- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.221
Hopssss yani kahve rengi akıntıyla nasıl umudun bitioYarin is gorusmem var kizlar.Esim cok kiziyo simdi sirasimo diye bende inat ettjm gidicemNasil olsa umudum bitti kahverengi akintim var
yok kızzz istemem ben adam göre göre bıkacak snraBencede hem bizde rahat verrmezdik adamlara dakikaya bir olctururduk ne olsa bedava
Yaaa 30'lar kadar güzel yaş mı var? Hem hala gencecik ve güzelsin, hem de eskisinden daha akıllısınAhahaha baktım hoşuma giderse kaladabilirim
Test yaptın mı canım, kaçıncı günün.Yarin is gorusmem var kizlar.Esim cok kiziyo simdi sirasimo diye bende inat ettjm gidicemNasil olsa umudum bitti kahverengi akintim var
Aman bikarsa biksin gideceği yerdekininde aynı olduğunu düşününce geri geliryok kızzz istemem ben adam göre göre bıkacak snra
Aynen olsa 31 olsa cekilmezdide 30 iyidir iyi ömrümün baharindayim tamYaaa 30'lar kadar güzel yaş mı var? Hem hala gencecik ve güzelsin, hem de eskisinden daha akıllısıntadından yenmez
Haaaa şu arasında marshmellow olaaaaaaaannn haaaaa anladıııımAma bu çikolat olan halley yaaaaa
Kadınlar kıtalara benzerler 20 yaşındaki kadın afrika gibidir , bir çok yeri henüz keşfedilmemiştir.30 yaşındaki kadın hindistan gibidir, sıcak esrarengiz ve bereketli.40 yaşındaki kadın amerika gibidir, teknik açıdan mükemmel.50 yaşındaki kadın harp sonrası avrupa gibidir, bir çok yeri tahrip edilmiştir.70 yaşındaki kadın sibirya gibidir, bilirsin ama gitmezsinYaaa 30'lar kadar güzel yaş mı var? Hem hala gencecik ve güzelsin, hem de eskisinden daha akıllısıntadından yenmez
Canım sen daha 2 ucgun önce olmadı mı transfer neden bitti umudun leke herkeste oluyor dur birYarin is gorusmem var kizlar.Esim cok kiziyo simdi sirasimo diye bende inat ettjm gidicemNasil olsa umudum bitti kahverengi akintim var
Yani genel olarak bıkacak manasında dedıydım şahsımıza özel değil kimseninkini görmesin anacım yok.Aman bikarsa biksin gideceği yerdekininde aynı olduğunu düşününce geri gelir
WuwwwKadınlar kıtalara benzerler 20 yaşındaki kadın afrika gibidir , bir çok yeri henüz keşfedilmemiştir.30 yaşındaki kadın hindistan gibidir, sıcak esrarengiz ve bereketli.40 yaşındaki kadın amerika gibidir, teknik açıdan mükemmel.50 yaşındaki kadın harp sonrası avrupa gibidir, bir çok yeri tahrip edilmiştir.70 yaşındaki kadın sibirya gibidir, bilirsin ama gitmezsin
Yok daha değiştirme ilacını. Mg karışır falan. Sık dişini az dahazaten son bşr kutu kaldı elimde bide onu denerim afiyetle dünürcüğüm
Ben herkese sölücem aeni ahada gör
AhahahaahKadınlar kıtalara benzerler 20 yaşındaki kadın afrika gibidir , bir çok yeri henüz keşfedilmemiştir.30 yaşındaki kadın hindistan gibidir, sıcak esrarengiz ve bereketli.40 yaşındaki kadın amerika gibidir, teknik açıdan mükemmel.50 yaşındaki kadın harp sonrası avrupa gibidir, bir çok yeri tahrip edilmiştir.70 yaşındaki kadın sibirya gibidir, bilirsin ama gitmezsin
Evet daha ilk bahar buAynen olsa 31 olsa cekilmezdide 30 iyidir iyi ömrümün baharindayim tam
Yok daha değiştirme ilacını. Mg karışır falan. Sık dişini az daha
İnşallah ilkbaharimda cicegimde acar benimleEvet daha ilk bahar bu
Evttt o halley bayılırımm valla olsa 3tane yerim şuanHaaaa şu arasında marshmellow olaaaaaaaannn haaaaa anladıııımyiyim o zaman seni
Cuk oturduKadınlar kıtalara benzerler 20 yaşındaki kadın afrika gibidir , bir çok yeri henüz keşfedilmemiştir.30 yaşındaki kadın hindistan gibidir, sıcak esrarengiz ve bereketli.40 yaşındaki kadın amerika gibidir, teknik açıdan mükemmel.50 yaşındaki kadın harp sonrası avrupa gibidir, bir çok yeri tahrip edilmiştir.70 yaşındaki kadın sibirya gibidir, bilirsin ama gitmezsin
tamam tmm bu aramızdaeyvah sessiz moduna geçeyim ben en iyisi bazen tepem atıyor zaten herkese söylim diye sonra ayrı ayrı dert anlatmak aklıma gelince sus otur dertsiz başına dert arama diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?