Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tesekkruelr cevapladogınız icin

Merhabalar bende 8 ocak ta transfer oldum
3.uncu denemem
İki adet blastosist transferi yapildi
Hayirli ile ayin 20 isinde test yapacagim
Hayırlısı olsun inşallah bu dönemde stres cok önemli dikkat edin bol bol dinlenin pozitif haberlerinizi de alırız inşallah

Merhabalar bende 8 ocak ta transfer oldum
3.uncu denemem
İki adet blastosist transferi yapildi
Hayirli ile ayin 20 isinde test yapacagim
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, bu kez kucağına almak nasip olur umarım önceki 2 denemen neden olmadı, embriyolarına test yaptırdın mı, ben düşük yaptım bu ikinci denemem olacak, ondan sordum yanlış anlamazsan

Aaaa gerçekten mi cumartesi ben de cumartesi hatta Bi arkadaş da vardı o da cumartesi transferi. Cumartesi büyük gün desene
PlutonMerkez bacılar yaptınız mı hazırlığınızı, doldurdunuz mu buzlukları ay ben çok heyecanlıyım, bugün yine bişeyler yapıp attım buzluğa. Transferden sonra ağır iş yapmayim sağlıklı besleneyim diye

Ben hiç Bi iş yapmadım be canım hiç hazırlığında yok gerçi annemi çağırdım o gelecek o yüzden rahatım. Ama çalışıyorum işlerim var onları yetiştirmeye çalışıyorum aslında bedenen de tçruhende biraz sıkıntılı dönemdeyim inşallah kötü yansımaz. Son 15 gündür sıkıntılarım vardı ve moral en çöküktğm günlük ağladım desem yeridir umarım etkilenmez

Kuzum senin ne zamandı transfer, cumartesi sen de mi alıyosun bebeni
Yok bebeğim benim cuma günü kontrol var keşke banada cumartesi dese hem gitgel yapmamış oluruz yaşadığımız şehre gitmisken bebeğimizide alır gelirizama zor gibi çünkü öncesinde iğne falan başlamam gerek

Hayırlısı olsun canım, geç olsun güç olmasın. Sağlıkla gelsin de on kere yine gidilir o yollar biraz yorulacaksın ama değecek inşallah

Oyy kuzum niye sıkıyosun canını, hiç bişey bebeğinden önemli değil, etkilemez bişey olmaz canım, transferden sonra stres yapmamaya çalış. Annen gelince iyi bakar sana ne güzel ben anacığımı 1 senedir göremiyorum, eşimle ikimiz birbirimize yetecez transferden sonra

Hayırlısı olsun canım, geç olsun güç olmasın. Sağlıkla gelsin de on kere yine gidilir o yollar biraz yorulacaksın ama değecek inşallah
Hiç uçağa binmemistim olmayan bebisimin sayesinde ucagada bindim hayırlısı olsun canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz bebislerimize

Ben transfer hazırlıgındayım cnm geçen ay iptal edilmişti bakalm bu ay nasl olacak 10.gündeym tedavıde
Benimde bugün 9 günüm sabah gittim yumurtalar çok geç büyüyor doktor 20 ye yakın var ama en küçüğü 7 en büyüğü 13 mm dedi valla sabır gerçekten çok zor

Yok be aşkoş hiçbişe yapmadm ilaçlar bana brz agır gelıo sersem gibiym yatıom paso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…