- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.941
Senden de böyle bir tutum beklerdim. Dirayetli bilinçliKendimi her şeye hazırlamıştım aslında.
Bir yanım üzülüyor tabiki.. Ya uzun bir koşuşturmanın başındaysam ve böyle defalarca negatif haberi alacaksam diye ödüm kopuyor.
Bir yanım da daha embriyoların var. İlk seferde olmaması normal diyor.
Hayal kırıklıkları ile umutlar çatışıyor içimde.
Ben transfer için yarı steril alana alınıp tek başıma beklerken en içten duamı ettim. "Eğer sağlıklı olacaksa sıkı tutunsun Allah'ım. " dedim. "Zihni, bedeni, ruhu engelli olacaksa hiç tutunmasın, düşsün, ben dayanırım." dedim.
Belki de şimdi dayanma zamanı... Gelecek güzel günler yakın mı bilmiyorum ama bir gün gelecek.
Ay inşallah vardır teşekkür ederim sabahtan beri bakıp bakıp duruyorum yanlış mı görüyorum diye
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olurAy inşallah vardır teşekkür ederim sabahtan beri bakıp bakıp duruyorum yanlış mı görüyorum diye
Rabbim seninde mucizeni vericek canim cok guzel duygularini ifade etmissin..Kendimi her şeye hazırlamıştım aslında.
Bir yanım üzülüyor tabiki.. Ya uzun bir koşuşturmanın başındaysam ve böyle defalarca negatif haberi alacaksam diye ödüm kopuyor.
Ben transfer için yarı steril alana alınıp tek başıma beklerken en içten duamı ettim. "Eğer sağlıklı olacaksa sıkı tutunsun Allah'ım. " dedim. "Zihni, bedeni, ruhu engelli olacaksa hiç tutunmasın, düşsün, ben dayanırım." dedim.
Belki de şimdi dayanma zamanı... Gelecek güzel günler yakın mı bilmiyorum ama bir gün gelecek.
Kendini yedin bitirdin kaç gündür, yapma kuzum yorulmadın mı. Herşey iyi olacak yarın gittiğinde güzel haberle geleceksin inşallah, bak doktorun herşey yolunda demiş, minik olan geç tutunmuş belli, burda okuyoruz ikizlerden biri daha minik doğuyor bazenKızlar gece mide bulantısı dan uyandım resmen.İlk defa böyle oldu.Fitili koyup yatmıştim bir baktım kahverengi lekeler gelmiş.Dün lekelenme m yok dedim kendime nazar degdirdim resmen.Neyse belki kanamam olur diye pet taktım tâbi Sabaha kadar uyuyamadım stresten.Doktor gerçi lekelenme normal demişti ama insan rahat edemiyor.Dedim acaba tüpe mi gitti kese diye neyse ki kahverengi leke kaldı öyle.Sabah fitil yaptım yine geldi leke sanırım içerdeki eski kan geliyor, tedirgin oluyorum ama yarın kontrol var artık inşallah kese Rahime inmiştir ondan olmuştur.Bu arada kahvaltı yaptım ama hafif hafif midem bulanıyor yine
Canım benim, hepimiz aynı duygulardayız, hakkımızda hayırlısı olsun, herşeyi bilerek girdik bu yola, ilk seferde tutması hepimizin arzusu, ama çoğumuzunki olmuyor işte, kalan embriyoların can bulsun inşallah karnındaKendimi her şeye hazırlamıştım aslında.
Yaş 28 canım, ay valla iyi ki varsınız hepiniz, böyle destek olmak, destek görmek insanı nasıl rahatlatıyorAynen ilaçlarda etkileyebiliyor klomen bile kist olulturabiliyordu. Allah can sağlığı versin huzur versin yeterki toparla tabiki. Yaş kaç bilmiyorum ama kendini tooarlsmsnda fayda var ve kafan rahat olduğunda yaparsın. İnşallah da gerek kalmaz çünkü görülmedik duyulmadık şey değil lütfen umutlu ol
Belirgin çıkmış canım, hayırlı olsun Allah daim etsin inşallahAy inşallah vardır teşekkür ederim sabahtan beri bakıp bakıp duruyorum yanlış mı görüyorum diye
kıyamam ya :)Ay inşallah vardır teşekkür ederim sabahtan beri bakıp bakıp duruyorum yanlış mı görüyorum diye
Olabilirbenm keltoş orda yatıyor bile olabilirbi gidimde yazarm bebemm çiçemm
Yaşın genç be canım ben de yeni 30 oldum hala 29 diyesim var yaYaş 28 canım, ay valla iyi ki varsınız hepiniz, böyle destek olmak, destek görmek insanı nasıl rahatlatıyorİnşallah tez zamanda hepimiz istediğimize kavuşur 🕊
Gerçekten çok yoruldum sonra dedim kendi kendime canım nasipse olacak zaten Allah'ım sağlıklı ise olsun dedim bugün rahatladım.İnsallah herşey güzel olurKendini yedin bitirdin kaç gündür, yapma kuzum yorulmadın mı. Herşey iyi olacak yarın gittiğinde güzel haberle geleceksin inşallah, bak doktorun herşey yolunda demiş, minik olan geç tutunmuş belli, burda okuyoruz ikizlerden biri daha minik doğuyor bazenbazen de yetişiyor ikisi birbirine. Öbür yavrun da rahme inecek inşallah, belki de indi lekelenme o yüzden geldi
Hayırla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllahArkadaşlar Bnm bugün test günümdü elhamdülillah pozitif cıktı hamileyim ve değerim 280
InşallahHayırla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah
Maşallah canımArkadaşlar Bnm bugün test günümdü elhamdülillah pozitif cıktı hamileyim ve değerim 280
Hayırlısı olsun o halde , rabbim zamanı gelince sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.Yarın adet günüm zaten. Doktorum da bugün (9.gün) kan vermemi istemişti. Artık ilacı kes dedi. Adet olunca gelebilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?