Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaşlar şu transfer aşamasında embriyo yapıştırma ile ilgili bilgisi olan var mı ya ben merak ettim embriyoyu rahme yapıştırmak için bir şeyler varmış niye bize uygulanmadı ki

İnşallah güzel sonuçlar alırız ve burda paylaşırız.Benim Opu’dan sonra östrojen yüksek olduğu için transferim ertelenmişti.Bu ay olacak İnşallah.

Kız bana sölemiyorki odada asistanıyla gelio asistanına sölüyor o pc ye kaydedıo halince bende duyuyorum ama hala korkularm vr geçen seferki gibi olacak die kalınlaşıp gene incelcek die

Pozitifi goren arkadaşları tebrik ediyorum saglicakla kucaklarina alırlar ınsallah.Kat kat ilerler sonuclari.
Bende bugun transferimi oldum cok sukur.Ama lekelenmem geldi sabah.Dr transferden sonra igne vurdu.cok az bi leke acik kahve.ilaclardanmi oldu noldu anlamadim.insalalh kesilir dr artarsa hbr ver dedi.

hayırlı olsun cnmm inşlh tutunur bebişin sıkı sıkıiğnede olmusun geçer lekelenmelerin

Hayırlı olsun sıkıca tutunsun bebişin BENde bugün transfer oldum inşallah tutunur.

Kız bana sölemiyorki odada asistanıyla gelio asistanına sölüyor o pc ye kaydedıo halince bende duyuyorum ama hala korkularm vr geçen seferki gibi olacak die kalınlaşıp gene incelcek die
Geçen seferdemi aynı prosedür uygulamisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…