• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin canım .Aynen doktor da öyle söyledi stres yapma , bol bol yat iş yapma , gaz yapan yiyecekler yeme dedi .Birde yumurtalıklarım çok büyümüş , ohss olmuşum biraz .Doktor şaşırdı hatta nasıl ağrın yok diye .TaZe transfer olmuştum ama 11 yumurta toplandı benden , transferden önce de doktor ohss felan diye söylemedi .Sonradan hamilelikle olmuşum
Bir tanıdıgımda öyle oldu taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu bilinmemiş ohss oldugu hamile kaldı ohss oldu be malesef olumsuz oldu sonucu. Ama 5. Günde onun mide bulantısı vs oldu beta degeri 6 çıktı 5. Gün ama sonrasında yükselmedi. Sizinde farkedilmemiş bu durumlarda rahim sıvı topluyor o yüzden belki embriyo yukarıya tüplerle kaydı sadece fikir yani gerçegi bilemeyiz. Ama güzel olacak sizinki inşAllah bol sıvı tüket ohss öyle geçiyor. Bebege zarar vermiyorsa ohss için kalsiyum veriyorlar. Belki faydam olur diye yazıyorum. Ohss çok derinden geçirdim ben umarım bebegimiz seninledir annesi 🥰

Bıraktım artık bebek sadece duruyor bir anlamı yokki 😥 inşaAllah hemen toparlanıp son embriyo denemek istiyorum Allahın izniyle çok teşekkür ederim
Canım benmm yaşadığının ne zor olduğunun farkındayım ama bölesine güçlü olup yeniden demeyi düşünecek kdr güçlüsün.inşh agrısız acısız atlatırsn bu süreci .🌸🌸🌸🌸🌸🌸hep azimli ol

Bir tanıdıgımda öyle oldu taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu bilinmemiş ohss oldugu hamile kaldı ohss oldu be malesef olumsuz oldu sonucu. Ama 5. Günde onun mide bulantısı vs oldu beta degeri 6 çıktı 5. Gün ama sonrasında yükselmedi. Sizinde farkedilmemiş bu durumlarda rahim sıvı topluyor o yüzden belki embriyo yukarıya tüplerle kaydı sadece fikir yani gerçegi bilemeyiz. Ama güzel olacak sizinki inşAllah bol sıvı tüket ohss öyle geçiyor. Bebege zarar vermiyorsa ohss için kalsiyum veriyorlar. Belki faydam olur diye yazıyorum. Ohss çok derinden geçirdim ben umarım bebegimiz seninledir annesi 🥰
Çok teşekkür ederim .Aslında herşey normaldi sonradan olmuş demeli .özellikle sağ taraf daha fazlaymış zaten birinci bebek de orda .Benim betam hep iyi arttı .12.gün 925 ti.Dün 11 binlerdeydi .Doktor da artık ölçtürme gerek yok dedi .Ben ne ağrı hissettim ne başka birşey .

Canım benmm yaşadığının ne zor olduğunun farkındayım ama bölesine güçlü olup yeniden demeyi düşünecek kdr güçlüsün.inşh agrısız acısız atlatırsn bu süreci .🌸🌸🌸🌸🌸🌸hep azimli ol
Eşim sağolsun ben üzülünce yarın kontrole gidince sor doktor ne zaman derse diğerini transfer yaparız üzülme diye toparladı beni inşaAllah bir atlatsam Allahın izniyle

Allah Allah çok şaşırdım hamilelikte ohss oluyormuymuş duymadım hiç dikkat et bol bol dinlen bidaha ne zaman çağırdı kontrole
Pazartesi Ya da salı gel dedi canım .Bakalım 2 gün önceye göre büyümüştü ikisi de o zaman ne olur bilmiyorum .

