• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kızlar selam , 10 Aralık’ta transfer olmuştum 3. Gün tek embriyo geçen hafta kese için gittik ve 2 kese gördük ikiye bölünmüş, cuma günü birazcık kanama gelince doktorum pazartesi çağırdı kontrole , 5+4 sorun yok ama yolk kesesi görünmüyor görmem lazımdı dedi , acaba boş gebelik mi daha önce 2 kez kürtaj oldum bu yüzden doğal yolla kaldığım gebeliklerden . Daha görünebilir mi acaba , sizlerin ne zaman göründü ? Normal yolla öyle olunca tüp deneyelim dedik bunda da o risk var ben anlamadım sebebini. Tüm genetik testlerimiz de temiz çıktı.
Endiselenme canım bizde 5+6 sadece kese gördük 15 gün sonra tekrar kontrol o zaman daha net görürüz dedi.
Seninde pztesi görünür zaten bazı şeyler endişelenme stres yapma

Benim çok ağrılarım vardı canim ve baya şişti karın bölgem ... Sen bebisi gördün mü peki hac haftaliksin canim
Yok canm daha keseler kucuk baya .Birinde yolk saç vardı ama dieri daha küçük .Diğer gittimizde görürüz inşallah

Yaaa sana da çooook geçmiş olsun.. kanaman çoktu demek ki senin yatışın yapıldığına göre öyle mi :KK43:
Canım çoktu yani baya peçeteler dolusu kanamam oldu o mesajı yazdıktan sonra yine kanamam oldu hemde baya baya bi çok oldu dün 😢 dünü ve bugünü de hastanede geçirdim şimdi eve geldim . Çok teşekkür ederim 🙏

Kızlar merhaba, 21 Aralık’ta yumurta toplamam oldu 5 yumurta toplandı, 2 tanesi 3. Gün olarak donduruldu. Toplamadan sonraki adetimde kontrole gittim transfer sürecine başladık yarın tekrar kontrole gidicem, umarım herşey yolunda giderse transfer tarihi belli olacak sanırım🙏🙏 💫
Bana sadece 3 ilaç verdi dr. İğne sonramı veriliyor acaba?

Evet ebruya gidiyordum. Vallahi hiç aklımın ucundan geçmezdi. Ne yumurtlama takibi, ne yatayım 1 saat muhabbeti olmadı. Bide adetim sökülsün diye kac kere koltuklari cektim, eve su tasidim, pazar arabasini tika basa doldurdum 😁 olunca oluyormuş inandım buna 👍
Gözünaydın hamileymişsin Allah sağlıkla eline almanı nasip etsin sormak istediğim kendiliğinden mi yoksa tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldınız

Back
X