Aralık - Ocak Transfer olacaklar

1.70 Boyum 98 kiloyum canım. Doktorum bir şey demedi lakin her kafadan bir ses çıkıyor . 120 kiloydum 98 e düştüm.
Harikasın. Müthiş kilolar vermişsin zaten. Bence devam et her ne yapıyorsan, olumsuz konuşmalara da kulaklarını kapat. Senin ve gelecek bebeğin sağlığı için ideal kilona ulaşmaya tedavi sürecinde de devam edersin. Gerçekten bazı şeylerin açıklaması olmuyor ve çok kilolular dahi rahat rahat hamile kalabiliyor.

Belki hormonların etkisi olabilir ama cinselliği yaşamak, arzulamak, rüyasını görmek sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir. Korkacak, üzerine düşecek bir konu değil. Tadını çıkar

Cevapladığın için teşekkür ederim belkide dediğin gibi yumurtamızın fazla olması kalitesini düşürüyor olabilir bide ben çatlatma iğnemi geç yaptım

İnşallah yaa tek ümidim

İnşallah sizde tedavi mi görüyorsunuz

Canım oncesinde vitamin Takviyesi kullandinmi?

Zayıf olmak her zaman iyidir sağlık için ben doktoruma isterseniz zayıflayım geleyim yumurta kaliten için dedim ben ne kilolu insanlara tedavi yapıyoruz seninki hiç birşey değil dedi valla etrafına bakınca benim 3 katim insanlar kendiliğinden kalıyor onun için stressiz geçirmek gerek oluruna bırakmak gerek birazda...

Haklısınız. Oluruna bırakmak en iyisi

Bu aralar devam ediyorum diyemem. Tedavi süreci,sürekli düşünce derken diyet yapamıyorum. Ya nasip diyeceğim artık. Haklısnız çok kilolu insanlar da hamile kalabiliyor.

İnşallah sizde tedavi mi görüyorsunuz
Tüp bebek tedavisi gördüm evet, ama yumurta toplama işlemi eylülde oldu benim, hatta üstüne bi de transfer oldum, şimdi ikinci transferimi bekliyorum. Tedavi öncesi yapılması gerekenleri anlatmaya çalıştım, yemene içmene biraz dükkat edip yürüyüşe başlarsan aşılmayacak bir şey değil bence

Hakkında hayırlısı olsun inşallah başarılı sonuç elde edersin ederiz ben çatlatma iğnemi geç yaptım 4 saat sonra falan o yüzden de olmuş olabilir ikinci kez daha düzenli olucam inşallah hayırlısı

Amin canım inşallah burdaki herkes bebek sahibi olur çok beklemeden, doktorun verdiği saatlere uymak gerekir, çatlatma iğnesinin saati daha da önemli, bana alarm kurdurmuşlardı tam saatinde yapabilmem için, dediğin gibi belki ondan dolayı oldu, yumurtan varsa her zaman ümit var, maşallah sayısı gayet iyi, elbet çıkacaktır içinden kaliteli yumurtalar inşallah

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ya kalınlaşacak die beklerken bugün iğnelere başlattı dr telefn geldi sabah kan sonuclarına bakmıslar cmt yransfer günüm
Aaaa gerçekten mi cumartesi ben de cumartesi hatta Bi arkadaş da vardı o da cumartesi transferi. Cumartesi büyük gün desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…