- 8 Aralık 2020
- 127
- 211
- 23
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.981
Amiin Allah razı olsun hepimize sağlıkla bebişlerimze kavuşmayı nasip etsin insallahCok sukur canim cok sevindim degerin guzel ilerliyor Allah tamamina erdirsin kucagina almayi da nasib etsin
Çook şükür çoğalıyoruz kendimi böyle hiç hayal bile edemiyorum Allah razı olsunOh maşaAllah Rabbim devamını getirsin ayy hamişler çoğalıyor
Orta kaliteli demişti doktorum5bb için Dr ve embriyolog kaçıncı kalite demişti sizin icin
Neyy orta kalitemi bb için bana iyi kalite dediler bak şimdi yine uzuldumOrta kaliteli demişti doktorum
Zaten mantıken de (a) en kaliteli (b) Bi altı ama olsun çok şükür bak ben hamileyim 2. Transferim tuttu. Daha kötü kalitede de olabilirdi zaten merkezde kaliteli olmayanları transfer de etmiyor yani düşük şansı olanları. Sonuçta bizim tedavi sonucu hamile olup olmamamız onların başarısınıda etkiliyor. Kötü sonuç alacaklarını bile bile insanlara umut vermezler diye düşünüyorum hiç canını sıkma tıtunacağı varsa her şekilde tutunur ben ilk transferim de hep dinlendim işe gitmedim ama ikinci transferimde işe de gittim hayatıma devam ettim hatta transferin 2. Günü dedemi kaybettim üzüntü yaşadım buna rağmen tutundu zor kısmı atlattık çok şükür rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her şey psikolojiNeyy orta kalitemi bb için bana iyi kalite dediler bak şimdi yine uzuldum
Tabi ki onlara güvenmekten başka bişey gelmiyor elimizden, umarım senin için en hayırlı kararı verirlerDondurulmadan önce 5. Günler için de iyi kalitede demişlerdi ama bugün doktor embriyologla görüşeceğini söyledi ve kararı 3. Gün embriyosu için vermişler.Dediğin gibi kaliteleri daha iyidir,onlar daha iyi bilir sonuçta.Ben öyle merak ettim 5. Gün hep daha iyiymiş gibi bir algı var.Teşekkür ederim hayırlı olsun dileklerin için.Sen ne yaptın?Sürecin nasıl gidiyor?
Adetin 17.gunu oldu tramsferim.En son kontrolde 10.5 mm dedi rahim kalınlığına.kontrolden 3 gun sonra transfer oldum.3.gun embriyosuydu benim.5.gunu daha gec trasfer ediyolar adetin 20.gunu gibi.Hayırlı olsun inşallah olumlu olur transferiniz bahcecideymissiniz sanırsam adetin kaçıncı günü transferimiz gerçekleşti rahim kalınlığı kaç mm di acaba?birde kontrolden kaç gün sonra transfer oldu
Himmm anladım canım transfer sonrası kaç dk yatirıyorlar?Adetin 17.gunu oldu tramsferim.En son kontrolde 10.5 mm dedi rahim kalınlığına.kontrolden 3 gun sonra transfer oldum.3.gun embriyosuydu benim.5.gunu daha gec trasfer ediyolar adetin 20.gunu gibi.
Kaçıncı gündü bacım testin?Ayyyyyyy ne diosunnnn yaaaa
Benim bildiğim de AA en kaliteli sonrası kalite düşerek devam ediyor ama embriyolog bana iyi kalite dedi haklısın içimizi rahatlatıyoruz sadece tutacaksa bb de BC de tutar rabbim ol desin yeterki hayırlı olsun canım seninde hamileliğin ağır iş yapmadan günlük hayat iyi olur aslında sürekli yatmak kan akışını engellemiş.Zaten mantıken de (a) en kaliteli (b) Bi altı ama olsun çok şükür bak ben hamileyim 2. Transferim tuttu. Daha kötü kalitede de olabilirdi zaten merkezde kaliteli olmayanları transfer de etmiyor yani düşük şansı olanları. Sonuçta bizim tedavi sonucu hamile olup olmamamız onların başarısınıda etkiliyor. Kötü sonuç alacaklarını bile bile insanlara umut vermezler diye düşünüyorum hiç canını sıkma tıtunacağı varsa her şekilde tutunur ben ilk transferim de hep dinlendim işe gitmedim ama ikinci transferimde işe de gittim hayatıma devam ettim hatta transferin 2. Günü dedemi kaybettim üzüntü yaşadım buna rağmen tutundu zor kısmı atlattık çok şükür rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her şey psikoloji
Hayrlı olsun bebemmmTabi ki onlara güvenmekten başka bişey gelmiyor elimizden, umarım senin için en hayırlı kararı verirlertutunsun da 3. Gün 5. Gün hiç önemli değil. Bana da 5. Gün iyi kalite transfer ettiler Eylül ayında, maalesef düşük yaptım, şimdi ikinci transferi bekliyorum, regl oldum yarın muayenem var inşallah çok çok güzel sonuçlarla bebeklerimiz gelirler artık kucağımıza
Ben de bu gün 5+5 te tek yumurta ikizi gördümArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Ayy halamgızı halley olmuşHayrlı olsun bebemmmyarın strat veriosun demek hadi hayrlı olsunnnn
Çok güzel bir değer canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde artsın inşaallahArkadaşlar Bnm bugün test günümdü elhamdülillah pozitif cıktı hamileyim ve değerim 280
Yaaa çok sevindim canım bak endişelerin boşa çıktıArkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Inşallah kofiiiiÇok güzel bir değer canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde artsın inşaallah
ay bebem 8de çıktık merkezden yeni geldk evePlutonMerkez ne yaptın kankitoş ne durumdasin kontrol nasıl gecti
Gel benm kara bebem gelAyy halamgızı halley olmuşsağol canımm, bakalım ne dicek doktorcum, güzel güzel haberler verelim birbirimize inşallah, peşinizden geliyorum bacılar
Kıjjjjjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?