- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.961
Maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah nasipte ne varsa o olurArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Çok haklısın. Beklemeden ilk adetimle kontrole gideceğim. Teşekkür ederim sıkıntımı paylaştığınız içinRabbim seninde mucizeni vericek canim cok guzel duygularini ifade etmissin..embryolarini fazla bekletmeden tekrar deneyin inshaAllah pes etmek yok bu yolda hepimiz anne olucaz Allahim kacustursun yavruna
MaşallahArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Hepimiz mucizelere tanık oluyoruz burdaArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Gerçekten bir mucize gibi , asla anne olamayacağım gibi hissediyordum . :)Hepimiz mucizelere tanık oluyoruz burdaçok doğru söylüyorsun, bizim çabalarımız isteklerimiz bir yere kadar, Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz sağlıkla ve kısmetleriyle gelsinler inşallah
Amin inşallah , allah hepimize nasip etsin .Maşallahallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıkla büyüsünler gelsinler inşallah.
3. Gün embriyosunun kalitesi 5. Güne göre daha iyidir o nedenle buna karar vermişlerdir. Çünkü benim mesela 5. Gün embriyom vardı 5 bb kaliteli 5 tane hepsinin kalitesi aynıydı ilk transferim tutmadı. Kalitesi gününden daha önemli benceMerhaba,bugün doktor kontrolüm vardı Perşembe transferim olacak.3. Gün embriyosu transfer edilecek.5. Gün embiyom da vardı ama 3. Gün olmasına karar verildi.Neden olabilir ki?
Hayırlı olsun canım, 3. Gün embriyolarının kaliteleri daha iyidir belki o yüzden onları koymak istemişlerdir, kaliteleri hakkında bilgi verdiler miMerhaba,bugün doktor kontrolüm vardı Perşembe transferim olacak.3. Gün embriyosu transfer edilecek.5. Gün embiyom da vardı ama 3. Gün olmasına karar verildi.Neden olabilir ki?
Hayirli olsun canimArkadaşlar Bnm bugün test günümdü elhamdülillah pozitif cıktı hamileyim ve değerim 280
Bilmiyorum ki 5. Günler için de birinci kalitede demişlerdi ama tabi ki onlar daha iyi biliyordur hangisinin daha uygun olacağını.Tabi ki embriyolog ve doktoru dinleyeceğiz canım.Siz tekrar transfer oldunuz mu?3. Gün embriyosunun kalitesi 5. Güne göre daha iyidir o nedenle buna karar vermişlerdir. Çünkü benim mesela 5. Gün embriyom vardı 5 bb kaliteli 5 tane hepsinin kalitesi aynıydı ilk transferim tutmadı. Kalitesi gününden daha önemli bence
MashaAllahArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Cok sukur canim cok sevindim degerin guzel ilerliyor Allah tamamina erdirsin kucagina almayi da nasib etsinMerhabalar arkadaşlar bende testimi tekrarladım çok şükür 52 den 105 e yükseldi değerim pozitifle ben de aranızdayımrabbim herkese nasip etsin insallah
Dondurulmadan önce 5. Günler için de iyi kalitede demişlerdi ama bugün doktor embriyologla görüşeceğini söyledi ve kararı 3. Gün embriyosu için vermişler.Dediğin gibi kaliteleri daha iyidir,onlar daha iyi bilir sonuçta.Ben öyle merak ettim 5. Gün hep daha iyiymiş gibi bir algı var.Teşekkür ederim hayırlı olsun dileklerin için.Sen ne yaptın?Sürecin nasıl gidiyor?Hayırlı olsun canım, 3. Gün embriyolarının kaliteleri daha iyidir belki o yüzden onları koymak istemişlerdir, kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi
Oh maşaAllah Rabbim devamını getirsin ayy hamişler çoğalıyorMerhabalar arkadaşlar bende testimi tekrarladım çok şükür 52 den 105 e yükseldi değerim pozitifle ben de aranızdayımrabbim herkese nasip etsin insallah
5bb için Dr ve embriyolog kaçıncı kalite demişti sizin icin3. Gün embriyosunun kalitesi 5. Güne göre daha iyidir o nedenle buna karar vermişlerdir. Çünkü benim mesela 5. Gün embriyom vardı 5 bb kaliteli 5 tane hepsinin kalitesi aynıydı ilk transferim tutmadı. Kalitesi gününden daha önemli bence
MaşaAllah Rabbimin dediği olur elhamdülillah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah bende cuma duyarım inşaAllah kalp atışıArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?