist transferi yapildi
Hayirli ile ayin 20 isinde test yapacagim
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, bu kez kucağına almak nasip olur umarımMerhabalar bende 8 ocak ta transfer oldum
3.uncu denemem
İki adet blastosist transferi yapildi
Hayirli ile ayin 20 isinde test yapacagim
Aaaa gerçekten mi cumartesi ben de cumartesi hatta Bi arkadaş da vardı o da cumartesi transferi. Cumartesi büyük gün desene
Burası zaten hep tüp bebek tedavisi görenlerevet kullandım inofolic kullanmaya devam ediyorum hala sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz
Kuzum senin ne zamandı transfer, cumartesi sen de mi alıyosun bebeniBurası zaten hep tüp bebek tedavisi görenlerevet bende transfer donemindeyim
Ben hiç Bi iş yapmadım be canım hiç hazırlığında yok gerçi annemi çağırdım o gelecek o yüzden rahatım. Ama çalışıyorum işlerim var onları yetiştirmeye çalışıyorum aslında bedenen de tçruhende biraz sıkıntılı dönemdeyim inşallah kötü yansımaz. Son 15 gündür sıkıntılarım vardı ve moral en çöküktğm günlük ağladım desem yeridir umarım etkilenmezPlutonMerkez bacılar yaptınız mı hazırlığınızı, doldurdunuz mu buzlukları ay ben çok heyecanlıyım, bugün yine bişeyler yapıp attım buzluğa. Transferden sonra ağır iş yapmayim sağlıklı besleneyim diye
Yok bebeğim benim cuma günü kontrol var keşke banada cumartesi dese hem gitgel yapmamış oluruz yaşadığımız şehre gitmisken bebeğimizide alır gelirizKuzum senin ne zamandı transfer, cumartesi sen de mi alıyosun bebeni
Hayırlısı olsun canım, geç olsun güç olmasın. Sağlıkla gelsin de on kere yine gidilir o yollarYok bebeğim benim cuma günü kontrol var keşke banada cumartesi dese hem gitgel yapmamış oluruz yaşadığımız şehre gitmisken bebeğimizide alır gelirizama zor gibi çünkü öncesinde iğne falan başlamam gerek
Oyy kuzum niye sıkıyosun canını, hiç bişey bebeğinden önemli değil, etkilemez bişey olmaz canım, transferden sonra stres yapmamaya çalış. Annen gelince iyi bakar sana ne güzelBen hiç Bi iş yapmadım be canım hiç hazırlığında yok gerçi annemi çağırdım o gelecek o yüzden rahatım. Ama çalışıyorum işlerim var onları yetiştirmeye çalışıyorum aslında bedenen de tçruhende biraz sıkıntılı dönemdeyim inşallah kötü yansımaz. Son 15 gündür sıkıntılarım vardı ve moral en çöküktğm günlük ağladım desem yeridir umarım etkilenmez
Hiç uçağa binmemistim olmayan bebisimin sayesinde ucagada bindimHayırlısı olsun canım, geç olsun güç olmasın. Sağlıkla gelsin de on kere yine gidilir o yollarbiraz yorulacaksın ama değecek inşallah
Benimde bugün 9 günüm sabah gittim yumurtalar çok geç büyüyor doktor 20 ye yakın var ama en küçüğü 7 en büyüğü 13 mm dedi valla sabır gerçekten çok zorBen transfer hazırlıgındayım cnm geçen ay iptal edilmişti bakalm bu ay nasl olacak 10.gündeym tedavıde
Yok be aşkoş hiçbişe yapmadm ilaçlar bana brz agır gelıo sersem gibiym yatıom pasoPlutonMerkez bacılar yaptınız mı hazırlığınızı, doldurdunuz mu buzlukları ay ben çok heyecanlıyım, bugün yine bişeyler yapıp attım buzluğa. Transferden sonra ağır iş yapmayim sağlıklı besleneyim diye
Aa sende opu beklıon demi.yumurta cok olunca tabi inşlh buyurler bebegm ilaç dozun nasıl?Benimde bugün 9 günüm sabah gittim yumurtalar çok geç büyüyor doktor 20 ye yakın var ama en küçüğü 7 en büyüğü 13 mm dedi valla sabır gerçekten çok zor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuç alırsınBurası zaten hep tüp bebek tedavisi görenlerevet bende transfer donemindeyim
İnşallah tatlım seninde şimdi nasıl bir tedavi yapacaksınız?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?