• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

benm bugün 11.gün dr yrn yada snraki gün transfere karar veririz dedi bende anlamadm yumurtaya göre olabilir 21mmdi yumurta.senin transfer ne zamn yada oldunmu
Çarşamba olacak transfer bende pcos var öyle büyüyen yumurta olmadı bu ay sanrim o yüzden ölcmeden geçiyor sadece rahim kalınlığına bakıyor senin folukul kıvama gelmiş :) ondan basmış gazaaa

Çarşamba olacak transfer bende pcos var öyle büyüyen yumurta olmadı bu ay sanrim o yüzden ölcmeden geçiyor sadece rahim kalınlığına bakıyor senin folukul kıvama gelmiş :) ondan basmış gazaaa
Hımm ondan demek cunku geçen ay 15.gün e kdr beklemıstı bu ay yumurta erken büyüyünce gaza bastı.ahaha çözdük işin sırrını😂

Ilk 6.gun gittim yok inceydi ince dedi söyledi dekort coraspin folikasit dedi 2.kontrolde sabah aksam prognova ekledi öyle devam etti sonrakinde 2 sabah 2 aksam içelim biraz daha kalinlassin dedi
Alla alla banada 6.gün 1adetle başlatmıstı demek farklı davranıo her kişiye.cogu klinik regln 2.gunu baslatıo bizim dr son günlerde bazıo gaza gelde anla;) transferınede az kalmıs heyecan doruktadr ilk mı deneme

Alla alla banada 6.gün 1adetle başlatmıstı demek farklı davranıo her kişiye.cogu klinik regln 2.gunu baslatıo bizim dr son günlerde bazıo gaza gelde anla;) transferınede az kalmıs heyecan doruktadr ilk mı deneme
Ilk vallahi heyecanlıyım bakalım incelme olayını da sende duydum acaba incelir mi ki falan diye düşünmeden edemiyorum :/ hayırlısı artık ama çok fazla çağırıyor transfer aşamasında belki bazı şeyleri kaçırmamak adına iyidir ama 3kerede transfere gidiyor insanlar kolayını bulsa hergün bakacak :)

Mariposa7 Mariposa7 çift koydurup onlarında bölündüğünü düşünsene üçüz veya dördüz olurdu belkide . senin için bayağı sıkıntılı olurdu . içine doğmuş resmen tek koydurmuşsun . tüm annelerin bebişleri sağlıkla büyüsün inş.
Bana çok çift atalım dediler , eşimde çift istedi ya tek ya hiç ikiz istemiyorum deyip tek attırdım 😂

Ilk vallahi heyecanlıyım bakalım incelme olayını da sende duydum acaba incelir mi ki falan diye düşünmeden edemiyorum :/ hayırlısı artık ama çok fazla çağırıyor transfer aşamasında belki bazı şeyleri kaçırmamak adına iyidir ama 3kerede transfere gidiyor insanlar kolayını bulsa hergün bakacak :)
Korkma cnm benmki inan istisnai bir durum bende ilk kez kendimde duydum incelme olayını🙈 ama cidden cok gel git yoruyor gecen ay 5kez gittim.5kezde kan nieyse artık;)))

MashaAllah 🧿 🤗 canim nekadar guzel bir haber bu Rabbimin mucizelerine inanmak lazim degilmi O isterse hersey mumkun.. Rabbim saglikli gebelik versin burdaki herkeze nasib etsin anneligi inshaAllah 🤲🏻 ❤️
Kesinlikle bu bir mucize ben ısrarla ikiz ihtimaline karşı çift embriyo istemiyorum dedim ve tek attırdım ama rabbim onu böldü bana ikiz nasip etti demek ki nasibim buymuş benim , inşallah sağlıklada kucaklarımıza alırız hepimiz . İsteyen dileyen herkese aratmadan versin rabbim 🤍

Back