Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sana niye küçük geldi ki, gününe göre büyük bile. Takilma bunlara
Kuzum burda okudum herkesin 8-10 milim bu günlerde .Kalp atışı bile duyan var bana baksana .Gerçi ikiz olduğundan mı küçükler acaba bilemiyorum .Ben en iyisi araştırmayı bırakayım Yoksa kafayı sıyıracağım stresten

Arkadaşlar bugün transferin 5. Günü adetin ilk günü hep bel ağrım olur aynı o şekilde belim ağrıyor. Adet mi olacağım acaba ya da tutunuyor mu kafamda deli sorular

Transeferin üçüncü günündeyim bugun hic belirti yok sadece igme yerleri agriyo
Bence de hiç belirti arama, benim diğer transferlerimde hep pembe lekelenmem olurdu sevinirdim yerleşme kanaması diye hiç birinde tutmadı. Bu sefer leke hiç olmadı, meğerse tutmuş. Ama burada okuyunca lekelenen herkesim tutmuş mesela benim tam tersi oldu. Çok farklı oluyor yani kişiden kişiye hiç takma kafana öyle şeyler sabırla bekle :)

Sevmem ama yerim transfere yakın bu defa ilk yaptığımda hiç dikkat etmedim
Tutacağı varsa tutar canım sadece biz onuda yapmadık demeyelim diye ben o çeki transferimde ananas kabak çekirdeği fındık badem incir ne gerekiyorsa yedim ama olmadı nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…