- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.441
Senin ki şimdi kaç haftalık olduCanım gittim dr a. Çok şükür keseyi gördük beta istedi tekrar 12 bin olmuş o da.. Haftaya da inşallah kalp atışını duyariz❤
Benimde bugün 9 günüm sabah gittim yumurtalar çok geç büyüyor doktor 20 ye yakın var ama en küçüğü 7 en büyüğü 13 mm dedi valla sabır gerçekten çok zor
İnşaAllah Rabbimin izniyle benimledirEvet hayatım senin sürecin extra zordu içini ferahhh tuttttt bebişş seninleeee
Amin canım insallah.. Usg ye göre geç yumurtlamisim. 5 haftalik dedi dr.Senin ki şimdi kaç haftalık olduMaşallah Allah daha iyi etsin canım
İnşaAllah duyardım böyle herşeye ağlayan hamilelikte aman öyle şey olur mu derdimgüzel haberlerini duyunca mutluluktan ağlarsın inş. bu günlerde geçecek
hepimiz seni iyi anlıyoruz :) üzülme herşey güzel olacak. o bebek seni kolay kolay bırakmaz ALLAHın izniyleİnşaAllah duyardım böyle herşeye ağlayan hamilelikte aman öyle şey olur mu derdimbaşıma geldi şimdi ağlarken gülüyor gülerken ağlıyorum oturdum güzel günlerin gelmesini bekliyorum
Amin amin amin inşaAllah bırakmaz çok teşekkür ederimhepimiz seni iyi anlıyoruz :) üzülme herşey güzel olacak. o bebek seni kolay kolay bırakmaz ALLAHın izniyle
Iyiydim doktorum arayip progestani sabah 1 aksam 1 vuruluyorsun diyene kadarCanim geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iiyimisin maalesef bu ara ara kanamalar lekelenmeler hepimizi korkutuyor.
Çok şükür canım çok sevindim gördüğünüze darısı bana inşallah kontrole şafak 8
Icim rahatladi gorunce bos gebelik sandim o an dedim aha dustu. Bi baktim ki essek kadar olmus nerdeyse askere gidecekCanım ben bir haftanın içinde 4 defa kanama geçirdim doktorun risk görmediyse panik yapma ama dinlen kalkma çok yerinden
O olmuyor ama olur insallah bundan sonraKendine çoooook ama çoooook iyi bak güzelliknikotini uzak tut
Duymadim sadece ekranda gosterdiler. Kese haftaya gore uyumlu dedi. Benim bildigin su gbi kanamam oldu baya bi hemde. Cok tedirgin oldum. Doktorunla knstnmu ? Progestan igneyi 2 ye cikardi mesela benim. Gercektende zor isler o anki duygularimi anlatamamCok gecmıs olsun.Cok zormus bu ısler sız en azından kalp atısını duymussunuz sukurBen daha yolk kesesını gormedım Benım de 3 gun once pıhtılı kanamam oldu.O gunden beri kahverengıli kormızılı akıntım gelıyor
MaşaAllah o günleri de görürsün inşaAllahIcim rahatladi gorunce bos gebelik sandim o an dedim aha dustu. Bi baktim ki essek kadar olmus nerdeyse askere gidecek
Maşallah canımIcim rahatladi gorunce bos gebelik sandim o an dedim aha dustu. Bi baktim ki essek kadar olmus nerdeyse askere gidecek
Amin canim hepimiz gorelim insallahh..Maşallah canımnasıl büyüyolar di mi, mucize gibi cinsiyetini öğreneceğin günleri de gör inşallah
Şuan ne kadarlıkAmin canim hepimiz gorelim insallahh..
7 gun once bombostu kese bebegi bi anda gorunce doktora dedim ki bu ne boyle bu niye bu kadar buyuk ne cabuk bu hale gelmis
Cok gecmıs olsun canım .Benım de fitili altıya cıkardı.O anki hislerini ben cok ıyı anlarım.Cunku ben de o pıhtılı seyı gorunce dunyam basıma yıkıldı.Duymadim sadece ekranda gosterdiler. Kese haftaya gore uyumlu dedi. Benim bildigin su gbi kanamam oldu baya bi hemde. Cok tedirgin oldum. Doktorunla knstnmu ? Progestan igneyi 2 ye cikardi mesela benim. Gercektende zor isler o anki duygularimi anlatamam
Canım transferının kacıncı gun boyle oldu ? Masallah fasülyeye bu aradaAmin canim hepimiz gorelim insallahh..
7 gun once bombostu kese bebegi bi anda gorunce doktora dedim ki bu ne boyle bu niye bu kadar buyuk ne cabuk bu hale gelmis
Oyy yavrumm, büyücek tabi annesi,maşallahAmin canim hepimiz gorelim insallahh..
Ankarada yaptırıyorum çatlatma iğnemi saatinde yapmadım geç yaptım ondan olabilir30 tanesi nasıl boş çıkar anlamadım nerde yaptırıyorsunuz tedaviyi bence inofolicten daha detayli vitaminler kullanmalısınız.
Aa büyük talihsizlik olmuşAnkarada yaptırıyorum çatlatma iğnemi saatinde yapmadım geç yaptım ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?