- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.301
Kaçıncı günündesin canım, ne kadar kaldı testeBen hala beklemedeyim bu sefer çok zor geçti sanki geçmiyor günler =//
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günündesin canım, ne kadar kaldı testeBen hala beklemedeyim bu sefer çok zor geçti sanki geçmiyor günler =//
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallahAhahah bende gidip gelmelerdeyim 10. Gün belki yaparım
10 gun oldu test günüm pazartesiKaçıncı günündesin canım, ne kadar kaldı teste
Bnm 1 hafta geçti oldum adet ten 3 gün gectiKızlar bişiy sorcam dün olumsuz olduğunu öğrendim benim gb olup ne kadar sürede adet oldunuz
Tamam canm Saolasın gecikirmi diye endişe ediyorumBnm 1 hafta geçti oldum adet ten 3 gün gecti
Gecikio ama çok değilTamam canm Saolasın gecikirmi diye endişe ediyorum
Benim negatif çıktı cumartesi 5_6 ay sonra yaparım belkiSizdemi transfer hazırlığındasiniz
Sevmem ama yerim transfere yakın bu defa ilk yaptığımda hiç dikkat etmedimAvakado tam bir vitamin deposu canım şeklide zaten rahmi andırıyormusrahim içinde bebisi çok faydaliymis seviyorsan ye
Kuzum burda okudum herkesin 8-10 milim bu günlerde .Kalp atışı bile duyan var bana baksana .Gerçi ikiz olduğundan mı küçükler acaba bilemiyorum .Ben en iyisi araştırmayı bırakayım Yoksa kafayı sıyıracağım strestenSana niye küçük geldi ki, gününe göre büyük bile. Takilma bunlara![]()
Kac milim canm?Kuzum burda okudum herkesin 8-10 milim bu günlerde .Kalp atışı bile duyan var bana baksana .Gerçi ikiz olduğundan mı küçükler acaba bilemiyorum .Ben en iyisi araştırmayı bırakayım Yoksa kafayı sıyıracağım stresten![]()
Herşey olabilir benimde 7. Günüm.Arkadaşlar bugün transferin 5. Günü adetin ilk günü hep bel ağrım olur aynı o şekilde belim ağrıyor. Adet mi olacağım acaba ya da tutunuyor mu kafamda deli sorular![]()
Hayırlisi olsun bakalım kacingun embriyisuyduBenim negatif çıktı cumartesi 5_6 ay sonra yaparım belki
Bence de hiç belirti arama, benim diğer transferlerimde hep pembe lekelenmem olurdu sevinirdim yerleşme kanaması diye hiç birinde tutmadı. Bu sefer leke hiç olmadı, meğerse tutmuş. Ama burada okuyunca lekelenen herkesim tutmuş mesela benim tam tersi oldu. Çok farklı oluyor yani kişiden kişiye hiç takma kafana öyle şeyler sabırla bekle :)Transeferin üçüncü günündeyim bugun hic belirti yok sadece igme yerleri agriyo
5. Gün embriyosuHayırlisi olsun bakalım kacingun embriyisuydu
Tutacağı varsa tutar canım sadece biz onuda yapmadık demeyelim diye ben o çeki transferimde ananas kabak çekirdeği fındık badem incir ne gerekiyorsa yedim ama olmadı nasipSevmem ama yerim transfere yakın bu defa ilk yaptığımda hiç dikkat etmedim
Zamanı var demekki rabbim en kısa sürede nasip etsin5. Gün embriyosu
Amin isteyen herkese inşallahZamanı var demekki rabbim en kısa sürede nasip etsin![]()