- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.281
Endiselenme canım bizde 5+6 sadece kese gördük 15 gün sonra tekrar kontrol o zaman daha net görürüz dedi.kızlar selam , 10 Aralık’ta transfer olmuştum 3. Gün tek embriyo geçen hafta kese için gittik ve 2 kese gördük ikiye bölünmüş, cuma günü birazcık kanama gelince doktorum pazartesi çağırdı kontrole , 5+4 sorun yok ama yolk kesesi görünmüyor görmem lazımdı dedi , acaba boş gebelik mi daha önce 2 kez kürtaj oldum bu yüzden doğal yolla kaldığım gebeliklerden . Daha görünebilir mi acaba , sizlerin ne zaman göründü ? Normal yolla öyle olunca tüp deneyelim dedik bunda da o risk var ben anlamadım sebebini. Tüm genetik testlerimiz de temiz çıktı.
Kız yok deme öyle bak laflara hele minyon iyidir hep genç kalırsın kiloda güzelmiş boyuna göre
Seni kutlarım sabırlısın ben dayanamayıp 6. Günde yapmıştımTransferin 7. Günündeyim test yapmadım
Yok engel değil dedi doktorum ama transfer sonrası bende anlaşıldığı içinHı bebeğin tutunmasına engel değil yani
Benim çok ağrılarım vardı canim ve baya şişti karın bölgem ... Sen bebisi gördün mü peki hac haftaliksin canimBende kese için gittiğimde öğrendim canım ohss olduğumu , hiç bir belirti de yoktu zaten fazla yumurta da toplanmadı
Yok canm daha keseler kucuk baya .Birinde yolk saç vardı ama dieri daha küçük .Diğer gittimizde görürüz inşallahBenim çok ağrılarım vardı canim ve baya şişti karın bölgem ... Sen bebisi gördün mü peki hac haftaliksin canim
Değer düşmüyorda ikiye de katlamıyor dediğin gibi umut işte...Doktor daha önce ilacı kes dedi ama kıyamadım bir umut bekledim ama olacak gibi değil öylece duruyor orda nasip değilmiş napalım
Ahahah bende gidip gelmelerdeyim 10. Gün belki yaparımSeni kutlarım sabırlısın ben dayanamayıp 6. Günde yapmıştım
Canım çoktu yani baya peçeteler dolusu kanamam oldu o mesajı yazdıktan sonra yine kanamam oldu hemde baya baya bi çok oldu dünYaaa sana da çooook geçmiş olsun.. kanaman çoktu demek ki senin yatışın yapıldığına göre öyle mi
Lütfen belirti arama kendini boşuna strese sokarsın hiç bir belirti olmuyor hiç ama hiçççççTranseferin üçüncü günündeyim bugun hic belirti yok sadece igme yerleri agriyo
Transfer sürecinde rahim kalınlaşmasına katkısı olduğu söyleniyor.Nar suyu neye yarıyor
Rahim duvarı kalınlığı için transfer öncesi iciliyorNar suyu neye yarıyor
Sana niye küçük geldi ki, gününe göre büyük bile. Takilma bunlaraBende anlamadım canım .Normal adet tarihime göre 5+1 tüpe göre 5+4 .Bana küçük geldi kese ama iki doktor da normal dedi , gelişmesine bakacağız dedi yani bilemedim
Ya iyi ya bende içerim avokado da iyiymiş ama niçin iyi bilmiyorumRahim duvarı kalınlığı için transfer öncesi iciliyor
Gözünaydın hamileymişsin Allah sağlıkla eline almanı nasip etsin sormak istediğim kendiliğinden mi yoksa tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldınızEvet ebruya gidiyordum. Vallahi hiç aklımın ucundan geçmezdi. Ne yumurtlama takibi, ne yatayım 1 saat muhabbeti olmadı. Bide adetim sökülsün diye kac kere koltuklari cektim, eve su tasidim, pazar arabasini tika basa doldurdumolunca oluyormuş inandım buna
Benim diğeride döllendi. Bakalım elimizde 2 tane var. Senin kaç tane var dilek3829 . Transfer şubatta yapılacak galiba. Rahimde kalınlık vardı adetle kontrol edicek sonra karar verilecek. Hakkımızda hayırlısıBen varım dondurulmuş transfer yapılacak regli bekliyoz
Avakado tam bir vitamin deposu canım şeklide zaten rahmi andırıyormusYa iyi ya bende içerim avokado da iyiymiş ama niçin iyi bilmiyorum
Sizdemi transfer hazırlığındasinizNar suyu neye yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?