Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısı olsun, sağlıkla ilerler inşallah. Ben pazartesi transfer olacağım inşallah. İlk olarak estrofem, coraspin ve folik asit kullandım. Transfere 5 gün kala da antibiyotik ve progestan fitile başladım. Trasnfer 19. Güne denk geliyor benim. Normalde 17-20. Günlerde yaşılıyormuş okuduğum kadarıyla.

Insalalh seninkide tutunur canim.Herkesin tutunur Inşallah.Sen nerde yaptirdin bide kacinci gun embriyosuydu?benim test günüm 21 ocak.3.gun embriyosu 2 tane.
İzmir de İsmail küçük benim doktorum. İşlemleri tavmergen de yapıyor. Dondurulmuş 3.gün embriyosu benimde 19 Ocak test günüm ama

Merhaba canim. Ben reglin 14.gunu transfer oldum. Ilk deneyimimdi Ozel olarak transfer oncesi ve sonrasi hic bsey yapmadm. Hatta cok sey yaptim tutcagi warsa tutuyor sanirim. Tedavin hayirli olsun

Canım bu 2021 ücreti mi peki. 5000 di embriyo transferi çünkü kasım ayında. 750 tl birden mi artırmışlar 2021 için

Hikayenizi bilmiyorum ama bende de 20 yumurtadan 2 embriyo kaldı , yarına değişmezse dondurulacak sayısı netleşecek moralim çok bozuk
Ben de 24 yumurta toplanmıştı 15 i güzeldi 7 tane döllendi 3 tane 5.Güne gitti 1 transfer kimyasal geçirdim şimdi diğer ikisini almak için transfer hazırlığındayım. İnşallh ikisi de dondurulur moralinizi bozmayın neticede bir tanesi tutsa yeter. Sizin sorununuz neydi bizim erkek faktörlüydü

İlaç kullanmaya devam edecekmisin kalınlık için merak ettim. Ben transferden 5 gün önce gittim 8 idi beş gün sonra 13dü ondan sordum. Çok ta kaşınlaşmasın
Aslında ben de diyorum o zamana kadar iyice kalınlaşır mı estrofem devam pazartesi de iğnrlerre başlıcam ve cumartesi transfer kısmetse

Prednolu bir kaç kişide daha okudum doktorum vermedi bana ne için acaba.
Prednol ben de bilmiyorum ama sadece 5 gün kullanılıyor ve transfer gününden önceki gün son adedi içiliyor yani transfere son 5 gün kala kullanılıyor. İnternetten baktım iltihaplanmaya karşı falan yazıyor

Evt cnm aynı devam ediyor şimdlk snrası değişirmi bilmiyorum ama bu seferde olmassa kesinlikle ilaçsız isticem
Vardır bir bildiği canım benim benim anlamadığım normalde de kalinlasmiyormu zaten rahim ilaçla dahami fazla kalinlastiriyorlar?

Arkadaşlar şu transfer aşamasında embriyo yapıştırma ile ilgili bilgisi olan var mı ya ben merak ettim embriyoyu rahme yapıştırmak için bir şeyler varmış niye bize uygulanmadı ki
Ay bu yapıştırmayı ben de burada arkadaştan öğrendim onu takip et istersen bacikomun adını etiketliyorum kendisi hamiş maşallah Nosking

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…