- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.201
Ahahaha bu teşkilatlandırma işinde sende varsın pis işler karıştırıoz şuanGeriden geldim bebeğim, hikaye gibi okudum siziçok pis teşkilat kurmuşsunuz
Yakalanan korkma o ne zaman vakit bulup bura bakacak endonetruyum bakmaktanöstrojenli kadınların saldırısına uğramış olabilirbirgün beni yakalayacak az kaldı
Ben herkese sölücem aeni ahada görKimse bilmiyor tüp bebek tedavisini burda anlattığım iyi oldu
Benim bir halam var hiç unutmam, 5 sene 29 yaşında kaldı29 dan 30 adamım
dgru valla adam gnde 150vaka inceliyorYakalanan korkma o ne zaman vakit bulup bura bakacak endonetruyum bakmaktan
Ahahaha baktım hoşuma giderse kaladabilirimBenim bir halam var hiç unutmam, 5 sene 29 yaşında kaldısen yapma öyle şeyler emi kuzum
Rüyasında da görürdü garibim artık kabus gibidgru valla adam gnde 150vaka inceliyor
ama burda herkes estrfem baş ağrısı yapıyr diolardıBelki estrofem yapmazdı biliyor musun?
Ay iyiki tüp bebek dru kocamız yokRüyasında da görürdü garibim artık kabus gibi
Burda atış serbest yavrum. Kim kimdir, kimin eli kimin cebindedir bilen yok. Canını sıkana da saydir gitsinKimse bilmiyor tüp bebek tedavisini burda anlattığım iyi oldu
Aynı annem, kim sorsa 38. Her sene onu mu hesaplıyacağım derdiBenim bir halam var hiç unutmam, 5 sene 29 yaşında kaldısen yapma öyle şeyler emi kuzum
Bana yapmadi. Parol icerdin biterdi en fazla yavrucumun kaynanasıama burda herkes estrfem baş ağrısı yapıyr diolardı
Ama bu çikolat olan halley yaaaaaHalley kuyruklu yıldız ben napayım
Bencede hem bizde rahat verrmezdik adamlara dakikaya bir olctururduk ne olsa bedavaAy iyiki tüp bebek dru kocamız yokadam rüyasında 4mm 5mm 9mm sayıklardı
Merkez neresi onu merak ettimAhahaha bu teşkilatlandırma işinde sende varsın pis işler karıştırıoz şuan
Yok ya benim ki kabul edemiyor. Bir kaç seneye yaşıt çıkıcaz . Şimdi de 58'de takıldı kaldıAynı annem, kim sorsa 38. Her sene onu mu hesaplıyacağım derdi
zaten son bşr kutu kaldı elimde bide onu denerim afiyetle dünürcüğümBana yapmadi. Parol icerdin biterdi en fazla yavrucumun kaynanası
Merkez güngören merdiven altı bir yerMerkez neresi onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?