Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla öyleyiz östrojenliyiz sahi nasıl geçti kontrol herşey yolunda inşallh neden iğneden önce çay iğneden sonra içilirse bişey olur mu
Kız iğneleri vurunca göbüşüm acıyo çay isteğim kaçıyoroyüzden ben öncesine odaklanıom bugun kntrl vrdı 7.5mm olmus dr 6ya cıkardı ilacı çarsamba transfer günü belırlıcez dedi halbukı bgn 11.gündü acelesi var ellam

Evet sıkıntılı oluyor. Sabahtan 2 bardak su icicektin mesaneyi bosaltip, baska da icmeyecektin. O kadar rahat ve güzel bir sıkışma oluyor ki. Neyse artık bidahaya gerek yok inşaallah
Benim her transfer fiyasko ilk transfer de iyice sıkıştım merkez de beni baya bekletince kaç defa wc gittim geldim mahvolmuştum öyle olmasın dedim yine oldu aman napayım inşaAllah dediğin gibi gerek yok birdaha geçti gitti işte

Ya valla 2 şer atıom yarn saatlere bölcem tek tek içiçem inan böle bir çarpma yok tepetaklak cumburlop oldum
Bak aklıma ne geldi senin bu keltoşun saçını senin gibi kadınlar yolmuş olmasın kadınların ayarlarıyla oynuyor

Işte bunlar da gelecekte sana anlatacağın birer anı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…