- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.261
Rabbim kolaylık versin. Sana ve yavrularına şifa versinAmin canım teşekkür ederim .Rabbim nasip edecekse her türlü olacak zaten ama embriyo nasıl gitmiş oraya aklım almıyor
Malesef öyle.vay vay tezgaha bak . depolama yapıyorlar demek . türk milleti olarak düşene tekme atmayı iyi bilir ve iyi icra ederiz.
Şuan benimde tek düşündüğüm o zaten kendiliğinden düşmesi daha fazla yıpranmamak sağolsun eşim ben üzülmeyim diye uğraşırken hep Allah razı olsunBak ne güzel eşinde tam destek diğer transfer içinde oldukça azimlisin .su süreci bi atlat sonra inşlh iyi olur.yarın da konusursn doktorunla .ama önce inşlh ağrısız düşürürsn kendılıgınden;( böle bir temennide bile bulunmak zorunda kalıyrz bazen napalım
Nar suyu neye yarıyorMerhaba migroslarda exotik diye bi markanın nar suyu var çok doğal, Dimesin cam şişede %100 sıkma nar suyunu da denedim aradaki farkı iyice anladım. Transferimden önce hemen hemen her gün o exotikten içtim faydası da olduğunu düşünüyorum. İsterseniz bi bakın.
Vajinal ultrasonlar mı baktılar? Kaç haftalıktı? Canını sıkma canım. Iyi düşün iyi olsun inşaallahKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim .
Hem vajinal hem karından baktılar canım .Biri 5.5 mm diğeri 8 küsür keselerimin .Büyük olan da yolk saç var dedi ama onun yeri iyi değil işte birde biraz bozuk gibi ama belli olmaz dediVajinal ultrasonlar mı baktılar? Kaç haftalıktı? Canını sıkma canım. Iyi düşün iyi olsun inşaallahtüplere yakın olsa da bişey olmaz. 12. Haftadan sonra ayrilicak zaten canım.
Çok teşekkür ederim canım .Eğer devam ederse sanırım çok yaramaz olacak öyle görünüyor .İnşallah büyükçe yerine gelir , herşey güzel olur inşallahKuzum geçmiş olsun, bebiş büyüdükçe rahminde yerini bulacaktır inşallah, rahme doğru kayar o da merak etme, ne işi varmış tüplerin orda yaramazındoktorun küçük değil dediyse ona güven, kendi kendine kuruntu yapıp üzme bebelerini
İnşaAllah öyle olur benimde bugun eşimde diyor o tek embriyo kalınca benimki bu tutacak nasıl olsa diye atsınlar onu tek napacaz dedi dedim olur mu öyle şey dondurduk şimdi diyor ki bir o tutarsa yandım ağzıma tokatı yerim He sen beni istemedin geldim diye diyorO son embriyolar en cevvalleri oluyor genelde canımmesela burda çok duyuyorum son embriyom kaldı, kalitesi diğerlerinden kötü ama koydurdum deyip şak diye tutan, son embriyolar sağ gösterip sol vuruyor genelde seni orda akıllı akıllı bekliyor, annem gelsin beni karnına alsın diyor
Bilemedim ama bir yerde okumuştum yumurtlamaya kadar olan dönem yani foliküler faz döneminde progesteron değeri 0,2 ile 1,2 arasında olmalıymış...benim de değerim 9 küsürlerdeydi ve doktorda değerime yüksek rahim duvarı bozulmaya başlamış dedi. Rahim kalınlığımda falan bir sıkıntı yoktu. Tamamen değerlere göre konuştuYaaa progesteron yüksek çıkınca rahim duvarı bozuluyormu ??? Bende geçen ay 15.gün 9.8mm olmustu snra progestan iğne fitil başladık 5gün snra hop 6.5mm düşmüştü acaba progestan gazla geldiği içinmi inceldi
Çok zor ya dediğin gibi yükselmesini beklerken bi bakıyorsun düşmesini takip eder oluyoruz Amin inşaAllah sana da çok geçmiş olsun tatlım Rabbim kucaklarımızı doldursun tez zamanda hepimizinO duyguyu bilirim canım, benim de beta 2300 lerdeyken düşük yaptım, kendi kendime düşürdüm, bir hevesle 2 güne bir beta yükselmesini takip ederken, düşükten sonra yine 2 güne bir düşüşüne baktırdımAllah yerini doldursun, kendi toparlayıp orda seni bekleyen bebeni al karnına bir an önce
Demekki yüksek progesteron rahim duvarını bozuyor bende cok arastırdım ama işte döllenme dısında yüksek olunca adeti başlatıoBilemedim ama bir yerde okumuştum yumurtlamaya kadar olan dönem yani foliküler faz döneminde progesteron değeri 0,2 ile 1,2 arasında olmalıymış...benim de değerim 9 küsürlerdeydi ve doktorda değerime yüksek rahim duvarı bozulmaya başlamış dedi. Rahim kalınlığımda falan bir sıkıntı yoktu. Tamamen değerlere göre konuştu
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım muhakkak yaz burayadaPazartesi Ya da salı gel dedi canım .Bakalım 2 gün önceye göre büyümüştü ikisi de o zaman ne olur bilmiyorum .
