• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kendimi her şeye hazırlamıştım aslında.
Bir yanım üzülüyor tabiki.. Ya uzun bir koşuşturmanın başındaysam ve böyle defalarca negatif haberi alacaksam diye ödüm kopuyor.
Bir yanım da daha embriyoların var. İlk seferde olmaması normal diyor.
Hayal kırıklıkları ile umutlar çatışıyor içimde.

Ben transfer için yarı steril alana alınıp tek başıma beklerken en içten duamı ettim. "Eğer sağlıklı olacaksa sıkı tutunsun Allah'ım. " dedim. "Zihni, bedeni, ruhu engelli olacaksa hiç tutunmasın, düşsün, ben dayanırım." dedim.

Belki de şimdi dayanma zamanı... Gelecek güzel günler yakın mı bilmiyorum ama bir gün gelecek.

:KK200:
Senden de böyle bir tutum beklerdim. Dirayetli bilinçli 😊 embriyoların da varmış. Bu olmadıysa bidahakine sağlıkla hayırla gelsin inşaallah :KK19:

Ama sabah yaptığımın beklemiş hali daha da belirginleşmiş, ilk 5 dk geçerli diyordu ama soldaki de 7. Gün yaptığım testti

Eklentiler

• IMG_20210111_130638.webp
    IMG_20210111_130638.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
Bir yanım üzülüyor tabiki.. Ya uzun bir koşuşturmanın başındaysam ve böyle defalarca negatif haberi alacaksam diye ödüm kopuyor.

Ben transfer için yarı steril alana alınıp tek başıma beklerken en içten duamı ettim. "Eğer sağlıklı olacaksa sıkı tutunsun Allah'ım. " dedim. "Zihni, bedeni, ruhu engelli olacaksa hiç tutunmasın, düşsün, ben dayanırım." dedim.

Belki de şimdi dayanma zamanı... Gelecek güzel günler yakın mı bilmiyorum ama bir gün gelecek.

Rabbim seninde mucizeni vericek canim cok guzel duygularini ifade etmissin..❤️ embryolarini fazla bekletmeden tekrar deneyin inshaAllah pes etmek yok bu yolda hepimiz anne olucaz Allahim kacustursun yavruna🙏🏻🌹

Kızlar gece mide bulantısı dan uyandım resmen.İlk defa böyle oldu.Fitili koyup yatmıştim bir baktım kahverengi lekeler gelmiş.Dün lekelenme m yok dedim kendime nazar degdirdim resmen.Neyse belki kanamam olur diye pet taktım tâbi Sabaha kadar uyuyamadım stresten.Doktor gerçi lekelenme normal demişti ama insan rahat edemiyor.Dedim acaba tüpe mi gitti kese diye neyse ki kahverengi leke kaldı öyle.Sabah fitil yaptım yine geldi leke sanırım içerdeki eski kan geliyor, tedirgin oluyorum ama yarın kontrol var artık inşallah kese Rahime inmiştir ondan olmuştur.Bu arada kahvaltı yaptım ama hafif hafif midem bulanıyor yine
Kendini yedin bitirdin kaç gündür, yapma kuzum yorulmadın mı. Herşey iyi olacak yarın gittiğinde güzel haberle geleceksin inşallah, bak doktorun herşey yolunda demiş, minik olan geç tutunmuş belli, burda okuyoruz ikizlerden biri daha minik doğuyor bazen🥰 bazen de yetişiyor ikisi birbirine. Öbür yavrun da rahme inecek inşallah, belki de indi lekelenme o yüzden geldi

Canım benim, hepimiz aynı duygulardayız, hakkımızda hayırlısı olsun, herşeyi bilerek girdik bu yola, ilk seferde tutması hepimizin arzusu, ama çoğumuzunki olmuyor işte, kalan embriyoların can bulsun inşallah karnında🥰

Aynen ilaçlarda etkileyebiliyor klomen bile kist olulturabiliyordu. Allah can sağlığı versin huzur versin yeterki toparla tabiki. Yaş kaç bilmiyorum ama kendini tooarlsmsnda fayda var ve kafan rahat olduğunda yaparsın. İnşallah da gerek kalmaz çünkü görülmedik duyulmadık şey değil lütfen umutlu ol 🥰🙏🏻
Yaş 28 canım, ay valla iyi ki varsınız hepiniz, böyle destek olmak, destek görmek insanı nasıl rahatlatıyor 🙏🏻❤️ İnşallah tez zamanda hepimiz istediğimize kavuşur 🕊

Yaş 28 canım, ay valla iyi ki varsınız hepiniz, böyle destek olmak, destek görmek insanı nasıl rahatlatıyor 🙏🏻❤️ İnşallah tez zamanda hepimiz istediğimize kavuşur 🕊
Yaşın genç be canım ben de yeni 30 oldum hala 29 diyesim var ya 😅😅 sen de iyiki varsın. Ne yalan diyim insan buradan aldığı desteği kendi eşinden bile almıyor tabi kendi adıma konuşuyorum. 🙏🏻🥰♥️

Kendini yedin bitirdin kaç gündür, yapma kuzum yorulmadın mı. Herşey iyi olacak yarın gittiğinde güzel haberle geleceksin inşallah, bak doktorun herşey yolunda demiş, minik olan geç tutunmuş belli, burda okuyoruz ikizlerden biri daha minik doğuyor bazen🥰 bazen de yetişiyor ikisi birbirine. Öbür yavrun da rahme inecek inşallah, belki de indi lekelenme o yüzden geldi
Gerçekten çok yoruldum sonra dedim kendi kendime canım nasipse olacak zaten Allah'ım sağlıklı ise olsun dedim bugün rahatladım.İnsallah herşey güzel olur🙂

Back