- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.261
Yayında ve yapımda geçen arkadaşlara teşekkürler Tükkan kapanıyormus gidekte yatakGidin yatın gayrı dükkanı kapatıom temizlik yapacamiyi geceler benm hormonlu bol östrojenli azcık çatlak çok sevimli minnoş bacikolarım iyi gecelerrrrrr
Hayırlı geceler bende yatıyorum şiştim uyu uyu iyice kolay gelsin sanaGidin yatın gayrı dükkanı kapatıom temizlik yapacamiyi geceler benm hormonlu bol östrojenli azcık çatlak çok sevimli minnoş bacikolarım iyi gecelerrrrrr
Hahahahahah yaaaaa öldüm gülmektenBen gayet müsaitim çaya beklerim
Allah’a emanet olun kızceler cümleten hayırlı gecelerGidin yatın gayrı dükkanı kapatıom temizlik yapacamiyi geceler benm hormonlu bol östrojenli azcık çatlak çok sevimli minnoş bacikolarım iyi gecelerrrrrr
Bize kapanıyor dükkanBen gayet müsaitim çaya beklerim
Ahahaha çay sen nelere kadirsin tukkani bile kapattırdıBize kapanıyor dükkansebebi belli oldu
Yok sadece arkadaşızBize kapanıyor dükkansebebi belli oldu
14 ve 16 .günler hayatımmKaçıncı gündü bacım testin?
Şahanee haberrrr hayırlı olsunnn canımmmArkadaşlar Bnm bugün test günümdü elhamdülillah pozitif cıktı hamileyim ve değerim 280
Saolasin cnm çok teşekkür ederimŞahanee haberrrr hayırlı olsunnn canımmm
Doktorunuz peki kesenin geride olduğunu söyledi mi ? İçin de bebek görünmüş ama şu an kaç haftalıklar ?Kızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
Hayırlısı olsun inşallah nasibimizde varsa tutunurlar benimde bi tanesi geriden geliyor kese boyutu küçük haftaya sali gideceğim çok merak ediyorum tutundumu kese bozuldu mu bakalım ne dicek seni çok iyi anlıyorum.Kızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
İçi dolu dedi sadece .Alttan baksa belki görürdü ama alttan bakmadi.Hatta ben alttan bakalim mi dedim gerek yok dedi.Bilmiyorum doktorum sınırda dedi genel olarak kese içinDoktorunuz peki kesenin geride olduğunu söyledi mi ? İçin de bebek görünmüş ama şu an kaç haftalıklar ?
Haftaya gideceğim canım.Bir tane olsun benim olsun diyorum ama ne bileyim geriden geliyor böyle olup sağlıklı ilerleyen var mı bilmiyorum.Hamile gibi düşünemiyorum kendimiHayırlısı olsun inşallah nasibimizde varsa tutunurlar benimde bi tanesi geriden geliyor kese boyutu küçük haftaya sali gideceğim çok merak ediyorum tutundumu kese bozuldu mu bakalım ne dicek seni çok iyi anlıyorum.
Kanama alanı çok olsa muhakkak sana söylerdi yat dinlen endişelenme inşallah güzel haberler alacağız
Bidaha ne zaman çağırdı kontrole
Bir anda büyüme olabiliyor bende öyle oldu mesela , kanama bende yaşadım çok değildi ama azı çoğu korkutucu oluyor bir sorun olmadı sadece prolutex iğnemi sabah akşam vurmaya başladım . Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.İçi dolu dedi sadece .Alttan baksa belki görürdü ama alttan bakmadi.Hatta ben alttan bakalim mi dedim gerek yok dedi.Bilmiyorum doktorum sınırda dedi genel olarak kese için
Doktor da bir anda büyüyebilir dedi progestan dex kullanıyorum günde 1 defa göbekten 25 mg.Prulutex in muadili.Birde kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şimdi doktoruma soracağım dozu artırayim mi diye.Bide oksapar i keseyim mi onu soracağım.Tüp bebek olduğu için doktor hep tüp Bebek doktoruna Sor diyor herşeyi.BİRDE progestan 200 mg günde 3 fitil birtane de ağızdan alıyorumBir anda büyüme olabiliyor bende öyle oldu mesela , kanama bende yaşadım çok değildi ama azı çoğu korkutucu oluyor bir sorun olmadı sadece prolutex iğnemi sabah akşam vurmaya başladım . Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Canım kimyasal mi oldu acaba?Birde çatlatma iğnesi vurulduydan onun etkisi olabilirBugünde idrar testi yaptım silik çıktı. Eşime söyledim gittik test yaptık. 0.100 çıktı transferin 10. Günü yükselir mi 2 günde moralim çok bozuldu nasıl da ümitlenmiştim. 2 gündür yaptığım idrar testlerinde neden silik çıktı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?