- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.341
Ayy çok şaşırdım canım benim . Allah'tan umut kesilmez inşallah o büyüyüp gelişecekKızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadımbuna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen
Gizliden yapan merkezler var aslında kağıtta tek transfer gösterip çift yapıyorlar siz hangi merkeze gidiyorsunuzÇift transferin zaten kuralları varmış onuda burda okumuştum 35 yaş be en az 3 negatif durumu..benim yaş 30 ve ilk denemem..yinede soracağım yapılabilir mi diye
14 üzerine yapılmaz transfer artık kalınlaşmamalıKızlar 16.gün kontrolümde endometrium 11mm transfer tarihi için haber bekliyorum merkezden kan sonucuna göre karar verilecek denildi inşallah incelme olmaz kalinlasmaya devam eder mi acaba?
11 iyi degilmi bence gayret iyi inşallah incelme olmaz oda oluyormuş neler duyacagiz dahaKızlar 16.gün kontrolümde endometrium 11mm transfer tarihi için haber bekliyorum merkezden kan sonucuna göre karar verilecek denildi inşallah incelme olmaz kalinlasmaya devam eder mi acaba?
ay ne güzel hamilesiniz o zaman çok çok sevindim kaçınçı haftaydı acabaKızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadımbuna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen
gerçekten bir mucize olmuş. senin bebiş cevval olacak :)Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadımbuna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen
Aa hergun yeni bir mucizeye şahit oluyoruz burada ya çok sevindim canım inşallah devamı gelir nasıl olyormus yani kese içinde bebek görünmesini bekleyeceksiniz ?Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadımbuna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen
Ayy canim çok sevindim hayırlısıyla yavrun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah güzel haberlerini aliriz çok sevindim vallahiKızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadımbuna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen
Ya benAyy çok şaşırdım canım benim . Allah'tan umut kesilmez inşallah o büyüyüp gelişecek
Çok teşekkür ederim inşaAllah umutlandım yine Rabbim devam ettirir inşaAllahAyy canim çok sevindim hayırlısıyla yavrun sıkı sıkı tutunsun sana inşallah güzel haberlerini aliriz çok sevindim vallahi
Şaşkınlıktan hiçbişe sormadım desem dış gebelik olmasın diye muayene olurken kese falan görünce uça uça çıktım benay ne güzel hamilesiniz o zaman çok çok sevindim kaçınçı haftaydı acaba
Öyle görünüyor gelmeden böyleyse düşünemiyorum artık ☺gerçekten bir mucize olmuş. senin bebiş cevval olacak :)
Ben fakültede yaptırıyorum raporlu olarakGizliden yapan merkezler var aslında kağıtta tek transfer gösterip çift yapıyorlar siz hangi merkeze gidiyorsunuz
Olabilir bilmiyorum başka yaşayan var mıdır bu durumu ama tek tek dondurmadılar..şuan tek hakkım var inşallah o da tutunur..elden gelen sadece dua etmekBenimde beraber dondurdular ama transferde biri bozulacak demediler. 35 yaşındayım çift transfer yapılsın diye söylemiştim hep daha yumurta filan toplamadan önce.çift transfer düşünüldüğü içşnmi söylemediler acaba.
İnşaAllah tatlım kese var içi dolu olunca doktor kıymayalım ilaca devam et ben seni anlamadım dedi yolk mu ne oluyormuş ya var yani boş değil şükür dış gebelik değil boş gebelik değil dedi haftaya tekrar kontrol yapalım pek umutlanmayalım ama takip edelim dediAa hergun yeni bir mucizeye şahit oluyoruz burada ya çok sevindim canım inşallah devamı gelir nasıl olyormus yani kese içinde bebek görünmesini
Allah'tan umut kesilmez. Yiyecek ekmegi var demekki. Cok sevindim insallah devami gelir sag salim kucagina alirsinİnşaAllah tatlım kese var içi dolu olunca doktor kıymayalım ilaca devam et ben seni anlamadım dedi yolk mu ne oluyormuş ya var yani boş değil şükür dış gebelik değil boş gebelik değil dedi haftaya tekrar kontrol yapalım pek umutlanmayalım ama takip edelim dedi
Amin İnşaAllah tatlım evet Rabbimin ol demesi yeter elhamdülillahAllah'tan umut kesilmez. Yiyecek ekmegi var demekki. Cok sevindim insallah devami gelir sag salim kucagina alirsin
Ozellerde bazı merkezler yapiyor ama sizinkini bilmem yapmazlar heralde çift transferBen fakültede yaptırıyorum raporlu olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?