Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benimde bugün 9 günüm sabah gittim yumurtalar çok geç büyüyor doktor 20 ye yakın var ama en küçüğü 7 en büyüğü 13 mm dedi valla sabır gerçekten çok zor

@ ayavuz18 benim de bugün 7. günüm. Kontrolde 13 adet yumurta tespit etti ve 15 ile 10 arası büyüklükleri. Bence senin de hem sayı hem büyüklük anlamında normal değerleri. Geçmiş dönemlerde yapılan toplamalarda benim de yavaş gelişenler olmuştu. Daha da zaman var büyürler sıkıntı yapma. Bana toplama günü için ayın 19 ya da 20'si olabilir dedi.

İnşaAllah duyardım böyle herşeye ağlayan hamilelikte aman öyle şey olur mu derdim başıma geldi şimdi ağlarken gülüyor gülerken ağlıyorum oturdum güzel günlerin gelmesini bekliyorum
hepimiz seni iyi anlıyoruz :) üzülme herşey güzel olacak. o bebek seni kolay kolay bırakmaz ALLAHın izniyle

Iyiydim doktorum arayip progestani sabah 1 aksam 1 vuruluyorsun diyene kadar Goreceksinn allahin izniyle inaniyorummm

Duymadim sadece ekranda gosterdiler. Kese haftaya gore uyumlu dedi. Benim bildigin su gbi kanamam oldu baya bi hemde. Cok tedirgin oldum. Doktorunla knstnmu ? Progestan igneyi 2 ye cikardi mesela benim. Gercektende zor isler o anki duygularimi anlatamam

Maşallah canım nasıl büyüyolar di mi, mucize gibi cinsiyetini öğreneceğin günleri de gör inşallah
Amin canim hepimiz gorelim insallahh..
7 gun once bombostu kese bebegi bi anda gorunce doktora dedim ki bu ne boyle bu niye bu kadar buyuk ne cabuk bu hale gelmis

Eklentiler

• IMG-20210113-WA0002.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 51
Cok gecmıs olsun canım .Benım de fitili altıya cıkardı.O anki hislerini ben cok ıyı anlarım.Cunku ben de o pıhtılı seyı gorunce dunyam basıma yıkıldı.Hala da hafıf kırmızılar devam.Hayırlısı hepımız ıcın.

Amin canim hepimiz gorelim insallahh..
7 gun once bombostu kese bebegi bi anda gorunce doktora dedim ki bu ne boyle bu niye bu kadar buyuk ne cabuk bu hale gelmis
Oyy yavrumm, büyücek tabi annesi,maşallah hareketlendiğini göreceksin belki de bi daha gittiğinde sonra eli kolu bacakları belirginleşecek bebekleriniz sağlıkla gelsin inşallah hamile bacılarım, valla çok zor yapıyoruz biz onları, Allahım hiç bir kadını evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…