- 8 Aralık 2020
- 127
- 211
- 23
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.621
Amin inşallah :)İnş Rabbim emeğini umutlarını boşa çıkarmaz İnş
Insalalh seninkide tutunur canim.Herkesin tutunur Inşallah.Sen nerde yaptirdin bide kacinci gun embriyosuydu?benim test günüm 21 ocak.3.gun embriyosu 2 tane.Hayırlı olsun sıkıca tutunsun bebişinBENde bugün transfer oldum inşallah tutunur.
Transferden 3 gün önce lutınusa başladım günde üç seferProgestan iğne fitil vs kullanmadınmı?transfer öncesi
Hayırlısı olsun, sağlıkla ilerler inşallah. Ben pazartesi transfer olacağım inşallah. İlk olarak estrofem, coraspin ve folik asit kullandım. Transfere 5 gün kala da antibiyotik ve progestan fitile başladım. Trasnfer 19. Güne denk geliyor benim. Normalde 17-20. Günlerde yaşılıyormuş okuduğum kadarıyla.Merhaba kızlar,dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum bugün reglimin son günüydü.Estrofem,Coraspin ve Folbiol kullanıyorum.Pazartesi tekrar doktor kontrolüm var.Şimdi bu süreci geçirmiş arkadaşlara sormak istiyorum,sizin süreciniz nasıl geçti,reglin kaçıncı günü transfer oldunuz,transfer gününe kadar ve sonrasında,sonucu alana kadar neler yaptınız?Bu benim ilk tüp bebek deneyimim.
İzmir de İsmail küçük benim doktorum. İşlemleri tavmergen de yapıyor. Dondurulmuş 3.gün embriyosu benimdeInsalalh seninkide tutunur canim.Herkesin tutunur Inşallah.Sen nerde yaptirdin bide kacinci gun embriyosuydu?benim test günüm 21 ocak.3.gun embriyosu 2 tane.
Bana 21 ocak dediler ama 19 ocakta yapmayi dusunuyorum ben.Benimde dondurulmus transfer.İzmir de İsmail küçük benim doktorum. İşlemleri tavmergen de yapıyor. Dondurulmuş 3.gün embriyosu benimde19 Ocak test günüm ama
Merhaba canim. Ben reglin 14.gunu transfer oldum. Ilk deneyimimdi Ozel olarak transfer oncesi ve sonrasi hic bsey yapmadm. Hatta cok sey yaptimMerhaba kızlar,dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum bugün reglimin son günüydü.Estrofem,Coraspin ve Folbiol kullanıyorum.Pazartesi tekrar doktor kontrolüm var.Şimdi bu süreci geçirmiş arkadaşlara sormak istiyorum,sizin süreciniz nasıl geçti,reglin kaçıncı günü transfer oldunuz,transfer gününe kadar ve sonrasında,sonucu alana kadar neler yaptınız?Bu benim ilk tüp bebek deneyimim.
Canım bu 2021 ücreti mi peki. 5000 di embriyo transferi çünkü kasım ayında. 750 tl birden mi artırmışlar 2021 için
Birlikte yaptırcaz testi o zaman inşallah pozitifff diye dönerizBana 21 ocak dediler ama 19 ocakta yapmayi dusunuyorum ben.Benimde dondurulmus transfer.
Ahhh insallah allahimBirlikte yaptırcaz testi o zaman inşallah pozitifff diye döneriz
Ben de 24 yumurta toplanmıştı 15 i güzeldi 7 tane döllendi 3 tane 5.Güne gitti 1 transfer kimyasal geçirdim şimdi diğer ikisini almak için transfer hazırlığındayım. İnşallh ikisi de dondurulur moralinizi bozmayın neticede bir tanesi tutsa yeter. Sizin sorununuz neydi bizim erkek faktörlüydüHikayenizi bilmiyorum ama bende de 20 yumurtadan 2 embriyo kaldı , yarına değişmezse dondurulacak sayısı netleşecek moralim çok bozuk
Aslında ben de diyorum o zamana kadar iyice kalınlaşır mı estrofem devam pazartesi de iğnrlerre başlıcam ve cumartesi transfer kısmetseİlaç kullanmaya devam edecekmisin kalınlık için merak ettim. Ben transferden 5 gün önce gittim 8 idi beş gün sonra 13dü ondan sordum. Çok ta kaşınlaşmasın
Prednol ben de bilmiyorum ama sadece 5 gün kullanılıyor ve transfer gününden önceki gün son adedi içiliyor yani transfere son 5 gün kala kullanılıyor. İnternetten baktım iltihaplanmaya karşı falan yazıyorPrednolu bir kaç kişide daha okudum doktorum vermedi bana ne için acaba.
Çok da acı Bi hap nefret ediyorum bundanPrednolu bir kaç kişide daha okudum doktorum vermedi bana ne için acaba.
Evt cnm aynı devam ediyor şimdlk snrası değişirmi bilmiyorum ama bu seferde olmassa kesinlikle ilaçsız isticemGeçen seferdemi aynı prosedür uygulamisti?
anladm senin dr iğne vermemiş bize 5gün kala hem fitil hem prolutex hem proluton iğne vay anam vayTransferden 3 gün önce lutınusa başladım günde üç sefer
Vardır bir bildiği canım benim benim anlamadığım normalde de kalinlasmiyormu zaten rahim ilaçla dahami fazla kalinlastiriyorlar?Evt cnm aynı devam ediyor şimdlk snrası değişirmi bilmiyorum ama bu seferde olmassa kesinlikle ilaçsız isticem
Ay bu yapıştırmayı ben de burada arkadaştan öğrendim onu takip et istersen bacikomun adını etiketliyorum kendisi hamiş maşallahArkadaşlar şu transfer aşamasında embriyo yapıştırma ile ilgili bilgisi olan var mı ya ben merak ettim embriyoyu rahme yapıştırmak için bir şeyler varmış niye bize uygulanmadı ki
Yettim bacım mevzu mu varAy bu yapıştırmayı ben de burada arkadaştan öğrendim onu takip et istersen bacikomun adını etiketliyorum kendisi hamiş maşallahNosking
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?