- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.241
Bir tanıdıgımda öyle oldu taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu bilinmemiş ohss oldugu hamile kaldı ohss oldu be malesef olumsuz oldu sonucu. Ama 5. Günde onun mide bulantısı vs oldu beta degeri 6 çıktı 5. Gün ama sonrasında yükselmedi. Sizinde farkedilmemiş bu durumlarda rahim sıvı topluyor o yüzden belki embriyo yukarıya tüplerle kaydı sadece fikir yani gerçegi bilemeyiz. Ama güzel olacak sizinki inşAllah bol sıvı tüket ohss öyle geçiyor. Bebege zarar vermiyorsa ohss için kalsiyum veriyorlar. Belki faydam olur diye yazıyorum. Ohss çok derinden geçirdim ben umarım bebegimiz seninledir annesiAmin canım .Aynen doktor da öyle söyledi stres yapma , bol bol yat iş yapma , gaz yapan yiyecekler yeme dedi .Birde yumurtalıklarım çok büyümüş , ohss olmuşum biraz .Doktor şaşırdı hatta nasıl ağrın yok diye .TaZe transfer olmuştum ama 11 yumurta toplandı benden , transferden önce de doktor ohss felan diye söylemedi .Sonradan hamilelikle olmuşum
Canım benmm yaşadığının ne zor olduğunun farkındayım ama bölesine güçlü olup yeniden demeyi düşünecek kdr güçlüsün.inşh agrısız acısız atlatırsn bu süreci .Bıraktım artık bebek sadece duruyor bir anlamı yokkiinşaAllah hemen toparlanıp son embriyo denemek istiyorum Allahın izniyle çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim .Aslında herşey normaldi sonradan olmuş demeli .özellikle sağ taraf daha fazlaymış zaten birinci bebek de orda .Benim betam hep iyi arttı .12.gün 925 ti.Dün 11 binlerdeydi .Doktor da artık ölçtürme gerek yok dedi .Ben ne ağrı hissettim ne başka birşey .Bir tanıdıgımda öyle oldu taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu bilinmemiş ohss oldugu hamile kaldı ohss oldu be malesef olumsuz oldu sonucu. Ama 5. Günde onun mide bulantısı vs oldu beta degeri 6 çıktı 5. Gün ama sonrasında yükselmedi. Sizinde farkedilmemiş bu durumlarda rahim sıvı topluyor o yüzden belki embriyo yukarıya tüplerle kaydı sadece fikir yani gerçegi bilemeyiz. Ama güzel olacak sizinki inşAllah bol sıvı tüket ohss öyle geçiyor. Bebege zarar vermiyorsa ohss için kalsiyum veriyorlar. Belki faydam olur diye yazıyorum. Ohss çok derinden geçirdim ben umarım bebegimiz seninledir annesi
Eşim sağolsun ben üzülünce yarın kontrole gidince sor doktor ne zaman derse diğerini transfer yaparız üzülme diye toparladı beni inşaAllah bir atlatsam Allahın izniyleCanım benmm yaşadığının ne zor olduğunun farkındayım ama bölesine güçlü olup yeniden demeyi düşünecek kdr güçlüsün.inşh agrısız acısız atlatırsn bu süreci .hep azimli ol
Pazartesi Ya da salı gel dedi canım .Bakalım 2 gün önceye göre büyümüştü ikisi de o zaman ne olur bilmiyorum .Allah Allah çok şaşırdım hamilelikte ohss oluyormuymuş duymadım hiç dikkat et bol bol dinlen bidaha ne zaman çağırdı kontrole
Gerçekten çok ilginç. Ama güzel inanın güzel düşünün güzel olsunÇok teşekkür ederim .Aslında herşey normaldi sonradan olmuş demeli .özellikle sağ taraf daha fazlaymış zaten birinci bebek de orda .Benim betam hep iyi arttı .12.gün 925 ti.Dün 11 binlerdeydi .Doktor da artık ölçtürme gerek yok dedi .Ben ne ağrı hissettim ne başka birşey .
