- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.601
İnşallah güzel sonuçlar alırız ve burda paylaşırız.Benim Opu’dan sonra östrojen yüksek olduğu için transferim ertelenmişti.Bu ay olacak İnşallah.Hayırlı olsun tatlım, tüp bebek tedavisinin en heyecanlı kısmı şimdi başlıyorbenim bir önceki transferim taze transferdi, şimdi bu ay reglden sonra ben de dondurulmuş deneyeceğim, inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim geçen cumartesiydi en son yaptığım malesef ama halen ağrıyorKizlar progesteron iğne ilk defa yaptım yaptığımda birseyim yoktu ama kalçam çok fenaa normal mi bu ağrıyor resmen :/
Canım transferin yapıldı mıAynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodan))iğnenin nesini seviyon gıı bnlar gonalf gibi değil yakıo valla
İyi galiba 45 üstü hamilelik var galibaKızlar merhaba betahcg testi sonucum 52. 1 pazartesi tekrar çağırdılar test yaptırmak için sizce değer nasıl?
Progestan iğne fitil vs kullanmadınmı?transfer öncesiGünde üç kez estrofem aldım sadece
Yok daha geçen ay iptaldi bu ay tekrar hazırlıktayız pzt 3.kntrlm vr 11.günCanım transferin yapıldı mı
Kız bana sölemiyorki odada asistanıyla gelio asistanına sölüyor o pc ye kaydedıo halince bende duyuyorumAhahahayumurta ne alakaki bu dönemde senin bu keltosun bir farklı benim Dr yumurta takibinde bile söylemedi milimini seninki transfer hazirliginda bile söylüyor valla iyi yada yumurtlamadan sonra yapılıyormuş transfer diye okumuştum biryerde ondanmi takip ediyor?
Çift embriyo transferi oldum canımHayırlı olsun canım, kat kat artsın inşallah, kaç embriyoydu, tek mi çift mi
Sağlıklı olup olmadığına artışa göre karar verilecekmişİyi galiba 45 üstü hamilelik var galiba
hayırlı olsun cnmm inşlh tutunur bebişin sıkı sıkıPozitifi goren arkadaşları tebrik ediyorum saglicakla kucaklarina alırlar ınsallah.Kat kat ilerler sonuclari.
Bende bugun transferimi oldum cok sukur.Ama lekelenmem geldi sabah.Dr transferden sonra igne vurdu.cok az bi leke acik kahve.ilaclardanmi oldu noldu anlamadim.insalalh kesilir dr artarsa hbr ver dedi.
İnş Rabbim emeğini umutlarını boşa çıkarmaz İnşSağlıklı olup olmadığına artışa göre karar verilecekmiş
Hade hayırlısı kaçıncı tüp bebek denemenYok daha geçen ay iptaldi bu ay tekrar hazırlıktayız pzt 3.kntrlm vr 11.gün
ilk denemem olacak ekimde opu olmustu 3aydr beklıom işte transfer içinHade hayırlısı kaçıncı tüp bebek denemen
İnş beklemen değer güzel bir bebiş haberiyle mutlu olursunilk denemem olacak ekimde opu olmustu 3aydr beklıom işte transfer için
Hayırlı olsun sıkıca tutunsun bebişinPozitifi goren arkadaşları tebrik ediyorum saglicakla kucaklarina alırlar ınsallah.Kat kat ilerler sonuclari.
Bende bugun transferimi oldum cok sukur.Ama lekelenmem geldi sabah.Dr transferden sonra igne vurdu.cok az bi leke acik kahve.ilaclardanmi oldu noldu anlamadim.insalalh kesilir dr artarsa hbr ver dedi.
Geçen seferdemi aynı prosedür uygulamisti?Kız bana sölemiyorki odada asistanıyla gelio asistanına sölüyor o pc ye kaydedıo halince bende duyuyorumama hala korkularm vr geçen seferki gibi olacak die kalınlaşıp gene incelcek die
Yolk sac var mıydı? 5+4'te5+4 de sadece keseyi gördüm 10 gün sonra ise 7+0fa kesenin içide doluydu kalbide atıyordu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?