- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.041
Oluruz oluruz herşey yolunda gibi suanlik ay çok heyecanlandım ikimizde aynı anda hamile olursak sana bı durum ismarlayimAyyy inşallah kankitoşşş çok bekledik salın bizi artıkk ogünleri görünce ikimizde çıldırcazzzz ama sevinçten az kaldı bi transfer olabılseydık
İdrara baya sikısıkmi istiyorlar öğleden sonramı oluyor transferlere
Embriyo yapıştırmayida japonla yaparsınızaman labartuvara ne gerek var kapta karıştırırz serumla salarız gider ne tutarsa herkesin şansına
Maşallah mutluluğun daim olsunEvet inanılmaz stres olmuştum 0 umutla gittim büyük sürpriz oldu
transfer kankasıyız tabiki bir dürüm ayranı hakedioz ayy sayılı günler kaldıOluruz oluruz herşey yolunda gibi suanlik ay çok heyecanlandım ikimizde aynı anda hamile olursak sana bı durum ismarlayim
bali japon artık ne bulursakEmbriyo yapıştırmayida japonla yaparsınız
hemşirenin beklentisi neymiş acaba kapasite fuull dolmuş daha napacaktınkiEvt ogleden sonra 15.30 da cagirdilar beni ama 16.30 da aldilar transfere.idrara sikisik olmen gerekiyor baya.Ben catliyodim daha da sikissaydin iyiydi diyo hemsire bide.Oy uzden transferde rahatsiz oldum cok kastim kendimi altima yapicam diye.
Seninde daim olsun cnmm dünürcüğümMaşallah mutluluğun daim olsun
Embriyo traslamayida tras bicagiyla ooo marifet çok sizde badahaki denemeyi sizde yaparık olmazsabali japon artık ne bulursak
Ben de isteremOluruz oluruz herşey yolunda gibi suanlik ay çok heyecanlandım ikimizde aynı anda hamile olursak sana bı durum ismarlayim
Gel beraber olsun sevgili dünürümSeninde daim olsun cnmm dünürcüğüm
Ahahaha traş bıçağı hiç aklıma gelmezdiEmbriyo traslamayida tras bicagiyla ooo marifet çok sizde badahaki denemeyi sizde yaparık olmazsa
Gel beraber olsun sevgili dünürüm
oldu cnm bedava döner ekmek mi dağıtıoz burdaBen de isterem
İlaç falan da kullandırtmayız daha da ucuza gelir, rahim mi kalınlaştırılacak ver nar suyunu, adet mi olamıyolar ver bitki çaylarını tarçınlarıAhahaha traş bıçağı hiç aklıma gelmezdialet edavat çok bizde hem piyasadan bayada ucuz ilk deneme 1500tl rahime çizik bile atarız bi u da bilmesek ya
tabi ya biz doğallıktan yanayızİlaç falan da kullandırtmayız daha da ucuza gelir, rahim mi kalınlaştırılacak ver bar suyunu, adet mi olamıyolar ver bitki çaylarını tarçınları
İyi be gidin yiyin, ben adanalıyım kebap yerim zaten döner de neymişoldu cnm bedava döner ekmek mi dağıtıoz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?