- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.321
Evet araştırma ben de takıldım birşeylere sonra bıraktım. Insan hepten stres oluyor. Şuan teorik olarak hamile misin? Hamilesin. Gerisini düşünmeKuzum burda okudum herkesin 8-10 milim bu günlerde .Kalp atışı bile duyan var bana baksana .Gerçi ikiz olduğundan mı küçükler acaba bilemiyorum .Ben en iyisi araştırmayı bırakayım Yoksa kafayı sıyıracağım stresten
Pardon canım sen transfer olmuşsun sanırsam şuan beklemedeyiz başka arkadaşa yazacaktim5. Gün embriyosu
Rabbim nasip etsin inş ne diyelim hepimizin de tek dileği evlat İnş Rabbim verirTutacağı varsa tutar canım sadece biz onuda yapmadık demeyelim diye ben o çeki transferimde ananas kabak çekirdeği fındık badem incir ne gerekiyorsa yedim ama olmadı nasip
5 günHayırlisi olsun bakalım kacingun embriyisuydu
Biri 8 kusur diğeri 5.5 _6 arasiKac milim canm?
Biri 8 kusur diğeri 5.5 _6 arasi
Senin kaçıncı gününde öyleydi canım ?Benimkide 6 mm
Benimki bugundu, 6+3Senin kaçıncı gününde öyleydi canım ?
Benimde 2 tane embriyom var ama beraber donduruldu 1 tanesi transfer olacak diğeri bozulmuş olacakBenim diğeride döllendi. Bakalım elimizde 2 tane var. Senin kaç tane var dilek3829 . Transfer şubatta yapılacak galiba. Rahimde kalınlık vardı adetle kontrol edicek sonra karar verilecek. Hakkımızda hayırlısı
Canım senin ki bebeğin boyu herhalde.Benim kesenin boyları böyle 5.haftadsBenimki bugundu, 6+3senin ne zamandi?
Aynen şubata kaldı regli bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için..bizlerde burda mutlu haberleri veririz umarım o kadar çok istiyorumkiBenim diğeride döllendi. Bakalım elimizde 2 tane var. Senin kaç tane var dilek3829 . Transfer şubatta yapılacak galiba. Rahimde kalınlık vardı adetle kontrol edicek sonra karar verilecek. Hakkımızda hayırlısı
Sana kaçıncı gün test yap dediler? 14 mü?Ben hala beklemedeyim bu sefer çok zor geçti sanki geçmiyor günler =//
Beraber dondurulunca diğeri bozuluyormu. Neden beraber donduruyorlar o zamanBenimde 2 tane embriyom var ama beraber donduruldu 1 tanesi transfer olacak diğeri bozulmuş olacak
Çift transfer yaptırmşcan içinmi diğeri bozuluyor dedin dilek3829Beraber dondurulunca diğeri bozuluyormu. Neden beraber donduruyorlar o zaman
He 2 hafta sonra gl kan ver dediler geçenki de bu kadardıSana kaçıncı gün test yap dediler? 14 mü?
Iyi sabrediyorsunHe 2 hafta sonra gl kan ver dediler geçenki de bu kadardı
Orta kalitedeymiş belki ondan genel uyguladıkları bir prosedürmüş..bende üzülmüştüm ama burda da böyle durumlarla karşılaşınca olabiliyormuş demekki dedimBeraber dondurulunca diğeri bozuluyormu. Neden beraber donduruyorlar o zaman
Çift transferin zaten kuralları varmış onuda burda okumuştum 35 yaş be en az 3 negatif durumu..benim yaş 30 ve ilk denemem..yinede soracağım yapılabilir mi diyeÇift transfer yaptırmşcan içinmi diğeri bozuluyor dedin dilek3829
Benimde beraber dondurdular ama transferde biri bozulacak demediler. 35 yaşındayım çift transfer yapılsın diye söylemiştim hep daha yumurta filan toplamadan önce.çift transfer düşünüldüğü içşnmi söylemediler acaba.Çift transferin zaten kuralları varmış onuda burda okumuştum 35 yaş be en az 3 negatif durumu..benim yaş 30 ve ilk denemem..yinede soracağım yapılabilir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?