Aralık - Ocak Transfer olacaklar

5+4 de sadece keseyi gördüm 10 gün sonra ise 7+0fa kesenin içide doluydu kalbide atıyordu şükür

Ücretler gönderdiğim gibi inşallah positifi görüşünde gerek kalmaz birdahakine şimdi tedavidemisin?
Çok teşekkürler. Benim tedavi ücretimle aynıymış. Ben daha fazladır diye düşünmüştüm. Benim yumurtalar toplandı donduruldu. 3 adet yumurta toplandı 2si döllendi ve donduruldu. Bu ay rahim kalınlığına bakıcak doktor birde diğer doktorum rahim filmi tertemiz dedi tüp bebek doktorum et beni var gibi dedi histreskopi yapabikirim bu ay şubatta transfer yapsrız dedi. Birde bilginiz varmı birşey sorucam. 2si beraber donduruldu bana 2si transfer edilirken biri bozlmaz dimi

En pahalı yer bahçeci derler diğer merkezlerle en fazla 3. Beş bin farkı oluyor .Yaşınız kaçta çiftmi transfer edilecekte? Et beni dediğin polip sanırsam onu aldırmam gerek diye biliyorum histeroskopi ile çok kolay hiç erteleme

Bence buradaki en saçma ücretlendirme rahim dinlendirme sadece embriyo donduruyor zaten onun ücretini de alıyor az bir rakamda değil.

Çift transfer edilecekse çift dondurmuslardir labaratuvar iyiyse cozdurmede bozulmuş zaten önce cozduruyorlar bozulma olmazsa donduruldugu gibi sağlıklı çözülürse transfer ediyorlar merak etme yani

Bence buradaki en saçma ücretlendirme rahim dinlendirme sadece embriyo donduruyor zaten onun ücretini de alıyor az bir rakamda değil.
Ne bileyim tatlım sorgu sual sormadan veriyoruz mecburuz başka şansımız yok ki dondurma çözme ucretiymis bu sobra geriye kalan embriyolar için tekrardan ücret veriyoruz

Yaşım 35. Biz hastaneye 10bin verdik. 3bin dondurma ücreti verdik. Tabi ekstra tahlil ücretleri oldu. İlk denememiz . Eski doktorum hiç aşılamayla uğraşma direk tüp bebek yaptır dedi. 2 doktor önerdi ben yakında olanı tercih ettim. İnşallah güzel sonuçlanır. 6 yıllık evliyim ve 4 yıl pek kafamıza takmadık. Doktora bile düzenli gitmedik. Bir sorun yok demişlerdi gittiğşm doktorlar. Ama bu yumurta geliştirmede sol yumurtalığım çok büyütmedi o yüzden az yumurta çıktı. Hayırlısı inşallah hepimiz için güzel bir yıl olurçenem düştü yine

Düşsün tatlım sorun değil bilgileniyoruz sonuçta aşağı yukarı ayniya geliyor labaratuvar iyi bir yer olsaydı nerde yaptırıyorsunuz?inşallah güzel olur hepimizin çabası o Amh kaçtı 3yumurta olustuki?ilaç dozun neydi bak benimde çenem düştü

Merhaba kızlar,dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum bugün reglimin son günüydü.Estrofem,Coraspin ve Folbiol kullanıyorum.Pazartesi tekrar doktor kontrolüm var.Şimdi bu süreci geçirmiş arkadaşlara sormak istiyorum,sizin süreciniz nasıl geçti,reglin kaçıncı günü transfer oldunuz,transfer gününe kadar ve sonrasında,sonucu alana kadar neler yaptınız?Bu benim ilk tüp bebek deneyimim.

Hayırlı olsun tatlım, tüp bebek tedavisinin en heyecanlı kısmı şimdi başlıyor benim bir önceki transferim taze transferdi, şimdi bu ay reglden sonra ben de dondurulmuş deneyeceğim, inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben hataydayım. Amh yüksekti benim şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum ama doktorda şaşırmıştı 7 yumurta 18mm geçti ama 3 tanesini almışlar. İlaç dozumda 225ti.

Ben hataydayım. Amh yüksekti benim şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum ama doktorda şaşırmıştı 7 yumurta 18mm geçti ama 3 tanesini almışlar. İlaç dozumda 225ti.
Neyse yinede iyi elinde embriyoların var sonuçta rabbim yardımcın olsun gounue göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…