- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.341
Hadi sen de bi kalp atışını duy da için rahatlasın bacım inşallahhhAmin inşaAllah cuma günü benim muayene endişem var haliyle bu hafta beta da baktırmadı doktor hiç ne alemde bizimki hiç haberim yokumarım iyidir
InshaAllah canim yaaa valla yeterki gorelim o gunleri hic sikinti yok usanmam benAllah razı olsun canım benim, inşallah herkes alır bebesini kucağına, herkesten güzel haberler alırız bu topikte inşallah, hamile kalalım da sizleri darlayalım aynı soruları 10 kere sorupkese boyun şu haftada kaç çıkmıştı, betan şu günde ne kadar yükselmişti, kalp atışını ne zaman duydun
Haftaya canım ama cuma başka doktora daha gideceğiz.Bu gelışsın de canımı ben başka birşey ıstemiyorumya kuzum okdrda kötü değil haberler bak rahime gelmiş ve büyümüş kanama alanıda herkeste vr nerdeyse yerleşme kanamasndan kalıo galiba.diğeri için üzgünüm ama hiç belli olmaz daha minikler atakta yapabilir .peki diğer kntrol ne zamn?
Haklısın canım benim kafamın rahatlatmam gerekiyor.İnşallah şimdilik güzelce ilerler büyük olan.En başta dış gebelik diye korkarken şimdi bu duruma gelebildim vardır bunda da bir Hikmet,insallah sağlıklıysa devam etsin diyorum artıkCanım çok geçmiş olsun tekrardan, hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler bebekler, ama bence bu kese büyüklüğüne takılmayı bırak, doktoruna güven, kese boyunda sıkıntı görse sana iyi demez zaten doktorun, bak ne güzel inmiş rahme aferin onaöbür minik de yetişir belki kardeşine, hiç belli olmaz bu işler, sağlıklıysa güçlü kuvvetliyse yakalar zaten diğerini
Tek konulacak canım, ikiye cesaret edemiyorum, hele eşim hiç yanaşmıyor, kıbrısta bir başınayız aileler türkiyede olunca bi de ikiz tutarsa nasıl bakarız diye düşünüyoruz. Allah’tan tek tutup bölünüp ikiz olursa başımız üstüne tabiInshaAllah canim yaaa valla yeterki gorelim o gunleri hic sikinti yok usanmam benSana tekmi ikimi koyulacak
glucophage 1000 mg kullanıyorum canım . . Haklısın tutunacak olduktan sonra her şekilde tutunur :)Benim Hiç bir bilgim yok canım, insülin direnci için ilaç kullanıyor musun? Tutacak olduktan sonra her türlü tutar kafana takma. Önemli olan embriyonun kaliteli ve güçlü olması
InshaAllah gonlunuzce olur canim simsiki tutunur sana bebisinTek konulacak canım, ikiye cesaret edemiyorum, hele eşim hiç yanaşmıyor, kıbrısta bir başınayız aileler türkiyede olunca bi de ikiz tutarsa nasıl bakarız diye düşünüyoruz. Allah’tan tek tutup bölünüp ikiz olursa başımız üstüne tabi
Ben özel hiçbir şey yemedim ,doktor özellikle şunu yede demedi. ama yasaklı olanlar vardı kahve,bitki çayları filan . Sağlıksız şeylerden uzak durarak ne istiyorsanız yiyin bence , tutunmayacak sağlıksız bebeğe avokado ne yapsın sonuçta . Hiç kasmayın bana kalırsa .Kızlar tüp bebek tedavisine baslaıdıpınızda gonal f iğne vurulurken. Havuç yediniz mi ya da yenecek yetmeyecek liste olarak verildi mi size bir de transferden sonra pancar yediğinizi okudum pancarı nasıl tükettiği faydası nedir tarasferden sonrası süreçte bit de elma avakado tüketenler var bebegin tutunmasını kolaylaştırıyor vs bu konuyla ilgili bildiklerinizi yazar misiniz merakla bekliyorum cevaplarınızı
Mantıklı kuzum sende haklısınBen özel hiçbir şey yemedim ,doktor özellikle şunu yede demedi. ama yasaklı olanlar vardı kahve,bitki çayları filan . Sağlıksız şeylerden uzak durarak ne istiyorsanız yiyin bence , tutunmayacak sağlıksız bebeğe avokado ne yapsın sonuçta . Hiç kasmayın bana kalırsa .
Allah razı olsun bacım, hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar yeter ki, kucağımıza doğsunlar başka bişey istemiyoruz Allahın izniyleInshaAllah gonlunuzce olur canim simsiki tutunur sana bebisinevet gurbet zor Allahim kimseyi muhtac etmesin canim Rabbim yinede gucunu verir bisekilde gelirsede ragziyiz
Amin inşaAllah bende kendimi öyle motive ediyorum Allah korusun bişe olsa belli olur diye doktor kanama vs olursa hemen gel demişti öyle bir durumda yok elhamdülillahHadi sen de bi kalp atışını duy da için rahatlasın bacım inşallahhhiyidir canım merak etme, ters bişey olsa anlarsın zaten, Allah korusun
Uzun süre birliktelik olmayınca böyle durumlar olabiliyormuşBen utanarak birşey soracapım sizlere.Ben yaklaşık 1 haftadır ara ara cinsel içerikli rüyalar görüyorum.O an gerçek sanıyorum hatta, kalkıyorum ıslaklık felan yok.Bu hamilelikle ilgili muhtemelen ,ya hormonlardan ya da uzun süredir cinsellik olmadığından.Benim gibi olan var mı ya daha önce hiç böyle rüyalar görmezdim
Kız hormonlardandırBen utanarak birşey soracapım sizlere.Ben yaklaşık 1 haftadır ara ara cinsel içerikli rüyalar görüyorum.O an gerçek sanıyorum hatta, kalkıyorum ıslaklık felan yok.Bu hamilelikle ilgili muhtemelen ,ya hormonlardan ya da uzun süredir cinsellik olmadığından.Benim gibi olan var mı ya daha önce hiç böyle rüyalar görmezdim
Ayy valla uyandıktan sonra bir garip oluyorum ya neden böyle oluyor diyeUzun süre birliktelik olmayınca böyle durumlar olabiliyormuş
Ayy varsın hormonlardan olsun bebiş gelsin de , valla uzun süredir çay içemiyoruz ya ondan da oluyorKız hormonlardandırya da burda biz çay muhabbeti edince beynine kazındı zaar benim de görmüşlüğüm var bir kaç kez, ayıp değil günah değil napalım rüyamızı da kontrol edemeyiz ya
Ayy valla uyandıktan sonra bir garip oluyorum ya neden böyle oluyor diye
Bende özel olarak hiçbirşey yemedim sadece transferden sonra salam sucuk sosis onları yemedim hala yemiyorum.Kızlar tüp bebek tedavisine baslaıdıpınızda gonal f iğne vurulurken. Havuç yediniz mi ya da yenecek yetmeyecek liste olarak verildi mi size bir de transferden sonra pancar yediğinizi okudum pancarı nasıl tükettiği faydası nedir tarasferden sonrası süreçte bit de elma avakado tüketenler var bebegin tutunmasını kolaylaştırıyor vs bu konuyla ilgili bildiklerinizi yazar misiniz merakla bekliyorum cevaplarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?