• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Neyy orta kalitemi bb için bana iyi kalite dediler bak şimdi yine uzuldum
Zaten mantıken de (a) en kaliteli (b) Bi altı ama olsun çok şükür bak ben hamileyim 2. Transferim tuttu. Daha kötü kalitede de olabilirdi zaten merkezde kaliteli olmayanları transfer de etmiyor yani düşük şansı olanları. Sonuçta bizim tedavi sonucu hamile olup olmamamız onların başarısınıda etkiliyor. Kötü sonuç alacaklarını bile bile insanlara umut vermezler diye düşünüyorum hiç canını sıkma tıtunacağı varsa her şekilde tutunur ben ilk transferim de hep dinlendim işe gitmedim ama ikinci transferimde işe de gittim hayatıma devam ettim hatta transferin 2. Günü dedemi kaybettim üzüntü yaşadım buna rağmen tutundu zor kısmı atlattık çok şükür rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her şey psikoloji

Dondurulmadan önce 5. Günler için de iyi kalitede demişlerdi ama bugün doktor embriyologla görüşeceğini söyledi ve kararı 3. Gün embriyosu için vermişler.Dediğin gibi kaliteleri daha iyidir,onlar daha iyi bilir sonuçta.Ben öyle merak ettim 5. Gün hep daha iyiymiş gibi bir algı var.Teşekkür ederim hayırlı olsun dileklerin için.Sen ne yaptın?Sürecin nasıl gidiyor?
Tabi ki onlara güvenmekten başka bişey gelmiyor elimizden, umarım senin için en hayırlı kararı verirler🥰 tutunsun da 3. Gün 5. Gün hiç önemli değil. Bana da 5. Gün iyi kalite transfer ettiler Eylül ayında, maalesef düşük yaptım, şimdi ikinci transferi bekliyorum, regl oldum yarın muayenem var🥰🧿🍀💕 inşallah çok çok güzel sonuçlarla bebeklerimiz gelirler artık kucağımıza

Hayırlı olsun inşallah olumlu olur transferiniz bahcecideymissiniz sanırsam adetin kaçıncı günü transferimiz gerçekleşti rahim kalınlığı kaç mm di acaba?birde kontrolden kaç gün sonra transfer oldu
Adetin 17.gunu oldu tramsferim.En son kontrolde 10.5 mm dedi rahim kalınlığına.kontrolden 3 gun sonra transfer oldum.3.gun embriyosuydu benim.5.gunu daha gec trasfer ediyolar adetin 20.gunu gibi.

Adetin 17.gunu oldu tramsferim.En son kontrolde 10.5 mm dedi rahim kalınlığına.kontrolden 3 gun sonra transfer oldum.3.gun embriyosuydu benim.5.gunu daha gec trasfer ediyolar adetin 20.gunu gibi.
Himmm anladım canım transfer sonrası kaç dk yatirıyorlar?

Zaten mantıken de (a) en kaliteli (b) Bi altı ama olsun çok şükür bak ben hamileyim 2. Transferim tuttu. Daha kötü kalitede de olabilirdi zaten merkezde kaliteli olmayanları transfer de etmiyor yani düşük şansı olanları. Sonuçta bizim tedavi sonucu hamile olup olmamamız onların başarısınıda etkiliyor. Kötü sonuç alacaklarını bile bile insanlara umut vermezler diye düşünüyorum hiç canını sıkma tıtunacağı varsa her şekilde tutunur ben ilk transferim de hep dinlendim işe gitmedim ama ikinci transferimde işe de gittim hayatıma devam ettim hatta transferin 2. Günü dedemi kaybettim üzüntü yaşadım buna rağmen tutundu zor kısmı atlattık çok şükür rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her şey psikoloji
Benim bildiğim de AA en kaliteli sonrası kalite düşerek devam ediyor ama embriyolog bana iyi kalite dedi haklısın içimizi rahatlatıyoruz sadece tutacaksa bb de BC de tutar rabbim ol desin yeterki hayırlı olsun canım seninde hamileliğin ağır iş yapmadan günlük hayat iyi olur aslında sürekli yatmak kan akışını engellemiş.

Tabi ki onlara güvenmekten başka bişey gelmiyor elimizden, umarım senin için en hayırlı kararı verirler🥰 tutunsun da 3. Gün 5. Gün hiç önemli değil. Bana da 5. Gün iyi kalite transfer ettiler Eylül ayında, maalesef düşük yaptım, şimdi ikinci transferi bekliyorum, regl oldum yarın muayenem var🥰🧿🍀💕 inşallah çok çok güzel sonuçlarla bebeklerimiz gelirler artık kucağımıza
Hayrlı olsun bebemmm🥰 yarın strat veriosun demek hadi hayrlı olsunnnn🥳

Arkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Ben de bu gün 5+5 te tek yumurta ikizi gördüm
Hiç beklemez hiç hayalini kurmazken. Mucizenin mucizesini yaşattı allahım bana bu gün. Sağlıkla devam ederiz inşallah

Arkadaşlar şimdi doktordan çıktık geçen hafta göremediğimiz yolk sacı 6+4te gördük bebekleri de gördük kalp atışlarını da duyduk . Üstelik tek yumurta ikizi olmalarına rağmen 2 kese 2 plasenta ile gelişiyorlarmış , doktorum en sevdiğimiz tek yumurta ikizi türü dedi .Şükürler olsun o kadar kayıptan sonra ilk kez kalp atışını duydum . Sanırım her şeyin bir zamanı var ,biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz , ben tramsfer sürecinde asla 2 istemiyorum dedim , embriyoloğa tek atın diye sürekli söyledim ama tek embriyomu Allah bölüp bana yine ikiz nasip etti. Sadece en hayırlı zamanı bekleyin ve Rabbime bırakın.
Yaaa çok sevindim canım bak endişelerin boşa çıktı 🤩 2 kardeş güzel güzel büyüsünler şimdi 😊

PlutonMerkez PlutonMerkez ne yaptın kankitoş ne durumdasin kontrol nasıl gecti
ay bebem 8de çıktık merkezden yeni geldk eve 😬 7.5mm cıktı dr 6ya cıkardı hapı.baştan 1le baslıo hopss 6 ya cıkıo dengem şaştı.bas belası geç kalınlasıo napak.sen naptın senınde kntrl vrdı kankitoş😍

Ayy halamgızı halley olmuş🥰 sağol canımm, bakalım ne dicek doktorcum, güzel güzel haberler verelim birbirimize inşallah, peşinizden geliyorum bacılar🎊🎉🍀💕🧿
Gel benm kara bebem gel😂bende bugun gttm kntrole basımın belası geç kalınlaşıo fena nazlı çıktı😅hadi bu ay bize uğurlu gelsin inşlhhh

Back