Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet araştırma ben de takıldım birşeylere sonra bıraktım. Insan hepten stres oluyor. Şuan teorik olarak hamile misin? Hamilesin. Gerisini düşünme

Benim diğeride döllendi. Bakalım elimizde 2 tane var. Senin kaç tane var dilek3829 . Transfer şubatta yapılacak galiba. Rahimde kalınlık vardı adetle kontrol edicek sonra karar verilecek. Hakkımızda hayırlısı
Benimde 2 tane embriyom var ama beraber donduruldu 1 tanesi transfer olacak diğeri bozulmuş olacak

Benim diğeride döllendi. Bakalım elimizde 2 tane var. Senin kaç tane var dilek3829 . Transfer şubatta yapılacak galiba. Rahimde kalınlık vardı adetle kontrol edicek sonra karar verilecek. Hakkımızda hayırlısı
Aynen şubata kaldı regli bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için..bizlerde burda mutlu haberleri veririz umarım o kadar çok istiyorumki

Kızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadım buna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen

Çift transferin zaten kuralları varmış onuda burda okumuştum 35 yaş be en az 3 negatif durumu..benim yaş 30 ve ilk denemem..yinede soracağım yapılabilir mi diye
Benimde beraber dondurdular ama transferde biri bozulacak demediler. 35 yaşındayım çift transfer yapılsın diye söylemiştim hep daha yumurta filan toplamadan önce.çift transfer düşünüldüğü içşnmi söylemediler acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…