İnşallah doğunca babasının burnuna pırt yaparİnşaAllah öyle olur benimde bugun eşimde diyor o tek embriyo kalınca benimki bu tutacak nasıl olsa diye atsınlar onu tek napacaz dedi dedim olur mu öyle şey dondurduk şimdi diyor ki bir o tutarsa yandım ağzıma tokatı yerim He sen beni istemedin geldim diye diyorummadık taş baş yarar diyor İnşaAllah dedim birde 3 deneme de hep çift embriyo oldu tutmadı şimdi tek belki bu olacak Allahın izniyle
@Canm çokk geçmiş olsunnn.inşallahhh birdahaki sefere güzel bir bebişin olur bende oraya tarıh yazdm transferim iptal olmustu belirsiz yazıp bıraktım öyle nasibimiz neyse o oluyor.aallah bizim için hatırlı olanı verir inşalh.sende kafanı ve bedenini toplayımca kendini iyi hissedince tekrar başla cnm düşündüğünüz bir zaman varmı baslamak için
Haftası kaçtı? Bozuk gibi ama belli olmaz diye niye can sıkıyosunuz ki belli olmayacaksa??? Bu dr'lara da iletişim dersi versinler. Madem şuan belli değil ne gerek var kafa karıştırmaya? Takilma canım. Ne yazildiysa onu yaşiycaz hepimiz. Dr.un onun bunun demesiyle bişey olmazHem vajinal hem karından baktılar canım .Biri 5.5 mm diğeri 8 küsür keselerimin .Büyük olan da yolk saç var dedi ama onun yeri iyi değil işte birde biraz bozuk gibi ama belli olmaz dedi
Ne uzun geliyor di mi, okurken yoruluyorum. Allah güç kuvvet versin canım, hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz, umarım bu kez emeklerin boşa çıkmaz, kucağına alırsın bebişini@PlutonMerkez çok teşekkür ederim canım. Bugün kimyasal sonrası reglimin ikinci günü. Dr'um ile bir planlama yaptık. Bu ay yumurta toplama yapıcaz, beşinci güne ulaşanları genetiğe göndereceğiz, şubat reglisi ile rahmi transfergibi hazırlayıp biyopsi alıp ERA ve CD56 testlerini yapıcaz. Herşey yolunda giderse de mart reglisi ile transferimizi yapıcaz
Bende anlamadım canım .Normal adet tarihime göre 5+1 tüpe göre 5+4 .Bana küçük geldi kese ama iki doktor da normal dedi , gelişmesine bakacağız dedi yani bilemedimHaftası kaçtı? Bozuk gibi ama belli olmaz diye niye can sıkıyosunuz ki belli olmayacaksa??? Bu dr'lara da iletişim dersi versinler. Madem şuan belli değil ne gerek var kafa karıştırmaya? Takilma canım. Ne yazildiysa onu yaşiycaz hepimiz. Dr.un onun bunun demesiyle bişey olmaz4 gün sonra güzel haber alırsın inşaallah
İnşaAllah ya umudum o Rabbim ona can versinİnşallah doğunca babasının burnuna pırt yapargörür o zaman o tek embriyo neler yapıyor öyle olur canım, beklemediğin embriyolar güçlü oluyor tutunuyor hemen, inşallah senin de öyle olur
ohh ne gzl bu sefer garanti yoldan gidiceksn tüm testlerinzle beraber içinde daha rahat olacak inşlhhh@PlutonMerkez çok teşekkür ederim canım. Bugün kimyasal sonrası reglimin ikinci günü. Dr'um ile bir planlama yaptık. Bu ay yumurta toplama yapıcaz, beşinci güne ulaşanları genetiğe göndereceğiz, şubat reglisi ile rahmi transfergibi hazırlayıp biyopsi alıp ERA ve CD56 testlerini yapıcaz. Herşey yolunda giderse de mart reglisi ile transferimizi yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?