Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şuan benimde tek düşündüğüm o zaten kendiliğinden düşmesi daha fazla yıpranmamak sağolsun eşim ben üzülmeyim diye uğraşırken hep Allah razı olsun

Vajinal ultrasonlar mı baktılar? Kaç haftalıktı? Canını sıkma canım. Iyi düşün iyi olsun inşaallah tüplere yakın olsa da bişey olmaz. 12. Haftadan sonra ayrilicak zaten canım.

Vajinal ultrasonlar mı baktılar? Kaç haftalıktı? Canını sıkma canım. Iyi düşün iyi olsun inşaallah tüplere yakın olsa da bişey olmaz. 12. Haftadan sonra ayrilicak zaten canım.
Hem vajinal hem karından baktılar canım .Biri 5.5 mm diğeri 8 küsür keselerimin .Büyük olan da yolk saç var dedi ama onun yeri iyi değil işte birde biraz bozuk gibi ama belli olmaz dedi

Çok teşekkür ederim canım .Eğer devam ederse sanırım çok yaramaz olacak öyle görünüyor .İnşallah büyükçe yerine gelir , herşey güzel olur inşallah

İnşaAllah öyle olur benimde bugun eşimde diyor o tek embriyo kalınca benimki bu tutacak nasıl olsa diye atsınlar onu tek napacaz dedi dedim olur mu öyle şey dondurduk şimdi diyor ki bir o tutarsa yandım ağzıma tokatı yerim He sen beni istemedin geldim diye diyor ummadık taş baş yarar diyor İnşaAllah dedim birde 3 deneme de hep çift embriyo oldu tutmadı şimdi tek belki bu olacak Allahın izniyle

Bilemedim ama bir yerde okumuştum yumurtlamaya kadar olan dönem yani foliküler faz döneminde progesteron değeri 0,2 ile 1,2 arasında olmalıymış...benim de değerim 9 küsürlerdeydi ve doktorda değerime yüksek rahim duvarı bozulmaya başlamış dedi. Rahim kalınlığımda falan bir sıkıntı yoktu. Tamamen değerlere göre konuştu

Çok zor ya dediğin gibi yükselmesini beklerken bi bakıyorsun düşmesini takip eder oluyoruz Amin inşaAllah sana da çok geçmiş olsun tatlım Rabbim kucaklarımızı doldursun tez zamanda hepimizin

Demekki yüksek progesteron rahim duvarını bozuyor bende cok arastırdım ama işte döllenme dısında yüksek olunca adeti başlatıo

İnşallah doğunca babasının burnuna pırt yapar görür o zaman o tek embriyo neler yapıyor öyle olur canım, beklemediğin embriyolar güçlü oluyor tutunuyor hemen, inşallah senin de öyle olur

kızlar selam , 10 Aralık’ta transfer olmuştum 3. Gün tek embriyo geçen hafta kese için gittik ve 2 kese gördük ikiye bölünmüş, cuma günü birazcık kanama gelince doktorum pazartesi çağırdı kontrole , 5+4 sorun yok ama yolk kesesi görünmüyor görmem lazımdı dedi , acaba boş gebelik mi daha önce 2 kez kürtaj oldum bu yüzden doğal yolla kaldığım gebeliklerden . Daha görünebilir mi acaba , sizlerin ne zaman göründü ? Normal yolla öyle olunca tüp deneyelim dedik bunda da o risk var ben anlamadım sebebini. Tüm genetik testlerimiz de temiz çıktı.

@ PlutonMerkez çok teşekkür ederim canım. Bugün kimyasal sonrası reglimin ikinci günü. Dr'um ile bir planlama yaptık. Bu ay yumurta toplama yapıcaz, beşinci güne ulaşanları genetiğe göndereceğiz, şubat reglisi ile rahmi transfergibi hazırlayıp biyopsi alıp ERA ve CD56 testlerini yapıcaz. Herşey yolunda giderse de mart reglisi ile transferimizi yapıcaz

Hem vajinal hem karından baktılar canım .Biri 5.5 mm diğeri 8 küsür keselerimin .Büyük olan da yolk saç var dedi ama onun yeri iyi değil işte birde biraz bozuk gibi ama belli olmaz dedi
Haftası kaçtı? Bozuk gibi ama belli olmaz diye niye can sıkıyosunuz ki belli olmayacaksa??? Bu dr'lara da iletişim dersi versinler. Madem şuan belli değil ne gerek var kafa karıştırmaya? Takilma canım. Ne yazildiysa onu yaşiycaz hepimiz. Dr.un onun bunun demesiyle bişey olmaz 4 gün sonra güzel haber alırsın inşaallah

Ne uzun geliyor di mi, okurken yoruluyorum. Allah güç kuvvet versin canım, hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz, umarım bu kez emeklerin boşa çıkmaz, kucağına alırsın bebişini

Bende anlamadım canım .Normal adet tarihime göre 5+1 tüpe göre 5+4 .Bana küçük geldi kese ama iki doktor da normal dedi , gelişmesine bakacağız dedi yani bilemedim

ohh ne gzl bu sefer garanti yoldan gidiceksn tüm testlerinzle beraber içinde daha rahat olacak inşlhhhbende beklıyrm 3aydr geçio zamn bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…