Çok teşekkür ederim .Aslında herşey normaldi sonradan olmuş demeli .özellikle sağ taraf daha fazlaymış zaten birinci bebek de orda .Benim betam hep iyi arttı .12.gün 925 ti.Dün 11 binlerdeydi .Doktor da artık ölçtürme gerek yok dedi .Ben ne ağrı hissettim ne başka birşey .
Gerçekten çok ilginç. Ama güzel inanın güzel düşünün güzel olsun 💕

Kızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi 🤲🤷‍♀️4 gün sonra yine gideceğim .
Canm Allahtan tüpte değil zamanla yerini bulur o.endişeni anlıyorum ama bu kdr erken moralini bozma suan aksi birşey yok inşlah ikiside güzel şekilde yerinde olur.4gün snra gzl haber alırsn

Eşim sağolsun ben üzülünce yarın kontrole gidince sor doktor ne zaman derse diğerini transfer yaparız üzülme diye toparladı beni inşaAllah bir atlatsam Allahın izniyle
Bak ne güzel eşinde tam destek diğer transfer içinde oldukça azimlisin .su süreci bi atlat sonra inşlh iyi olur.yarın da konusursn doktorunla .ama önce inşlh ağrısız düşürürsn kendılıgınden;( böle bir temennide bile bulunmak zorunda kalıyrz bazen napalım

Canm Allahtan tüpte değil zamanla yerini bulur o.endişeni anlıyorum ama bu kdr erken moralini bozma suan aksi birşey yok inşlah ikiside güzel şekilde yerinde olur.4gün snra gzl haber alırsn
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Dua edeceğiz , elimden gelen herşeyi yaptım inşallah oda yerini bulur .

Aaa senin neden ertelemişlerdi peki??
24 aralıkta transfer olacaktım opu zamanında yaptıkları progestron testim yüksek çıkmış rahim duvarının bozulmaya başladığını gösterir dedi..zaten elimizde 2 tane orta kalitede embriyo var riske atmayıp bekleyelim dedi bizde tamam dedik

İnşaAllah tek embriyo kaldı Rabbim ona can verir diye umut ediyorum hepimiz bir umut yola çıkıyoruz hüsranla döndürmesin Rabbim kimseyi 😥
O son embriyolar en cevvalleri oluyor genelde canım🥰 mesela burda çok duyuyorum son embriyom kaldı, kalitesi diğerlerinden kötü ama koydurdum deyip şak diye tutan, son embriyolar sağ gösterip sol vuruyor genelde🤗 seni orda akıllı akıllı bekliyor, annem gelsin beni karnına alsın diyor

Kızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi 🤲🤷‍♀️4 gün sonra yine gideceğim .
Kuzum geçmiş olsun, bebiş büyüdükçe rahminde yerini bulacaktır inşallah, rahme doğru kayar o da merak etme, ne işi varmış tüplerin orda yaramazın🥰doktorun küçük değil dediyse ona güven, kendi kendine kuruntu yapıp üzme bebelerini

Amin inşaAllah teşekkür ederim ilk günler zor geçiyor 😣 ama zaman herşeyin ilacı
O duyguyu bilirim canım, benim de beta 2300 lerdeyken düşük yaptım, kendi kendime düşürdüm, bir hevesle 2 güne bir beta yükselmesini takip ederken, düşükten sonra yine 2 güne bir düşüşüne baktırdım😔 Allah yerini doldursun, kendi toparlayıp orda seni bekleyen bebeni al karnına bir an önce🤗

24 aralıkta transfer olacaktım opu zamanında yaptıkları progestron testim yüksek çıkmış rahim duvarının bozulmaya başladığını gösterir dedi..zaten elimizde 2 tane orta kalitede embriyo var riske atmayıp bekleyelim dedi bizde tamam dedik
Yaaa progesteron yüksek çıkınca rahim duvarı bozuluyormu ??? Bende geçen ay 15.gün 9.8mm olmustu snra progestan iğne fitil başladık 5gün snra hop 6.5mm düşmüştü acaba progestan gazla geldiği içinmi inceldi🤨

Back
X