- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.241
O tren kaçtı artıkÖlemi dion dünürcüm;(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tren kaçtı artıkÖlemi dion dünürcüm;(
Evet filizlenip çiçekleneceksinİnşallah ilkbaharimda cicegimde acar benimle![]()
Erkekler trene benzerler.Cuk oturdu![]()
erkekler ne sanki sibiryaya kurban olsunlar
![]()
KurumayalimdaEvet filizlenip çiçekleneceksin![]()
Ben de çok severim. Çok lezzetlisin beybi ahhabsbxkdickcmcnznsEvttt o halley bayılırımm valla olsa 3tane yerim şuan![]()
yaaa tabi oku oku kaççç biz burda alın teri dökelim iki kaynatçaz dieİyi geceler oku oku bitmiyor en son iki kelam edemeden uykum geliyor gidiyorum galiba yinehala beceremedim şu siteyi kullanmayı
canm özele beklerim seni böle ulu orta bilemedim yaniBen de çok severim. Çok lezzetlisin beybi ahhabsbxkdickcmcnzns![]()
Bian tırstım herşey ortaya dökülecek diye ama neyseki olmadıtamam tmm bu aramızdabende ailem dısında sölemıyrm sırf dert anlatmamak için sıkıldm da
![]()
Erkekler trene benzerler.
20 Yaşında banliyö treni gibidir. Her durakta durur.
30 Yaşındaki erkek posta treni gibidir, bazı istasyonlarda durur.
40 Yaşındaki erkek ekspres gibidir, çok büyük garlarda durur.
50 Yaşındaki erkek manevra yapan lokomatif gibidir, boşuna gider gelir.
70 Yaşındaki erkek hurdaya çıkmış tren gibidir, depoya çekilir.
Bazı günler okumak acayip sarıyoryaaa tabi oku oku kaççç biz burda alın teri dökelim iki kaynatçaz die![]()
Ben gülmekten su kaynattimBazı günler okumak acayip sarıyormesela bugün efsooooo herkes
neşeyle okuyorum
seni ben ele verirmiyim hiç benm canım cicimm ballımBian tırstım herşey ortaya dökülecek diye ama neyseki olmadı![]()
İçime içime gülüyorum bende piknik tüpü gibi oldumBen gülmekten su kaynattim![]()
Ee bir gün ağlıyoz bir gün gülüyoz bugünde sıyırdık hormonlar sen nelere kadirsinBazı günler okumak acayip sarıyormesela bugün efsooooo herkes
neşeyle okuyorum
Ahahahaİçime içime gülüyorum bende piknik tüpü gibi oldumgaz yapıyor
Ben adet bile olamadım sanırım östrojen yerlere indi testesteron yükseliyorEe bir gün ağlıyoz bir gün gülüyoz bugünde sıyırdık hormonlar sen nelere kadirsinuğraşsan bu kdr östrojenli karıyı bir araya getiremessn
![]()
Teşekkür ederim ohhh daha da rahatladım şimdi tatlımseni ben ele verirmiyim hiç benm canım cicimm ballım![]()
Ben gayet müsaitim çaya beklerimBen adet bile olamadım sanırım östrojen yerlere indi testesteron yükseliyorkorkun yani benden