- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.021
Aa yok ilk prognova vermedi 2.kontrolde başladım ben o ilacaHımm kod adı keltoş onunbana günde 1adetle başladı ilaca sana 2yle başlamıs anlamadm canm keltoşu ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa yok ilk prognova vermedi 2.kontrolde başladım ben o ilacaHımm kod adı keltoş onunbana günde 1adetle başladı ilaca sana 2yle başlamıs anlamadm canm keltoşu ben
![]()
Ahahah artık biz bir klinik açalım kendimizin dru olalım sırayla muayene ederiz birbirimizimadem geçen seferde incelme olmuş en aşağı 2 ile başlatabılırdı.Bİz bile onlrdan daha iyi biliyoruz![]()
ilk kaçıncı gün gitmiştin ki? Demek rahim incelmemişti ozamnAa yok ilk prognova vermedi 2.kontrolde başladım ben o ilaca
Valla ben bir kadına tup bebek uygulayacak kadar bilgili hissediyorum kendimiAhahah artık biz bir klinik açalım kendimizin dru olalım sırayla muayene ederiz birbirimizi![]()
Çarşamba olacak transfer bende pcos var öyle büyüyen yumurta olmadı bu ay sanrim o yüzden ölcmeden geçiyor sadece rahim kalınlığına bakıyor senin folukul kıvama gelmiş :) ondan basmış gazaaabenm bugün 11.gün dr yrn yada snraki gün transfere karar veririz dedi bende anlamadm yumurtaya göre olabilir 21mmdi yumurta.senin transfer ne zamn yada oldunmu
evt baksana artık her haltı istemesekte araştırmaktan öğrendik reçete bile yazarız artıkValla ben bir kadına tup bebek uygulayacak kadar bilgili hissediyorum kendimi![]()
Ilk 6.gun gittim yok inceydi ince dedi söyledi dekort coraspin folikasit dedi 2.kontrolde sabah aksam prognova ekledi öyle devam etti sonrakinde 2 sabah 2 aksam içelim biraz daha kalinlassin dediilk kaçıncı gün gitmiştin ki? Demek rahim incelmemişti ozamn
Hımm ondan demek cunku geçen ay 15.gün e kdr beklemıstı bu ay yumurta erken büyüyünce gaza bastı.ahaha çözdük işin sırrınıÇarşamba olacak transfer bende pcos var öyle büyüyen yumurta olmadı bu ay sanrim o yüzden ölcmeden geçiyor sadece rahim kalınlığına bakıyor senin folukul kıvama gelmiş :) ondan basmış gazaaa
valla iyi olur ya birbirimzdden para falan da almayız.Ama labartuvar kısmı sıkıntıevt baksana artık her haltı istemesekte araştırmaktan öğrendik reçete bile yazarız artıkmerdiven altı klinik
Alla alla banada 6.gün 1adetle başlatmıstı demek farklı davranıo her kişiye.cogu klinik regln 2.gunu baslatıo bizim dr son günlerde bazıo gaza gelde anlaIlk 6.gun gittim yok inceydi ince dedi söyledi dekort coraspin folikasit dedi 2.kontrolde sabah aksam prognova ekledi öyle devam etti sonrakinde 2 sabah 2 aksam içelim biraz daha kalinlassin dedi
aman labartuvara ne gerek var kapta karıştırırz serumla salarız gider ne tutarsa herkesin şansınavalla iyi olur ya birbirimzdden para falan da almayız.Ama labartuvar kısmı sıkıntı![]()
Ilk vallahi heyecanlıyım bakalım incelme olayını da sende duydum acaba incelir mi ki falan diye düşünmeden edemiyorum :/ hayırlısı artık ama çok fazla çağırıyor transfer aşamasında belki bazı şeyleri kaçırmamak adına iyidir ama 3kerede transfere gidiyor insanlar kolayını bulsa hergün bakacak :)Alla alla banada 6.gün 1adetle başlatmıstı demek farklı davranıo her kişiye.cogu klinik regln 2.gunu baslatıo bizim dr son günlerde bazıo gaza gelde anlatransferınede az kalmıs heyecan doruktadr ilk mı deneme
Evet inanılmaz stres olmuştum 0 umutla gittim büyük sürpriz olduYaaa çok sevindim canım bak endişelerin boşa çıktı2 kardeş güzel güzel büyüsünler şimdi
![]()
Ya sizinde mi tek embriyo transferiydiBen de bu gün 5+5 te tek yumurta ikizi gördüm
Hiç beklemez hiç hayalini kurmazken. Mucizenin mucizesini yaşattı allahım bana bu gün. Sağlıkla devam ederiz inşallah
Bana çok çift atalım dediler , eşimde çift istedi ya tek ya hiç ikiz istemiyorum deyip tek attırdımMariposa7 çift koydurup onlarında bölündüğünü düşünsene üçüz veya dördüz olurdu belkide . senin için bayağı sıkıntılı olurdu . içine doğmuş resmen tek koydurmuşsun . tüm annelerin bebişleri sağlıkla büyüsün inş.
Mutlaka yazın güzel haberlerinizi alalım inşallah cumanın hayrınaMaşaAllah Rabbimin dediği olur elhamdülillah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah bende cuma duyarım inşaAllah kalp atışı
Korkma cnm benmki inan istisnai bir durum bende ilk kez kendimde duydum incelme olayınıIlk vallahi heyecanlıyım bakalım incelme olayını da sende duydum acaba incelir mi ki falan diye düşünmeden edemiyorum :/ hayırlısı artık ama çok fazla çağırıyor transfer aşamasında belki bazı şeyleri kaçırmamak adına iyidir ama 3kerede transfere gidiyor insanlar kolayını bulsa hergün bakacak :)
Sende son durumlar ne bebekMaşaAllah Rabbimin dediği olur elhamdülillah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah bende cuma duyarım inşaAllah kalp atışı
Kesinlikle bu bir mucize ben ısrarla ikiz ihtimaline karşı çift embriyo istemiyorum dedim ve tek attırdım ama rabbim onu böldü bana ikiz nasip etti demek ki nasibim buymuş benim , inşallah sağlıklada kucaklarımıza alırız hepimiz . İsteyen dileyen herkese aratmadan versin rabbimMashaAllah![]()
canim nekadar guzel bir haber bu Rabbimin mucizelerine inanmak lazim degilmi O isterse hersey mumkun.. Rabbim saglikli gebelik versin burdaki herkeze nasib etsin anneligi inshaAllah
![]()
![]()
İdrara baya sikısıkmi istiyorlar öğleden sonramı oluyor transferleryarım saat canım.