Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Senin bu keltosun kafa yanık bak ben söyleyim o neymiş öle once 1.vites gidiyo sonra 5e takıyor demekki bennina gitsem 1ay İstanbul'da kalmam gerekti hemen kontrole cagiriyo hemde akşam 7de çok kalabalıkmi?daha benim kontrol günü gelmedi cuma gideceğim kalinlasiyordur zaar benimkide hiç bilmiyom yeter dinlendiği azda kalinlassin artık

Ya valla yavaştan alıp hızlandırdı neden böle yapıo bilemıyrm tabi.bastan herkes 3er tane içerek baslıo ben 4gün 1er tane içtim 3gün 4tane şimdi 6oldu hayrolsunsımdı brzdan arıcaklar kan sonucuna göre yarn yada snraki gun cagırcaz dedi.bilmiyorum nolcak inşlh dahada kalınlasır ve tekrar incelmez yoksa tekme tokat dalıcam kendimemerkez ana baba günü hep

Bence sen keltosa dal ne bileyim ya bukez bir değişiklik yapmasi gerekirdi öncekindede aynı şekil kullanmamış mıydın?inşallah bebem kalinlasir istenilen seviyeye gelir hangi hormona bakıyorlar kan alinca

Bence sen keltosa dal ne bileyim ya bukez bir değişiklik yapmasi gerekirdi öncekindede aynı şekil kullanmamış mıydın?inşallah bebem kalinlasir istenilen seviyeye gelir hangi hormona bakıyorlar kan alinca
progesterona bakıyorlar yumurtanın çatlamaya yakın dönemını takıp edıolar snaırım progesteron üretiomus çatlayınca.geçen seferde aynıydı tedavı bilmiorum umarım bu sefer yolunda gider artık görcez bakalm yoksa çıldırcam

Dur bacım dur cildiracak zaman değil zaman çıldırma değil anne olma zamanı daha bakalım bekliyorum merakla inşallah ikimizde aynı anda hamileyiz diye haykiririz

Canim bana da sabah aksam 1er tane sonra 2sere çıkardı 11mmoldu 5gun sonraya transfer verdi bekliyorum

hadi inşallah kalınlaşır ve 3 çizgi netleşir. 3 çizgi çok önemli dedi bana doktorum.Senin hangi merkez ve dr bu ünkğ keltoş kim

Kızlar ben kafayı yemek üzereyim kahverengi lekelenmem var .Transfer sabahı çok az bi kahverengemsi akıntı geldi.Doktorum transferde farkettı önemli değil kırmızı olmadıkça ama yinede iğne vurul ek dedi.Proloton depot vurudlar transferden sonra.O gun kesildi .Drtesi gün sabah kalktım porgestan fitil bi ksıım sabah geri geliyo ya onun içinde kahverengilik vardı.Hadi dedim olablir dün transfer oldum ondsndır.Ama bugunde devam ediyor çoğalarak.Olmadı herhalde benim ya her an regl gelecek gibi.

Benim de 7. Günü senin gibi hic birseyim yok agrim sızım sadece ilk iki gun oldu bakalim ne olacak test yapalim mi acaba çıkar mi varsa

Dur bacım dur cildiracak zaman değil zaman çıldırma değil anne olma zamanı daha bakalım bekliyorum merakla inşallah ikimizde aynı anda hamileyiz diye haykiririz
Ayyy inşallah kankitoşşş çok bekledik salın bizi artıkk ogünleri görünce ikimizde çıldırcazzzz ama sevinçten az kaldı bi transfer olabılseydık

16.gunde 11 oldu ya benimde çok erken olmadi yani senin normal ilerliyor bence yumurtana göre planlama yapıyorsa ilacı oyuzden arttırmıştır
benm bugün 11.gün dr yrn yada snraki gün transfere karar veririz dedi bende anlamadm yumurtaya göre olabilir 21mmdi yumurta.senin transfer ne zamn yada oldunmu

Kızlar bu durumu yaşayan oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…