- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.201
Ahahaha bu teşkilatlandırma işinde sende varsın pis işler karıştırıoz şuanGeriden geldim bebeğim, hikaye gibi okudum siziçok pis teşkilat kurmuşsunuz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha bu teşkilatlandırma işinde sende varsın pis işler karıştırıoz şuanGeriden geldim bebeğim, hikaye gibi okudum siziçok pis teşkilat kurmuşsunuz
![]()
Yakalanan korkma o ne zaman vakit bulup bura bakacak endonetruyum bakmaktanöstrojenli kadınların saldırısına uğramış olabilir![]()
birgün beni yakalayacak az kaldı
![]()
Ben herkese sölücem aeni ahada görKimse bilmiyor tüp bebek tedavisini burda anlattığım iyi oldu![]()
Benim bir halam var hiç unutmam, 5 sene 29 yaşında kaldı29 dan 30 adamım![]()
dgru valla adam gnde 150vaka inceliyorYakalanan korkma o ne zaman vakit bulup bura bakacak endonetruyum bakmaktan
Ahahaha baktım hoşuma giderse kaladabilirimBenim bir halam var hiç unutmam, 5 sene 29 yaşında kaldısen yapma öyle şeyler emi kuzum
![]()
Rüyasında da görürdü garibim artık kabus gibidgru valla adam gnde 150vaka inceliyor![]()
ama burda herkes estrfem baş ağrısı yapıyr diolardıBelki estrofem yapmazdı biliyor musun?
Ay iyiki tüp bebek dru kocamız yokRüyasında da görürdü garibim artık kabus gibi![]()
Burda atış serbest yavrum. Kim kimdir, kimin eli kimin cebindedir bilen yok. Canını sıkana da saydir gitsinKimse bilmiyor tüp bebek tedavisini burda anlattığım iyi oldu![]()
Aynı annem, kim sorsa 38. Her sene onu mu hesaplıyacağım derdiBenim bir halam var hiç unutmam, 5 sene 29 yaşında kaldısen yapma öyle şeyler emi kuzum
![]()
Bana yapmadi. Parol icerdin biterdi en fazla yavrucumun kaynanasıama burda herkes estrfem baş ağrısı yapıyr diolardı![]()
Ama bu çikolat olan halley yaaaaaHalley kuyruklu yıldız ben napayım![]()
Bencede hem bizde rahat verrmezdik adamlara dakikaya bir olctururduk ne olsa bedavaAy iyiki tüp bebek dru kocamız yokadam rüyasında 4mm 5mm 9mm sayıklardı
![]()
Merkez neresi onu merak ettimAhahaha bu teşkilatlandırma işinde sende varsın pis işler karıştırıoz şuan![]()
Yok ya benim ki kabul edemiyor. Bir kaç seneye yaşıt çıkıcaz . Şimdi de 58'de takıldı kaldıAynı annem, kim sorsa 38. Her sene onu mu hesaplıyacağım derdi![]()
zaten son bşr kutu kaldı elimde bide onu denerim afiyetle dünürcüğümBana yapmadi. Parol icerdin biterdi en fazla yavrucumun kaynanası
Merkez güngören merdiven altı bir yerMerkez neresi onu merak ettim![]()