Hı bebeğin tutunmasına engel değil yanibenim o şekilde muayene değil kese için gittiğimde öğrendim ohss olduğuumu
Canm Allahtan tüpte değil zamanla yerini bulur o.endişeni anlıyorum ama bu kdr erken moralini bozma suan aksi birşey yok inşlah ikiside güzel şekilde yerinde olur.4gün snra gzl haber alırsnKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim .
Bak ne güzel eşinde tam destek diğer transfer içinde oldukça azimlisin .su süreci bi atlat sonra inşlh iyi olur.yarın da konusursn doktorunla .ama önce inşlh ağrısız düşürürsn kendılıgınden;( böle bir temennide bile bulunmak zorunda kalıyrz bazen napalımEşim sağolsun ben üzülünce yarın kontrole gidince sor doktor ne zaman derse diğerini transfer yaparız üzülme diye toparladı beni inşaAllah bir atlatsam Allahın izniyle
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Dua edeceğiz , elimden gelen herşeyi yaptım inşallah oda yerini bulur .Canm Allahtan tüpte değil zamanla yerini bulur o.endişeni anlıyorum ama bu kdr erken moralini bozma suan aksi birşey yok inşlah ikiside güzel şekilde yerinde olur.4gün snra gzl haber alırsn
Bende kese için gittiğimde öğrendim canım ohss olduğumu , hiç bir belirti de yoktu zaten fazla yumurta da toplanmadıbenim o şekilde muayene değil kese için gittiğimde öğrendim ohss olduğuumu
24 aralıkta transfer olacaktım opu zamanında yaptıkları progestron testim yüksek çıkmış rahim duvarının bozulmaya başladığını gösterir dedi..zaten elimizde 2 tane orta kalitede embriyo var riske atmayıp bekleyelim dedi bizde tamam dedikAaa senin neden ertelemişlerdi peki??
O son embriyolar en cevvalleri oluyor genelde canımİnşaAllah tek embriyo kaldı Rabbim ona can verir diye umut ediyorum hepimiz bir umut yola çıkıyoruz hüsranla döndürmesin Rabbim kimseyi
Siz de kendinize kısa mı diyosunuz ayıp ama yaaAynen ben 162 eşim 186 ben 48kilo o 98kilo muhteşem uyumluyuz ediyle büdü
Kuzum geçmiş olsun, bebiş büyüdükçe rahminde yerini bulacaktır inşallah, rahme doğru kayar o da merak etme, ne işi varmış tüplerin orda yaramazınKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim .
İnşallah cnm kntrole gidince haber ver bizedeİnşallah canım çok teşekkür ederim.Dua edeceğiz , elimden gelen herşeyi yaptım inşallah oda yerini bulur .
O duyguyu bilirim canım, benim de beta 2300 lerdeyken düşük yaptım, kendi kendime düşürdüm, bir hevesle 2 güne bir beta yükselmesini takip ederken, düşükten sonra yine 2 güne bir düşüşüne baktırdımAmin inşaAllah teşekkür ederim ilk günler zor geçiyorama zaman herşeyin ilacı
Transeferin üçüncü günündeyim bugun hic belirti yok sadece igme yerleri agriyoBen transfer sonrası 13. Günümdeyim pozitifi almama rağmen belirtim yokkendini böyle yıpratma
Yaaa progesteron yüksek çıkınca rahim duvarı bozuluyormu ??? Bende geçen ay 15.gün 9.8mm olmustu snra progestan iğne fitil başladık 5gün snra hop 6.5mm düşmüştü acaba progestan gazla geldiği içinmi inceldi24 aralıkta transfer olacaktım opu zamanında yaptıkları progestron testim yüksek çıkmış rahim duvarının bozulmaya başladığını gösterir dedi..zaten elimizde 2 tane orta kalitede embriyo var riske atmayıp bekleyelim dedi bizde tamam dedik
Ahaha delüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?