- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.561
Canm artış önemli 2gün snra artış vrsa takılma değere.betası düşük olup doğuran arkdslrı cok okudum topiklerde .artışı takip etmek önemli11. Gün canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm artış önemli 2gün snra artış vrsa takılma değere.betası düşük olup doğuran arkdslrı cok okudum topiklerde .artışı takip etmek önemli11. Gün canm
2 gün sonra daha net belli olur kat kat artsın degerin inşallah11. Gün canm
Sen günde 1mi içiyordun senin keltos ayarı verememişevt gittim bebeğim cuma 8.günümdü yumurtam 15mm kalınlıkta 6.5mm olmus ilaç 1adet yutuyrdm 4e cıkardı.bende kalınlasma az mı dedm dra oda henüz erken dedi.cuma 10günm sanıodm daha 8mişsen naptın cnm gittinmi?
Ya valla bizim keltoş zaten geç başlatıo bir taneyle başlatıo bide her merkezden frklı bir gidişat yapıo snrada birden 4e cıkarıo ilacı anlaması güç.bana daha erken dedi.ne ye göre yapıo bilemıyrm cidden.bu arada bende nar suyu içiyorum bende extra etki etmemiş demekSen günde 1mi içiyordun senin keltos ayarı verememişben günde 3iciyorum daha haftaya gideceğim ben bakalım ne durumda demekki günde 1mm kalınlaşıyor diye düşündüm 8.gu de 8mm ise benimkide fazla kalınlaşmasın nar suyunu bırakayım bari
Az senin bu keltoş farklı uygulamalar deniyor hem geç başlatıyor ben önceki tedavimde de aynı adetin 2.gunu balsadim günde 3 bir sanki az gibime geldi sonrada birden 4 e çıkardı rahimle dalga geçiyor keltosYa valla bizim keltoş zaten geç başlatıo bir taneyle başlatıo bide her merkezden frklı bir gidişat yapıo snrada birden 4e cıkarıo ilacı anlaması güç.bana daha erken dedi.ne ye göre yapıo bilemıyrm cidden.bu arada bende nar suyu içiyorum bende extra etki etmemiş demek
Belirtilere göre sonuç çıkarmamalısın. Çünkü boş yada dolu beta hcg artiyor. Belirtileri de hormonlar yapiyor zaten. P.tesi güzel haberler vereceğine inaniyorumultrason kagidinda kac haftalik yaziyor? Belki biraz geriden geliyordur
Şimdi baktım kağıtta da 5+4 diyor . Bakalım artık hayırlısı demekten başka çare yok. İnşallah güzel haberler alırız . Kimsenin emekleri boşa gitmesin .Maddi manevi emek var.Belirtilere göre sonuç çıkarmamalısın. Çünkü boş yada dolu beta hcg artiyor. Belirtileri de hormonlar yapiyor zaten. P.tesi güzel haberler vereceğine inaniyorumultrason kagidinda kac haftalik yaziyor? Belki biraz geriden geliyordur.
İnsallah canım dua edin benim içinCanm artış önemli 2gün snra artış vrsa takılma değere.betası düşük olup doğuran arkdslrı cok okudum topiklerde .artışı takip etmek önemli
Ya sormaAz senin bu keltoş farklı uygulamalar deniyor hem geç başlatıyor ben önceki tedavimde de aynı adetin 2.gunu balsadim günde 3 bir sanki az gibime geldi sonrada birden 4 e çıkardı rahimle dalga geçiyor keltos![]()
Tabiki cnm Allah sana bağışlasın o miniği inşallah hayrla ve sağlıklaİnsallah canım dua edin benim için![]()
İnsallah canım dua edin benim içinCanm artış önemli 2gün snra artış vrsa takılma değere.betası düşük olup doğuran arkdslrı cok okudum topiklerde .artışı takip etmek önemli
Tabi haber veririm Allah razı olsunTabiki cnm Allah sana bağışlasın o miniği inşallah hayrla ve sağlıklahaber ver testi tekrarlayınca
AhahahaYa sormane yapmaya çalışıyor bir anlasam
yumurtayıda takip ediyor bi yandan acep onlamı alakalı bir planı var çözemedim. Ne işler karıştırıyosa artık
![]()
Fiyat bilgisine ulaşabildin mi canimKızlar mrb. Aranızda Bahçeci Fulyada doktor Mehmet Reşit Asoğluydu galiba hastası olan varmı. İntagramda takip ediyorum. Çok fazla hastası ve çok güzel sonuçlar paylaşılıyor. Fiyat nasıl bilgisi olan varmı acaba. Ben transferi bekliyorum. İnşallah güzek sonuç alırım ama olmazsa bu doktora gitmeyi düşünüyorum.
Hayır. Aramızda umarım bilgisi olan biri vardır veyahut orda tedavi gören. Çok merak ediyorumFiyat bilgisine ulaşabildin mi canim
Aynen canım çok mutluyumEvet kofiii çok şükür beraber gldi bizim bebisler
Kese kaç mm?Şimdi baktım kağıtta da 5+4 diyor . Bakalım artık hayırlısı demekten başka çare yok. İnşallah güzel haberler alırız . Kimsenin emekleri boşa gitmesin .Maddi manevi emek var.
Hayır. Aramızda umarım bilgisi olan biri vardır veyahut orda tedavi gören. Çok merak ediyorum
Ücretler gönderdiğim gibi inşallah positifi görüşünde gerek kalmaz birdahakine şimdi tedavidemisin?Hayır. Aramızda umarım bilgisi olan biri vardır veyahut orda tedavi gören. Çok merak ediyorum